Hledám CASE - obrácený - zdroj dole
Moderátor: L4mka
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hledám CASE - obrácený - zdroj dole
Hledám case, který má zdroj úplně dole, nad ním je cpu grafická karta - chladiček logicky směrem nahoru atd.
Jeden takový mám - sehnal jsem ho nový jako výprodejový za pakatel a naprostá spokojenost kvůli cirkulaci vzduchu a odvodu tepla. Hledám něco podobného a nemusí to být ani nic extra, akorát jsem už viděl asi milion ruzných skříní a hrabe mi z toho.
Tak kdyby mi někdo dokázal poradit...
Jeden takový mám - sehnal jsem ho nový jako výprodejový za pakatel a naprostá spokojenost kvůli cirkulaci vzduchu a odvodu tepla. Hledám něco podobného a nemusí to být ani nic extra, akorát jsem už viděl asi milion ruzných skříní a hrabe mi z toho.
Tak kdyby mi někdo dokázal poradit...
- dady
- Nováček

-
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Aerocool Baydream:
http://www.jscomputers.cz/Aerocool_BayD ... -2050.html
je fakt super, jak bez tak s modem.
http://www.jscomputers.cz/Aerocool_BayD ... -2050.html
je fakt super, jak bez tak s modem.
- widoq
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
myslim, ze i tahle to splnujehttp://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38768
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jj díky všem...
Dady sice úplně mimo, ale to neva...
Potřebuju to na specifickou záležitost - tyhle zrcadlově obrácené case ale tak do litru, nemusí to být žádné extra produkty, vzhledem k tomu že do toho příjde deska grafika a 4 HDD... a bude se to doupravovat - vyvrtávání odvětrávacích otvorů do "stropu" case a případně vyřezání otvoru dole v boku case na 12cm fan který bude foukat dovnitř - o už by fakt záleželo na konkrétní skříni - prostě mi stačí v podstatě nějaká shitka, kterou si pak sám doupravím, tak abych nemusel kupovat case uza 2 nebo za 3 tisíce k účelům jakým to potřebuji
Dady sice úplně mimo, ale to neva...
Potřebuju to na specifickou záležitost - tyhle zrcadlově obrácené case ale tak do litru, nemusí to být žádné extra produkty, vzhledem k tomu že do toho příjde deska grafika a 4 HDD... a bude se to doupravovat - vyvrtávání odvětrávacích otvorů do "stropu" case a případně vyřezání otvoru dole v boku case na 12cm fan který bude foukat dovnitř - o už by fakt záleželo na konkrétní skříni - prostě mi stačí v podstatě nějaká shitka, kterou si pak sám doupravím, tak abych nemusel kupovat case uza 2 nebo za 3 tisíce k účelům jakým to potřebuji
- Butch
- Středně pokročilý

Pridej si do slovniku BTX skrin, nemusis pak popisovat jak je to obracene nebo natocene.fanik píše:...
Potřebuju to na specifickou záležitost - tyhle zrcadlově obrácené case ale tak do litru...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
skutečně? BTX ti nezaručuje zdroj dole - pouze otočenou desku, ale díkyButch píše:Pridej si do slovniku BTX skrin, nemusis pak popisovat jak je to obracene nebo natocene.fanik píše:...
Potřebuju to na specifickou záležitost - tyhle zrcadlově obrácené case ale tak do litru...
Já prostě chci tedy BTX uložení desky, ale zdroj musí být dole - nahoře u stropu nesmí nic zavazet (hlavně ne zdroj), což klasické BTX nebo ATX/BTX skříně, kterých jsem za poslední měsíc viděl určitě stovky, nesplňují.
- Butch
- Středně pokročilý

Mam Aerocool Baydream, jak ti jiz radil Flegy a da se sehnat za cca 2500Kc.fanik píše: Já prostě chci tedy BTX uložení desky, ale zdroj musí být dole - nahoře u stropu nesmí nic zavazet (hlavně ne zdroj), což klasické BTX nebo ATX/BTX skříně, kterých jsem za poslední měsíc viděl určitě stovky, nesplňují.
Ten splnuje tvoje pozadavky. S cenou se budes muset smirit, at se ti to libi nebo ne
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06