Hledám CASE - obrácený - zdroj dole

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Hledám CASE - obrácený - zdroj dole

Příspěvek od fanik »

Hledám case, který má zdroj úplně dole, nad ním je cpu grafická karta - chladiček logicky směrem nahoru atd.

Jeden takový mám - sehnal jsem ho nový jako výprodejový za pakatel a naprostá spokojenost kvůli cirkulaci vzduchu a odvodu tepla. Hledám něco podobného a nemusí to být ani nic extra, akorát jsem už viděl asi milion ruzných skříní a hrabe mi z toho.
Tak kdyby mi někdo dokázal poradit...
dady
Nováček
Nováček

Příspěvek od dady »

MB: ASUS M2N-E | CPU: AMD Athlon 3500+ | Memory: 2048 Kingmax+Geil 667 | 160GB Western + 320GB Seagate | VGA: His x1800GTO ICEQ with 16p | Case+Zdroj : JNC 8627 + AKASA 400W - BKEUV3
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

Aerocool Baydream:
http://www.jscomputers.cz/Aerocool_BayD ... -2050.html

je fakt super, jak bez tak s modem. :wink:
widoq
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od widoq »

fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

jj díky všem...

Dady sice úplně mimo, ale to neva...

Potřebuju to na specifickou záležitost - tyhle zrcadlově obrácené case ale tak do litru, nemusí to být žádné extra produkty, vzhledem k tomu že do toho příjde deska grafika a 4 HDD... a bude se to doupravovat - vyvrtávání odvětrávacích otvorů do "stropu" case a případně vyřezání otvoru dole v boku case na 12cm fan který bude foukat dovnitř - o už by fakt záleželo na konkrétní skříni - prostě mi stačí v podstatě nějaká shitka, kterou si pak sám doupravím, tak abych nemusel kupovat case uza 2 nebo za 3 tisíce k účelům jakým to potřebuji
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

fanik píše:...

Potřebuju to na specifickou záležitost - tyhle zrcadlově obrácené case ale tak do litru...
Pridej si do slovniku BTX skrin, nemusis pak popisovat jak je to obracene nebo natocene.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

Butch píše:
fanik píše:...

Potřebuju to na specifickou záležitost - tyhle zrcadlově obrácené case ale tak do litru...
Pridej si do slovniku BTX skrin, nemusis pak popisovat jak je to obracene nebo natocene.
skutečně? BTX ti nezaručuje zdroj dole - pouze otočenou desku, ale díky :wink:

Já prostě chci tedy BTX uložení desky, ale zdroj musí být dole - nahoře u stropu nesmí nic zavazet (hlavně ne zdroj), což klasické BTX nebo ATX/BTX skříně, kterých jsem za poslední měsíc viděl určitě stovky, nesplňují.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

fanik píše: Já prostě chci tedy BTX uložení desky, ale zdroj musí být dole - nahoře u stropu nesmí nic zavazet (hlavně ne zdroj), což klasické BTX nebo ATX/BTX skříně, kterých jsem za poslední měsíc viděl určitě stovky, nesplňují.
Mam Aerocool Baydream, jak ti jiz radil Flegy a da se sehnat za cca 2500Kc.
Ten splnuje tvoje pozadavky. S cenou se budes muset smirit, at se ti to libi nebo ne :(
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

presne tak, je to fskt super case, muzes se mrknout do projektu ns muj carbon storm, takovej lehkej mod, spis tuning teda. :oops: . kvalitni plech, nic nevybruje.zdroj nasava cerstvej vzduch zpod case coz je taky good :)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“