BENQ FP93GX(par dotazu)

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Tady je česká recezne na BenQ FP93GX.

V posledních třech týdnech jsem kupoval dva displeje BenQ FP73G a ani na jednom jsem nenašel náznak obrazové vady. Jsem rád, že jsem měl u svých prvních LCD štěstí, viz:
barco píše:ano, mozem potvrdit ze je to dobre LCD. mam ho doma a rozdiel oproti starej CRT je obrovsky. obraz je krasny, a aj odozva je fpohode. jedine, co mi vadi, ze ma jeden vadny subpixel. v pravom hornom rohu. zacne svietit na asi po 30 minutach pouzivania. a bohuzial na zeleno :sad:
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

uff, tak ten zaver je docela silne kafe ...
Svet Hardware píše: Celkove hodnoceni:

Monitor BenQ FP93GX bohužel propadl, kde jen mohl. Špatné podsvícení je doprovázeno špatnými pozorovacími úhly a nedostatečnou ergonomií. Navíc výrobce uvádí odezvu 2ms, ale reálná odezva tomu ani trochu neodpovídá, což je způsobeno výrazným překmitem u technologie OverDrive. Právě ona OverDrive může být mocným nástrojem v rukou zkušeného, ale pokud se dostane do spárů někoho, kdo s ní neumí zacházet, může to dopadnout právě takto. Na monitoru se hledá opravdu jen těžko něco pozitivního, snad design je pro spoustu lidí lákavý, ale tím to asi bohužel končí.

http://www.svethardware.cz/art_doc-D7C3 ... 35DD4.html
no nevim nevim :oops:
---
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

vidis, uzivatel, ktory nemoze porovnat si mysli, ze ma dokonale LCD, ale ked sa porovna face to face... dopadne to niekedy takto.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“