DFI a signalizační LEDky
Moderátor: Eddward
- stamgi
- Nováček

-
DFI a signalizační LEDky
Ahoj,
docela by mě zajímalo, jestli někdo neví, nebo nemá odkaz na nějaké stránky, kde bych se mohl dopátrat, co znamenají různé signalizace těchto LEDek, ale ne jen u DFI, klidně i u jiných desek, které takovéto ledky využívají.
Díky.
docela by mě zajímalo, jestli někdo neví, nebo nemá odkaz na nějaké stránky, kde bych se mohl dopátrat, co znamenají různé signalizace těchto LEDek, ale ne jen u DFI, klidně i u jiných desek, které takovéto ledky využívají.
Díky.
- Hipiek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- off
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No nevim jak u DFI ale u msi neikde v manuálu o tom nic není. Teda kromě toho jak to zapojitHipiek píše:Podívej se třeba na stránky DFI a podívej se do manuálu nějaký desky, určitě to tam najdeš.
Už jsem to k MSi hledal ale marně. To by mě zajímalo k čemu to pak je, když se ani nedozvíte co kterej signál znamená.
- Hipiek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No, než jsem to sem napsal tak jsem se koukal do vvýho manuálu od desky, kde to je napsaný co ty LEDky znamenaj a koukal jsem se i na stránky výrobce (DFI) a v jejich manuálu co tam maj, jsem to taky našel.off píše:No nevim jak u DFI ale u msi neikde v manuálu o tom nic není. Teda kromě toho jak to zapojitHipiek píše:Podívej se třeba na stránky DFI a podívej se do manuálu nějaký desky, určitě to tam najdeš..
Už jsem to k MSi hledal ale marně. To by mě zajímalo k čemu to pak je, když se ani nedozvíte co kterej signál znamená.
- amd.21
- Začátečník

jaky mas presne model desky?? na te moji co je v podpise to je v manualu
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
- off
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak DFI je slušnější než MSI. No nic, kdyby někdo věděl kde najít význam ledek u MSI, tak ať dá vědět.Hipiek píše:No, než jsem to sem napsal tak jsem se koukal do vvýho manuálu od desky, kde to je napsaný co ty LEDky znamenaj a koukal jsem se i na stránky výrobce (DFI) a v jejich manuálu co tam maj, jsem to taky našel.off píše: No nevim jak u DFI ale u msi neikde v manuálu o tom nic není. Teda kromě toho jak to zapojit.
- stamgi
- Nováček

-
Kdybych to nasel v manualu, tak bych sem ani nepsal, ale tak nejak mi jde obecne o sprehledneni pro vsechny ostatni uzivatele.
Jeste je moznost, ze jsem slepej
No a kdyz to mate v manualech, tak mi to sem pls hodte, predpokladam, ze je to pro vsechny desky DFI stejne. Mam Lanparty ULTRA-D (nebo sem mel, nez jsem flashnul bios
).
Jeste je moznost, ze jsem slepej
No a kdyz to mate v manualech, tak mi to sem pls hodte, predpokladam, ze je to pro vsechny desky DFI stejne. Mam Lanparty ULTRA-D (nebo sem mel, nez jsem flashnul bios
- kodl1
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
MSI to v manuálu má, i s obrázky, tady: http://forum.pctuning.cz/gallery/index.php?cat=12252 , tohle je od KT6V, ostatní to musí mít taky... ( pokud to deska má ve výbavě )off píše:Hmm, tak DFI je slušnější než MSI. No nic, kdyby někdo věděl kde najít význam ledek u MSI, tak ať dá vědět.Hipiek píše: No, než jsem to sem napsal tak jsem se koukal do vvýho manuálu od desky, kde to je napsaný co ty LEDky znamenaj a koukal jsem se i na stránky výrobce (DFI) a v jejich manuálu co tam maj, jsem to taky našel.
Proč nemůže být Windows OPEN SOURCE ???
Protože by do pár dnů hackeři vychytali chyby a odstranili zbytečnosti, a zase by stačilo 640 KB.
Protože by do pár dnů hackeři vychytali chyby a odstranili zbytečnosti, a zase by stačilo 640 KB.
- off
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak bohužel moje deska to v manuálu nemá, i když to bylo ve výbavě. Takže díky.kodl1 píše: MSI to v manuálu má, i s obrázky, tady: http://forum.pctuning.cz/gallery/index.php?cat=12252 , tohle je od KT6V, ostatní to musí mít taky... ( pokud to deska má ve výbavě )
Jenom doufám, že je to u všech stejný.
- kodl1
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- stamgi
- Nováček

-
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- ice2002
- Nováček