DFI a signalizační LEDky

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
stamgi
Nováček
Nováček

DFI a signalizační LEDky

Příspěvek od stamgi »

Ahoj,
docela by mě zajímalo, jestli někdo neví, nebo nemá odkaz na nějaké stránky, kde bych se mohl dopátrat, co znamenají různé signalizace těchto LEDek, ale ne jen u DFI, klidně i u jiných desek, které takovéto ledky využívají.

Díky.
Hipiek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hipiek »

Podívej se třeba na stránky DFI a podívej se do manuálu nějaký desky, určitě to tam najdeš. :)
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

Hipiek píše:Podívej se třeba na stránky DFI a podívej se do manuálu nějaký desky, určitě to tam najdeš. :)
No nevim jak u DFI ale u msi neikde v manuálu o tom nic není. Teda kromě toho jak to zapojit :lol: .
Už jsem to k MSi hledal ale marně. To by mě zajímalo k čemu to pak je, když se ani nedozvíte co kterej signál znamená. :evil:
Hipiek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hipiek »

off píše:
Hipiek píše:Podívej se třeba na stránky DFI a podívej se do manuálu nějaký desky, určitě to tam najdeš. :)
No nevim jak u DFI ale u msi neikde v manuálu o tom nic není. Teda kromě toho jak to zapojit :lol: .
Už jsem to k MSi hledal ale marně. To by mě zajímalo k čemu to pak je, když se ani nedozvíte co kterej signál znamená. :evil:
No, než jsem to sem napsal tak jsem se koukal do vvýho manuálu od desky, kde to je napsaný co ty LEDky znamenaj a koukal jsem se i na stránky výrobce (DFI) a v jejich manuálu co tam maj, jsem to taky našel.
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

jaky mas presne model desky?? na te moji co je v podpise to je v manualu
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

Hipiek píše:
off píše: No nevim jak u DFI ale u msi neikde v manuálu o tom nic není. Teda kromě toho jak to zapojit :lol: .
No, než jsem to sem napsal tak jsem se koukal do vvýho manuálu od desky, kde to je napsaný co ty LEDky znamenaj a koukal jsem se i na stránky výrobce (DFI) a v jejich manuálu co tam maj, jsem to taky našel.
Hmm, tak DFI je slušnější než MSI. No nic, kdyby někdo věděl kde najít význam ledek u MSI, tak ať dá vědět.
stamgi
Nováček
Nováček

Příspěvek od stamgi »

Kdybych to nasel v manualu, tak bych sem ani nepsal, ale tak nejak mi jde obecne o sprehledneni pro vsechny ostatni uzivatele.

Jeste je moznost, ze jsem slepej 8)

No a kdyz to mate v manualech, tak mi to sem pls hodte, predpokladam, ze je to pro vsechny desky DFI stejne. Mam Lanparty ULTRA-D (nebo sem mel, nez jsem flashnul bios :oops: ).
kodl1
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kodl1 »

off píše:
Hipiek píše: No, než jsem to sem napsal tak jsem se koukal do vvýho manuálu od desky, kde to je napsaný co ty LEDky znamenaj a koukal jsem se i na stránky výrobce (DFI) a v jejich manuálu co tam maj, jsem to taky našel.
Hmm, tak DFI je slušnější než MSI. No nic, kdyby někdo věděl kde najít význam ledek u MSI, tak ať dá vědět.
MSI to v manuálu má, i s obrázky, tady: http://forum.pctuning.cz/gallery/index.php?cat=12252 , tohle je od KT6V, ostatní to musí mít taky... ( pokud to deska má ve výbavě )
Proč nemůže být Windows OPEN SOURCE ???
Protože by do pár dnů hackeři vychytali chyby a odstranili zbytečnosti, a zase by stačilo 640 KB.
off
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od off »

kodl1 píše: MSI to v manuálu má, i s obrázky, tady: http://forum.pctuning.cz/gallery/index.php?cat=12252 , tohle je od KT6V, ostatní to musí mít taky... ( pokud to deska má ve výbavě )
Tak bohužel moje deska to v manuálu nemá, i když to bylo ve výbavě. Takže díky. :worship: :up:
Jenom doufám, že je to u všech stejný.
kodl1
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kodl1 »

Tady je to DFI : http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... &pos=-8389
( Taky z manuálu ) :roll:
Proč nemůže být Windows OPEN SOURCE ???
Protože by do pár dnů hackeři vychytali chyby a odstranili zbytečnosti, a zase by stačilo 640 KB.
stamgi
Nováček
Nováček

Příspěvek od stamgi »

Nov vidite jaky ste sikulove :)

Ja to v tom manualu proste nenasel. A strankovani je spravne, takze je cosi shnileho ve state DFI :evil:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

nic shnileho neni... manual ti pomuze, staci jen hledat... (napr u DFI LP UT nf4 je to an str 15 ) :wink:
ice2002
Nováček
Nováček

Příspěvek od ice2002 »

No sice DFI to ma v manualu vysvetlene, ale zkuste mi nekdo vysvetlit chybu u DFI "CPU detected". Mysli se to jako, ze CPU bylo nalezena, chyba je v necem jinem, nebo chyba nalezeni CPU???
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jako chyba nalezeni cpu, cili bys mel uz trosku vedet proc to nejede :)
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“