Titan Quest - hodne povedene akcni RPG
Moderátor: Baneshee
- Vivec
- Středně pokročilý

- Vivec
- Středně pokročilý

hmm neska se mi stala zvláštní věc, na normal sem šel zabít telkine v orientu těsně před typhonem, ale chběla animačka jak se urve z řetězu a odkráčí, a pak jsem nemoh prostě zabít telkine, řezal sem do ní asi 25 minut a nic, tak jsem to vypnul, restartoval comp (přece jen tejden v kuse jede...) a zase to samý, teleport do města nepomoh nic, až pak mě napadlo vyměnit zbraň a už to šlo, podivný, a dělá mi to od tý doby co jsem hru opatchoval na 1.15
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co to znamená skoro plný detaily a co to znamená, že ti to "běhá"?DoomHammer píše:hehe, athlonekXP 2400+, 512 MB RAM, GF 6600 AGP a běhá mě to v 1024 na skoro plný detaily včetně zaplýho AA
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- tom01
- Mírně pokročilý

Tak to hraju asi od čtvrtka a fakt mě to dostalo i když to zpočátku nevypadalo
Hodně chytlavý, jedu to pomalu aby mi to vydrželo, lezu kam se dá, protože podruhý to asi nebude ono - sice s jinou postavou ale stejný prostředí...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Vivec
- Středně pokročilý

- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jj, kamarat mal presne ten isty problem ked nahodil 1.15. Bolo to na legendary obtiaznosti a zrejme mal imunitu na kuzla alebo co, tak mse zapali multak, hodil som 4xsquall co mu znizilo resisty a dorazili sme ho asi za 3sekundyGr8 Vivec píše:hmm neska se mi stala zvláštní věc, na normal sem šel zabít telkine v orientu těsně před typhonem, ale chběla animačka jak se urve z řetězu a odkráčí, a pak jsem nemoh prostě zabít telkine, řezal sem do ní asi 25 minut a nic, tak jsem to vypnul, restartoval comp (přece jen tejden v kuse jede...) a zase to samý, teleport do města nepomoh nic, až pak mě napadlo vyměnit zbraň a už to šlo, podivný, a dělá mi to od tý doby co jsem hru opatchoval na 1.15
NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
- squzzer
- Začátečník

- izuel
- Začátečník

-
dotaz sejvy hry
Ahoj,
řeším to samé!! s tím rozdílem ,že já postavu již verzi 1.15 mám a instanci na druhém pc také 1.15.. savy i postavu nacházím tady : c:\Documents and Settings\ja\Dokumenty\My Games\Titan Quest\
když to nahraju (ve složce viz výše TQ - savedata,settings,TQ.dhl )na stejné místo tak ve hře postavu (save) nemám.co je špatně?
děkuju
řeším to samé!! s tím rozdílem ,že já postavu již verzi 1.15 mám a instanci na druhém pc také 1.15.. savy i postavu nacházím tady : c:\Documents and Settings\ja\Dokumenty\My Games\Titan Quest\
když to nahraju (ve složce viz výše TQ - savedata,settings,TQ.dhl )na stejné místo tak ve hře postavu (save) nemám.co je špatně?
děkuju
- sisa
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- MrFann
- Začátečník

-
Re: dotaz sejvy hry
...ja to resim az ted, uz nekdo vi jak na to? dikizuel píše:Ahoj,
děkuju
i3 6100 4,66GHz 1,35V, Xigmatek Æegir, MSI Z170 Tomahawk, 16GB RAM Micron 3190MHz, PowerColor Red Devil RX 470 4GB
- r1pper
- Začátečník

-
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vivec
- Středně pokročilý

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pochybujem, ze su postavy viazane na cd-key kedze kamos mi poslal jedne svoju postavu. sejvy su ulozene v dokumentoch v adresary My Games/Titan Quest
NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: