Titan Quest - hodne povedene akcni RPG

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

já jedu na C2D @3Ghz a X800GTO na taktech X850pro a musim hrát na 1014x768, vyplý stíny jinak ostatní na high, bez AA/AF, už schánim novou grafiku :huh:
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

hmm neska se mi stala zvláštní věc, na normal sem šel zabít telkine v orientu těsně před typhonem, ale chběla animačka jak se urve z řetězu a odkráčí, a pak jsem nemoh prostě zabít telkine, řezal sem do ní asi 25 minut a nic, tak jsem to vypnul, restartoval comp (přece jen tejden v kuse jede...) a zase to samý, teleport do města nepomoh nic, až pak mě napadlo vyměnit zbraň a už to šlo, podivný, a dělá mi to od tý doby co jsem hru opatchoval na 1.15
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

Gr8 Vivec píše:já jedu na C2D @3Ghz a X800GTO na taktech X850pro a musim hrát na 1014x768, vyplý stíny jinak ostatní na high, bez AA/AF, už schánim novou grafiku :huh:
hehe, athlonekXP 2400+, 512 MB RAM, GF 6600 AGP a běhá mě to v 1024 na skoro plný detaily včetně zaplýho AA
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

DoomHammer píše:hehe, athlonekXP 2400+, 512 MB RAM, GF 6600 AGP a běhá mě to v 1024 na skoro plný detaily včetně zaplýho AA
Co to znamená skoro plný detaily a co to znamená, že ti to "běhá"? :)
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Tak to hraju asi od čtvrtka a fakt mě to dostalo i když to zpočátku nevypadalo :) Hodně chytlavý, jedu to pomalu aby mi to vydrželo, lezu kam se dá, protože podruhý to asi nebude ono - sice s jinou postavou ale stejný prostředí...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

no tak sem zkusmo zkoušel různý nastavení grafiky a zjistil sem že když zapnu AF 8x tak je FPS pořád stejný a vypadá to 100x líp, hlavně mi nejde pod 30, nesnášim takový ty lagy

\\překlepy
MAGMA
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAGMA »

Gr8 Vivec píše:hmm neska se mi stala zvláštní věc, na normal sem šel zabít telkine v orientu těsně před typhonem, ale chběla animačka jak se urve z řetězu a odkráčí, a pak jsem nemoh prostě zabít telkine, řezal sem do ní asi 25 minut a nic, tak jsem to vypnul, restartoval comp (přece jen tejden v kuse jede...) a zase to samý, teleport do města nepomoh nic, až pak mě napadlo vyměnit zbraň a už to šlo, podivný, a dělá mi to od tý doby co jsem hru opatchoval na 1.15
jj, kamarat mal presne ten isty problem ked nahodil 1.15. Bolo to na legendary obtiaznosti a zrejme mal imunitu na kuzla alebo co, tak mse zapali multak, hodil som 4xsquall co mu znizilo resisty a dorazili sme ho asi za 3sekundy :)

NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
squzzer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od squzzer »

zdravim...potřeboval bych poradit jak pustit postavu z 1.0 na 1.15 verzi...sem se donutil formátovat disk tak sem si zálohoval savy ale po nainstalování a vrácení savu na původní místo se mi furt postava nechce objevit ve hře za každou radu dík :)
izuel
Začátečník
Začátečník

dotaz sejvy hry

Příspěvek od izuel »

Ahoj,

řeším to samé!! s tím rozdílem ,že já postavu již verzi 1.15 mám a instanci na druhém pc také 1.15.. savy i postavu nacházím tady : c:\Documents and Settings\ja\Dokumenty\My Games\Titan Quest\

když to nahraju (ve složce viz výše TQ - savedata,settings,TQ.dhl )na stejné místo tak ve hře postavu (save) nemám.co je špatně?

děkuju 8-)
sisa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sisa »

celkem povedeny akcni rpgcko:D doporucuju fsem....
MrFann
Začátečník
Začátečník

Re: dotaz sejvy hry

Příspěvek od MrFann »

izuel píše:Ahoj,

řeším to samé!! s tím rozdílem ,že já postavu již verzi 1.15 mám a instanci na druhém pc také 1.15.. savy i postavu nacházím tady : c:\Documents and Settings\ja\Dokumenty\My Games\Titan Quest\

když to nahraju (ve složce viz výše TQ - savedata,settings,TQ.dhl )na stejné místo tak ve hře postavu (save) nemám.co je špatně?

děkuju 8-)
...ja to resim az ted, uz nekdo vi jak na to? dik
i3 6100 4,66GHz 1,35V, Xigmatek Æegir, MSI Z170 Tomahawk, 16GB RAM Micron 3190MHz, PowerColor Red Devil RX 470 4GB
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

nekde sem cetl ze ty postavy sou vazany na CD-key
KDO mi odebral moji zlutou kartu
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Co byste mi doporucili za postavu?Jsem na 15LVL obrance/bojovnik a zda se mi ta postava dost slaba :( .Chtel bych neco na boj z blizka.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

asi nejlepší je nature/storm na pohodovou hru kdy dáš celou grupu jednim kouzlem

na DMG je nejlepší asi spirit/earth, nebo spirit/storm

pokud chceš rubat mečem tak je dobrý warfare/nature nebo warfare/storm
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Diky za rychlou odpoved hnet to du vyzkouset :) .
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

nevite jak je to s těma sejvama teda?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Dex_Holland píše:nevite jak je to s těma sejvama teda?
S jakyma?
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dex_Holland »

zálohování sejvů.......proč se nezobrazí.....je to fakt tim kličem?
MAGMA
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAGMA »

Pochybujem, ze su postavy viazane na cd-key kedze kamos mi poslal jedne svoju postavu. sejvy su ulozene v dokumentoch v adresary My Games/Titan Quest

NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

LOL muzete mi rict jak mam zabit toho posledniho zmetka?On je za 1 nesmrtelnej-porad mi vysava zivot a bere si to k sobe.A za 2 ma mega silny utoky.Jsem na 31LVL mam 3600zivotu valecnik/priroda.
Poradte jak na nej. :evil:
Zkousel jsem znicit i ty sochy, ale nic se nestalo...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“