Že by se tu objevil nějaký nováček s nickem "Stoobiho babi"FCBchachar píše:treba se ji ta case tak zalibi ze zacne taky delat do casemodingu a za chvylu tady budou od ni nejake projekty![]()
![]()
![]()
Project: Black Pearl by Stoobi
Moderátor: L4mka
- Saty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- honny
- Středně pokročilý

no... mě osobně se to líbí, sice nemusim lesklý mody, ale tohle je bezva:) moje babička má slabší stroj i default case... :))) (od Compaqu, brutálně pevná case)
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- DrasticBass
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Není co dodat prostě perfektní. Jednoduché a luxususní.
PC1: |MB|Gigabyte EX38-DS5 |CPU| E8400 3600MHz |RAM| 2x1GB Geil 800MHz cl4 |GPU| nVidia™ MSi 7900GTO@GTX |Sound| Creative Sound Blaster Audigy 4 |HDD| Samsung SATA II 80GB //WD SATA II 250GB |PSU| Enermax Liberty 400W |CASE| Thermaltake Swing |Cooling| Zalman CNPS9500 LED//Zalman VF900-Cu |LCD| Philips 190B6 |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP
- maart
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- To[m]aS
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Spracovanie, prevedenie kvalitne, ale len jedna vec mi nesedi, ten styl vpredu dva velke vetraky, jedna mechanika a vsetko dokonale hladke a leskle je uz nejaky osuchany, chcelo by to nejaky uz novy napad, len ma nenapada aky.. 
Je to iba moj osobny nazor...
Je to iba moj osobny nazor...
To[m]aS Silent PC: AMD Sempron 2500+ cooled by Arctic Cooling Cooper Lite @7V, ASUS A7V880-DeLuxe, Blitz 512 MB DDR, GIGABYTE MAYA GeForce FX 5500 300/500@333/610 cooled by Primecooler napodobenina Zalmanu, Sound Blaster Audigy, LG DVD-RW Dual Layer 16x,Western Digital 80GB/8MB, IBM Hitachi 160 GB/8MB, PSU Frontier 350W Modded. Water Cooling in progress....
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Saty píše:Že by se tu objevil nějaký nováček s nickem "Stoobiho babi"FCBchachar píše:treba se ji ta case tak zalibi ze zacne taky delat do casemodingu a za chvylu tady budou od ni nejake projekty![]()
![]()
![]()
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- PachezZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle je asi první tvůj mod co se mi moc nelíbí - ty větráky vepředu podle mě vypadaj divně , to samý ty díry na boku - zpracovaný dobře to jo ale prostě mi to celý přijde takový nesouměrný a nesedící k sobě...
Ty přední větráky bych asi dal doprostřed a díry na ně udělal ve stylu krytky na mechaniku - třeba 3 na jeden větrák a nad sebou je mít - ten tvar - imho by to vypadalo líp...
Ty přední větráky bych asi dal doprostřed a díry na ně udělal ve stylu krytky na mechaniku - třeba 3 na jeden větrák a nad sebou je mít - ten tvar - imho by to vypadalo líp...
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
TDi - Ten Dým Ignoruj
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Galliano
- Nováček

Mno, nechci vypadat jako trapný pochlebovač ale tohle je mod do prodejní sítě. Jednoduchý, účelný a hlavně líbivý!
Decentr dvou předních větráků je výbornej nápad! Zvyšuje to dynamiku skříně společně s vypouklými síťkami působí jednoduše až stroze, což je momentálně hlavní proud dnešního designu.
Zadní síťky jakbysmet! Super.
Jediná věc, kde si nevím rady, je mirror lak! Na jedné fotce se mi vysloveně nelíbí a na druhé zase tajím dech. Pořád to řeším a furt nevím.
Jako mechanika by se mi víc líbíla slot-in ale na 5ti denní mod je to i tak paráda.
\\edit\\
čéče, jak na to furt koukám, tak mi ten lak asi nejvíc vadí na fotkách, kde je ta skříň upatlaná, resp. nevyleštěná.
Decentr dvou předních větráků je výbornej nápad! Zvyšuje to dynamiku skříně společně s vypouklými síťkami působí jednoduše až stroze, což je momentálně hlavní proud dnešního designu.
Zadní síťky jakbysmet! Super.
Jediná věc, kde si nevím rady, je mirror lak! Na jedné fotce se mi vysloveně nelíbí a na druhé zase tajím dech. Pořád to řeším a furt nevím.
Jako mechanika by se mi víc líbíla slot-in ale na 5ti denní mod je to i tak paráda.
\\edit\\
čéče, jak na to furt koukám, tak mi ten lak asi nejvíc vadí na fotkách, kde je ta skříň upatlaná, resp. nevyleštěná.
Naposledy upravil(a) Galliano dne úte 12. zář 2006, 21:15, celkem upraveno 1 x.
Homer: I když ti tvá práce nevoní, nestávkuješ. Prostě tam chodíš každej den a házíš na to bobek.
- Michrex
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Ten lak souhlas, problém je totiž v tom, že černá se hrozně debilně fotí a zároveň se hrozně matlá, tkaže udělat hezký fotky je fakt hrozně těžký...navíc když jsem to fotil, tak jsem musel spěchat, protože jsme to nesli babče...v reálu to imho vypadá lépe, protože fakt kvalitně vyfotit černou je hrozně těžký...
Slot-in by šla, ale je to nedostatkový zboží a navíc jsem dělal z domácích zásob, takže ta vypalda mi tu ležela, tak proč nepoužít...
Slot-in by šla, ale je to nedostatkový zboží a navíc jsem dělal z domácích zásob, takže ta vypalda mi tu ležela, tak proč nepoužít...
- SNowie
- Začátečník

- Woyta
- Středně pokročilý

Trochu to ve me vyvolava vzpominku na stara radia. Velke leskle skrine s malimy reproduktory. Myslim ze babicce se to mohlo opravdu libit a ze pri pohledu na case zavzpomina na sve mladi.
Plexi v predu je hadam prilepeno v ohnutem tvaru a dotmeleno z boku polyesterem se sklenym vlaknem jestli se nepletu. Udelalo to zajimavej tvar. Mozny by ti mrizky mohly vykukovat trochu mene ale je to OK. Mam rad podzim. Objevuje se hodne decentnich modu.
Plexi v predu je hadam prilepeno v ohnutem tvaru a dotmeleno z boku polyesterem se sklenym vlaknem jestli se nepletu. Udelalo to zajimavej tvar. Mozny by ti mrizky mohly vykukovat trochu mene ale je to OK. Mam rad podzim. Objevuje se hodne decentnich modu.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Je to odříznutej starej přední plast, zbyl tedy jen ten rámeček, na tom je montážní pěnou nalepený plexi (3mm - rovný, poškrábaný) a mezery samozřejmě vykitovaný tmele se skelnými vlákny...montážní pěna drží perfektně a je to levnější než epoxid (resp. jsem doma epoxid neměl po ruce, tak jsem vzal starou pěnu), jindy samozřejmě používám epoxid... 
- honny
- Středně pokročilý

[OT]

[/OT]
Já naopak slot-in od babičky vzal, protože se mi sem hodíStoobi píše:Slot-in by šla, ale je to nedostatkový zboží a navíc jsem dělal z domácích zásob, takže ta vypalda mi tu ležela, tak proč nepoužít...
[/OT]
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- FLiPPY
- Začátečník

- Stoobi
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ty už byly vypouklý...FLiPPY píše:jak jsi udelal z rovny mrizky vypouklou?
- lord Morpheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: