Nepodarilo sa nainstalovat najnovsie updaty
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nepodarilo sa nainstalovat najnovsie updaty
Zdravim mam mensi problem a to ze Windows mi akosi odmieta nainstalovat najnovsie aktualizacie... vypise to ze: Instalace aktualizace skoncila neuspesne. konkretne sa jedna o aktualizacie z 12.9. 2006. neviete co moze byt problem? diky. Inak mam Win XP SP2 HOME CZ
Naposledy upravil(a) Othrondir dne pát 15. zář 2006, 21:30, celkem upraveno 1 x.
- Dony
- Středně pokročilý

- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jedna z tych aktualizacii co nejdu nainstalovat dokonca riesi problem nejakeho Spravcu filtrov co moze sposobit ze nejde stahovat z WinUpd. Inak teraz ked zapnem PC tak mi nachvilu vpravo dole na panely start vyskoci ta taka zlta znacka ktora sa objavi ked sa v pozadi stahuju aktualizacie. ked na nu nabehnem mysou vyskoci bublina ze prebieha stahovanie aktualizacii ale po chvili to zmizne...Dony píše:tak to by me taky zajimalo, v praci se mi to taky stalo na jednom pc (4 aktualizace z jednoho dne se stejnou chybou), na netu jsem zatim nic nenašel
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
jj, ale pří příštím stahovani, se ti to naváže kde to zkončilo...jednou sme to tu řešiliOthrondir píše: Inak teraz ked zapnem PC tak mi nachvilu vpravo dole na panely start vyskoci ta taka zlta znacka ktora sa objavi ked sa v pozadi stahuju aktualizacie. ked na nu nabehnem mysou vyskoci bublina ze prebieha stahovanie aktualizacii ale po chvili to zmizne...
Je to divny, ale stavalo se mi to dřiv na NB ted to jede už pul roku ok.
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj lenze ja som si tie aktualizacie nainstaloval manualne z MS webu (takto uz nainstalovat isli svine to len ked sa stiahnu cez ten MS Update tak to nejde divne nieDzin píše:jj, ale pří příštím stahovani, se ti to naváže kde to zkončilo...jednou sme to tu řešili
Je to divny, ale stavalo se mi to dřiv na NB ted to jede už pul roku ok.
- Shit
- Odborník PCT

Re: Nepodarilo sa nainstalovat najnovsie updaty
Othrondir píše:Zdravim mam mensi problem a to ze Windows mi akosi odmieta nainstalovat najnovsie aktualizacie... vypise to ze: Instalace aktualizace skoncila neuspesne. konkretne sa jedna o aktualizacie z 12.9. 2006. neviete co moze byt problem? diky. Inak mam Win XP SP2 HOME CZ
Kód: Vybrat vše
http://www.cdr.cz/a/18555- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nepodarilo sa nainstalovat najnovsie updaty
diky Shit ale tuto opravu uz nainstalovanu mam a aj tak mi to dnes napisalo ze instalacia aktualizacii skoncila neuspesneShit píše:Othrondir píše:Zdravim mam mensi problem a to ze Windows mi akosi odmieta nainstalovat najnovsie aktualizacie... vypise to ze: Instalace aktualizace skoncila neuspesne. konkretne sa jedna o aktualizacie z 12.9. 2006. neviete co moze byt problem? diky. Inak mam Win XP SP2 HOME CZKód: Vybrat vše
http://www.cdr.cz/a/18555
- Dony
- Středně pokročilý

na mem pocitaci se mi to povedlo vyresit, chybu hlasily posledni 4 aktualizace KB92582, KB919007, KB92685, KB920872, stahnul jsem si je na disk a pri rucni instalaci vsechny stejna chyba "System nemuze nalezt uvedeny soubor." Pri sledovani aktivity instalace Filemonem jsem vystopoval prazdny adresar system32\catroot\{F750E6C3-38EE-11D1-85E5-00C04FC295EE}, ve kterem instalace hledala soubory maskou *.cat, po jeho smazani instalace hlasila "System nemuze najit uvedenou cestu". Z rozbalene instalace KB920685 jsem do vyse uvedeneho adresare nakopiroval soubor KB920685.cat, spustil znovu instalaci a uz vsechno beha zase jak ma

Avatar tancuje, nechce se mu na záchod...