Nepodarilo sa nainstalovat najnovsie updaty

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nepodarilo sa nainstalovat najnovsie updaty

Příspěvek od Othrondir »

Zdravim mam mensi problem a to ze Windows mi akosi odmieta nainstalovat najnovsie aktualizacie... vypise to ze: Instalace aktualizace skoncila neuspesne. konkretne sa jedna o aktualizacie z 12.9. 2006. neviete co moze byt problem? diky. Inak mam Win XP SP2 HOME CZ
Naposledy upravil(a) Othrondir dne pát 15. zář 2006, 21:30, celkem upraveno 1 x.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

tak to by me taky zajimalo, v praci se mi to taky stalo na jednom pc (4 aktualizace z jednoho dne se stejnou chybou), na netu jsem zatim nic nenašel
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

Dony píše:tak to by me taky zajimalo, v praci se mi to taky stalo na jednom pc (4 aktualizace z jednoho dne se stejnou chybou), na netu jsem zatim nic nenašel
jedna z tych aktualizacii co nejdu nainstalovat dokonca riesi problem nejakeho Spravcu filtrov co moze sposobit ze nejde stahovat z WinUpd. Inak teraz ked zapnem PC tak mi nachvilu vpravo dole na panely start vyskoci ta taka zlta znacka ktora sa objavi ked sa v pozadi stahuju aktualizacie. ked na nu nabehnem mysou vyskoci bublina ze prebieha stahovanie aktualizacii ale po chvili to zmizne... :evil:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Othrondir píše: Inak teraz ked zapnem PC tak mi nachvilu vpravo dole na panely start vyskoci ta taka zlta znacka ktora sa objavi ked sa v pozadi stahuju aktualizacie. ked na nu nabehnem mysou vyskoci bublina ze prebieha stahovanie aktualizacii ale po chvili to zmizne... :evil:
jj, ale pří příštím stahovani, se ti to naváže kde to zkončilo...jednou sme to tu řešili :)
Je to divny, ale stavalo se mi to dřiv na NB ted to jede už pul roku ok.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

Dzin píše:jj, ale pří příštím stahovani, se ti to naváže kde to zkončilo...jednou sme to tu řešili :)
Je to divny, ale stavalo se mi to dřiv na NB ted to jede už pul roku ok.
jj lenze ja som si tie aktualizacie nainstaloval manualne z MS webu (takto uz nainstalovat isli svine to len ked sa stiahnu cez ten MS Update tak to nejde divne nie :? ) tak neviem co sa to pokusa stahovat. jedine co som neinstaloval je Update na Office 2003 myslite ze ked mam teraz ten Microsoft Update namiesto Windows Update tak by to mohlo byt tym?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Nepodarilo sa nainstalovat najnovsie updaty

Příspěvek od Shit »

Othrondir píše:Zdravim mam mensi problem a to ze Windows mi akosi odmieta nainstalovat najnovsie aktualizacie... vypise to ze: Instalace aktualizace skoncila neuspesne. konkretne sa jedna o aktualizacie z 12.9. 2006. neviete co moze byt problem? diky. Inak mam Win XP SP2 HOME CZ

Kód: Vybrat vše

http://www.cdr.cz/a/18555
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nepodarilo sa nainstalovat najnovsie updaty

Příspěvek od Othrondir »

Shit píše:
Othrondir píše:Zdravim mam mensi problem a to ze Windows mi akosi odmieta nainstalovat najnovsie aktualizacie... vypise to ze: Instalace aktualizace skoncila neuspesne. konkretne sa jedna o aktualizacie z 12.9. 2006. neviete co moze byt problem? diky. Inak mam Win XP SP2 HOME CZ

Kód: Vybrat vše

http://www.cdr.cz/a/18555
diky Shit ale tuto opravu uz nainstalovanu mam a aj tak mi to dnes napisalo ze instalacia aktualizacii skoncila neuspesne
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

na mem pocitaci se mi to povedlo vyresit, chybu hlasily posledni 4 aktualizace KB92582, KB919007, KB92685, KB920872, stahnul jsem si je na disk a pri rucni instalaci vsechny stejna chyba "System nemuze nalezt uvedeny soubor." Pri sledovani aktivity instalace Filemonem jsem vystopoval prazdny adresar system32\catroot\{F750E6C3-38EE-11D1-85E5-00C04FC295EE}, ve kterem instalace hledala soubory maskou *.cat, po jeho smazani instalace hlasila "System nemuze najit uvedenou cestu". Z rozbalene instalace KB920685 jsem do vyse uvedeneho adresare nakopiroval soubor KB920685.cat, spustil znovu instalaci a uz vsechno beha zase jak ma :thumbsup: 8)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“