norton antivirus
- lorek
- Nováček

-
norton antivirus
Nedávno jem si koupil notebook s nainstalovaným programem norton antivirus 2006. Při spuštění testu mě to ale napíše že jsem neodsouhlasil licenční smlouvu s koncovým uživatelem (eula). Nevíte někdo co s tím.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: norton antivirus
Nic takoveho na mém NB s Nortonem nenastalo, ale tak jestli si nic v Nortonu nenasel, tak kontaktuj podporu, ne? Dyt to máš legálne:)lorek píše:Nedávno jem si koupil notebook s nainstalovaným programem norton antivirus 2006. Při spuštění testu mě to ale napíše že jsem neodsouhlasil licenční smlouvu s koncovým uživatelem (eula). Nevíte někdo co s tím.
- ninjin_cz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: norton antivirus
jen abyDzin píše:Nic takoveho na mém NB s Nortonem nenastalo, ale tak jestli si nic v Nortonu nenasel, tak kontaktuj podporu, ne? Dyt to máš legálne:)lorek píše:Nedávno jem si koupil notebook s nainstalovaným programem norton antivirus 2006. Při spuštění testu mě to ale napíše že jsem neodsouhlasil licenční smlouvu s koncovým uživatelem (eula). Nevíte někdo co s tím.
//Dzin: nespekuluj tady! Když neporadíš!
- MTE
- Nováček

Dnes jsem si procházel CD, které jsem měl k základní desce a ve složce software, jsem našel Norton Internet Security 2005. Myslím si, že na těchto CD k hardwaru bývají plné verze, ale nevím jestli je to normální licence s updaty. Možná je to blbá otázka, ale nevíte někdo jak to je ?
AMD Sempron 64 2800+; Asus K8N4-E nForce4; 512MB DDR 400MHz CL2,5; Asus N6200TC128; Seagate Barracuda 80GB 7200ot. 8MB; Asus DRW-1608P2S; Lite-On SHD-16P1S; 350W
- Shit
- Odborník PCT

- MTE
- Nováček