norton antivirus

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
lorek
Nováček
Nováček

norton antivirus

Příspěvek od lorek »

Nedávno jem si koupil notebook s nainstalovaným programem norton antivirus 2006. Při spuštění testu mě to ale napíše že jsem neodsouhlasil licenční smlouvu s koncovým uživatelem (eula). Nevíte někdo co s tím.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: norton antivirus

Příspěvek od Dzin »

lorek píše:Nedávno jem si koupil notebook s nainstalovaným programem norton antivirus 2006. Při spuštění testu mě to ale napíše že jsem neodsouhlasil licenční smlouvu s koncovým uživatelem (eula). Nevíte někdo co s tím.
Nic takoveho na mém NB s Nortonem nenastalo, ale tak jestli si nic v Nortonu nenasel, tak kontaktuj podporu, ne? Dyt to máš legálne:)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
ninjin_cz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: norton antivirus

Příspěvek od ninjin_cz »

Dzin píše:
lorek píše:Nedávno jem si koupil notebook s nainstalovaným programem norton antivirus 2006. Při spuštění testu mě to ale napíše že jsem neodsouhlasil licenční smlouvu s koncovým uživatelem (eula). Nevíte někdo co s tím.
Nic takoveho na mém NB s Nortonem nenastalo, ale tak jestli si nic v Nortonu nenasel, tak kontaktuj podporu, ne? Dyt to máš legálne:)
jen aby :) treba to koupil z druhy ruky a co kdyz to neni legalni instalace.. ;)

//Dzin: nespekuluj tady! Když neporadíš!
MTE
Nováček
Nováček

Příspěvek od MTE »

Dnes jsem si procházel CD, které jsem měl k základní desce a ve složce software, jsem našel Norton Internet Security 2005. Myslím si, že na těchto CD k hardwaru bývají plné verze, ale nevím jestli je to normální licence s updaty. Možná je to blbá otázka, ale nevíte někdo jak to je ?
AMD Sempron 64 2800+; Asus K8N4-E nForce4; 512MB DDR 400MHz CL2,5; Asus N6200TC128; Seagate Barracuda 80GB 7200ot. 8MB; Asus DRW-1608P2S; Lite-On SHD-16P1S; 350W
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

MTE píše:...Norton Internet Security 2005...
Záleží na konkrétném případě, ale zpravidla tam bývá 3 měsíční plná verze.
MTE
Nováček
Nováček

Příspěvek od MTE »

Aha, tak to nemá ani smysl instalovat, pokud je to na omezenou dobu. Budu se držet svých osvědčených free produktů.
AMD Sempron 64 2800+; Asus K8N4-E nForce4; 512MB DDR 400MHz CL2,5; Asus N6200TC128; Seagate Barracuda 80GB 7200ot. 8MB; Asus DRW-1608P2S; Lite-On SHD-16P1S; 350W
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“