usb a video

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
miressh
Nováček
Nováček

usb a video

Příspěvek od miressh »

ahoj

chci se zeptat zda ma nekdo zkusenost se stahovanim videa z kamery pres usb. Lze z toho dostat plnou kvalitu, ci nikoliv???
I-Link mi samozrejme nefunguje :wink:

predem dekuji for answer
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Ano, jde to. Resp. pokud to kamera umí, musí umět streamování DV přes USB.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Lukke
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukke »

Jakto, že ti Firewire nefunguje? Já teď z hlavy nevím o kameře, co by uměla streamovat v plné kvalitě přes USB2, levnější kamery Sony umí jen jako webkamera s rozlišením 320x240.
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

2 Lukke: já to z hlavy náhodou vím, například můj Panasonic NV-GS250. Novější Panasonicy to umějí taky. Sice to nepoužívám, protože mám FireWire radši, než USB (obecně), ale mám vyzkoušené, že to jde. Po instalaci ovladače se ta kamera začne chovat jako OHCI zařízení s DV streamem a s tím si už poradí každý střihový soft.
miressh
Nováček
Nováček

Příspěvek od miressh »

firewire mi nefunguje protoze sa to pokazilo. Reklamace mi nebyla uznana. Proto hledam nahradni alternativu.

Mam starsi Sony DCR-HC14E. Zkousel jsem capturing pres Vegas, no bylo to dost maly, asi jen 320x240 jak pise Lukke. Nevim zda existuje nejaka computer finta na to jak to z toho dostat. Prostudoval jsem jeste streaming pres tovarni soft od sony, ale ten zachyti jen 10 minut z celeho videa, coz totalni pitomost od autoru tohto softwaru.

Nejhorsi je, ze nevim co s tim.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Se Sonkou ti neporadím, ta kamera prostě musí vyloženě umět DV over USB, a pokud ne, tak máš asi problém. Leda si někde půjčit kameru a stahovat to přes ní, nebo u někoho. Že by měl někdo v okolí DV deck je věc poměrně nepravděpodobná. :)
PetoS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoS »

Myslim ze ta cena FireWire karty nie je zavratna (myslim tak do 600Czk by sa kvalitna uz dala zohnat) a ta kvalita videa za to rozhodne stoji...ked to davas cez USB je to preto taka kvalita, lebo asi kamera cez USB viac dat nevie...
Štěpán Pácl
Nováček
Nováček

černé pruhy v režimu přehrávání přes obraz

Příspěvek od Štěpán Pácl »

Ahoj, máme kameru Panasonic nv-gs300. Záhy se mi v režimu přehrávání objevily přes celý obraz vodorovné černé pruhy (asi pět nebo šest), rychlost je větší a nejde zvuk.
Co s tim? Čím to může být?
Neopatrným vkládáním kazet za chodu? (To jsem zaslechl..).
Díky za případnou odpověď, hezkou neděli!
štěpán
TomV píše:2 Lukke: já to z hlavy náhodou vím, například můj Panasonic NV-GS250. Novější Panasonicy to umějí taky. Sice to nepoužívám, protože mám FireWire radši, než USB (obecně), ale mám vyzkoušené, že to jde. Po instalaci ovladače se ta kamera začne chovat jako OHCI zařízení s DV streamem a s tím si už poradí každý střihový soft.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“