usb a video
- miressh
- Nováček
-
usb a video
ahoj
chci se zeptat zda ma nekdo zkusenost se stahovanim videa z kamery pres usb. Lze z toho dostat plnou kvalitu, ci nikoliv???
I-Link mi samozrejme nefunguje :wink:
predem dekuji for answer
chci se zeptat zda ma nekdo zkusenost se stahovanim videa z kamery pres usb. Lze z toho dostat plnou kvalitu, ci nikoliv???
I-Link mi samozrejme nefunguje :wink:
predem dekuji for answer
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Lukke
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Jakto, že ti Firewire nefunguje? Já teď z hlavy nevím o kameře, co by uměla streamovat v plné kvalitě přes USB2, levnější kamery Sony umí jen jako webkamera s rozlišením 320x240.
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
2 Lukke: já to z hlavy náhodou vím, například můj Panasonic NV-GS250. Novější Panasonicy to umějí taky. Sice to nepoužívám, protože mám FireWire radši, než USB (obecně), ale mám vyzkoušené, že to jde. Po instalaci ovladače se ta kamera začne chovat jako OHCI zařízení s DV streamem a s tím si už poradí každý střihový soft.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- miressh
- Nováček
-
firewire mi nefunguje protoze sa to pokazilo. Reklamace mi nebyla uznana. Proto hledam nahradni alternativu.
Mam starsi Sony DCR-HC14E. Zkousel jsem capturing pres Vegas, no bylo to dost maly, asi jen 320x240 jak pise Lukke. Nevim zda existuje nejaka computer finta na to jak to z toho dostat. Prostudoval jsem jeste streaming pres tovarni soft od sony, ale ten zachyti jen 10 minut z celeho videa, coz totalni pitomost od autoru tohto softwaru.
Nejhorsi je, ze nevim co s tim.
Mam starsi Sony DCR-HC14E. Zkousel jsem capturing pres Vegas, no bylo to dost maly, asi jen 320x240 jak pise Lukke. Nevim zda existuje nejaka computer finta na to jak to z toho dostat. Prostudoval jsem jeste streaming pres tovarni soft od sony, ale ten zachyti jen 10 minut z celeho videa, coz totalni pitomost od autoru tohto softwaru.
Nejhorsi je, ze nevim co s tim.
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Se Sonkou ti neporadím, ta kamera prostě musí vyloženě umět DV over USB, a pokud ne, tak máš asi problém. Leda si někde půjčit kameru a stahovat to přes ní, nebo u někoho. Že by měl někdo v okolí DV deck je věc poměrně nepravděpodobná.
The problem has been eaten.
- PetoS
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Štěpán Pácl
- Nováček
-
černé pruhy v režimu přehrávání přes obraz
Ahoj, máme kameru Panasonic nv-gs300. Záhy se mi v režimu přehrávání objevily přes celý obraz vodorovné černé pruhy (asi pět nebo šest), rychlost je větší a nejde zvuk.
Co s tim? Čím to může být?
Neopatrným vkládáním kazet za chodu? (To jsem zaslechl..).
Díky za případnou odpověď, hezkou neděli!
štěpán
Co s tim? Čím to může být?
Neopatrným vkládáním kazet za chodu? (To jsem zaslechl..).
Díky za případnou odpověď, hezkou neděli!
štěpán
TomV píše:2 Lukke: já to z hlavy náhodou vím, například můj Panasonic NV-GS250. Novější Panasonicy to umějí taky. Sice to nepoužívám, protože mám FireWire radši, než USB (obecně), ale mám vyzkoušené, že to jde. Po instalaci ovladače se ta kamera začne chovat jako OHCI zařízení s DV streamem a s tím si už poradí každý střihový soft.