PS. Hru ovladam pomoci volantu a nedokazu si predstavit hrani na klavesnici narozdil od napr. NFS.
Moderátor: Baneshee
Imho, to je irelevantni kdyz o se o flatoutu bavime na PCtuning foruKl3p_co. píše:mno lenze ja mam aj ps2 aj psp
Díky, už ho mám takyAlan Wake píše: Já mám soundtrack!! Tak pokud máš zájem, tak napiš na SZ a nějak se domluvíme!!
Musim s tebou souhlasit, akorat ten Starforce, ten me nici...Butch píše:Taky jsem si to koupil za tech smesnych 300Kc a fakt me to bavi. Kdyby vsechny hry staly 300Kc, tak bych mel doma originalek za posledni roky urcite vice.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Důkežitej je výběr auta...já jsem postupem času pochopil, že MNOHEM lepší je pro mě auto s náhonem na všechny čtyři, který je sice pomalejší, ale zase oproti tomu je mnohem lépe ovladatelné a vyhrávám v pohodě 80% tratí...teď už mám asi 95% kariéry hotové...Thellwin píše:Tak to mám pár dní doma a musím říct, že jsem docela lama. Nějak mi to nejde a dojíždím poslední, max. předposlední![]()
Což ovšem nemění nic na tom, že mě to docela baví, je to příjemná oddechovka. Příjemně překvapily HW nároky - na S64 @ 2.62 GHz, 1 GB Ram a GF 6200TC mírně OClé to jede v 1024 na high v pohodě a FPS mezi 35-45. Pod 30 to nejde, což je fajn. A vypadá to víc než dobře.