Tady toho je dost....záleží jakou máš na myslipaulus.u píše:je někde česky popsané co je na těch 2 CD k tý 7600GS? a nějaký popis na co jsou ty dva kabely?
link
Moderátoři: Walker1134, Wilik

ne, naopak, já si myslím že jedině změna časování pomůže, ikdyby jsi do nich rval 2,5v tak je na těch 1000MHz podle mě nedostaneš - bez změny časování, jak jsem psal na chvilku jsem je zkusil napájet na 2,1 a jediný zisk byl 5MHz a když si zvedl o 10 MHz na 490, tak mega artefakty ale karta nepadala, z čehož usuzuji že paměti mohou jít výše, ale s tímhle časováním tam prostě budou artefaktySpirit píše:takze casovanie nepomoze... Ja len dufam, ze 2.1v nepripecie moje pamateJa kym 1000mhz nedostanem z nich, tak nebudem pokojne spavat

Ne, neboj...karta zatim jedefanik píše: čekal jsem i nějaký příspěvek od prescotta... a nic =) doufám že si nezničil kartu

Blbe sem se vyjadril...Spirit píše: jaky problem by mal byt na MSI ? ved ja mam tu istu co ty a viem odmerat aj rezistancie aj napatie. Mozem aj ja odmerat, mne freezer az tak nezavadza a viem prilozit merak ku karte. O co ide? staci popisat a ja zistim

jake ze kolecko??presscott píše:a merak ukazuje stejnou hodnotu v-core na kondezatoru (co jsem vyznacil) i na tom kolecku
presne ako japresscott píše:ja mam 1,81v
kuknem sa natopresscott píše:Jinak ten rezistor jsem jeste nemeril, pac sem kartu nemel venku...klidne to muze zmerit Spirit. [o par postu z5 je odkaz na obrazek - jsou tam vyznacene "Měřící body rezistoru", tak to zmer, jestli odpovida tomu prekreslovanemu]

neee... to nemá na mysli =) ...ty jsi nekoukal na tu aktualizovanou fotku? kde jsem vyznačil ty měřící body. tam je takové jakoby kolečko, taková dírka, to určitě myslíSpirit píše: jake ze kolecko??Mas namysli tlmivku? ferritovy prstenec obtoceny hrubym medenym drotom? Je to tlmivka, patri to k filtracii a logicky to musi ukazovat rovnake napatie ako kondiky...

fanik píše:neee... to nemá na mysli =) ...ty jsi nekoukal na tu aktualizovanou fotku? kde jsem vyznačil ty měřící body. tam je takové jakoby kolečko, taková dírka, to určitě myslíSpirit píše: jake ze kolecko??Mas namysli tlmivku? ferritovy prstenec obtoceny hrubym medenym drotom? Je to tlmivka, patri to k filtracii a logicky to musi ukazovat rovnake napatie ako kondiky...

Já bych bral MSI dneska sem si taky jednu vzalrakosa píše:Prosím poraďte kterou z 7600gs na AGP koupit?
Inno3D GeForce 7600GS 256MB
Leadtek Winfast A7600 GS TDH 256MB
MicroStar NX7600GS-TD256 256MB
Club-3D GeForce 7600GS, 256MB DDR2
Sparkle GeForce 7600GS Ultra II
Prosím spěchá, všem dík

z toho tvého seznamu bych zvolil buďto MSI nebo Leadtekrakosa píše:Prosím poraďte kterou z 7600gs na AGP koupit?
Inno3D GeForce 7600GS 256MB
Leadtek Winfast A7600 GS TDH 256MB
MicroStar NX7600GS-TD256 256MB
Club-3D GeForce 7600GS, 256MB DDR2
Sparkle GeForce 7600GS Ultra II
Prosím spěchá, všem dík