Je pravda, že se chystám ten swap odstěhovat na jiný disk a zrušit podporu spánku, protože se mi zdá taková služba k ničemu. Potom dám vědět, jakou výslednou velikost má XP.
Díky Ira
Moderátor: Loki5567

Tak ja mam napriklad po cerstvej instalacii cca 470 MB...Ira píše:Díky za odpovědˇ. Jen se mi zdá, že když má instalační CD 210MB, tak výsledná instalace na HDD je pak příliš veliká. 2GB se mi zdá moc, Kde potom lidé vzali těch 500MB? Na tuhle otázku mi snad ani neodpovídejte, Je řečnická.Dzin píše:Tak velikost instalace je vždycky vetší než instal CD...
SP2 si taky neco ukousne, dyt má 230MB sám o sobe
Zdraví Ira

To máš nějak moc velký. Já včetně SP2 (jak jinak) a nezbytných hotfixů mám ISO 150 MB. Nainstalováno (teď si nepamatuju přesně), ale určitě pod 400 MB, holt se to rozbalí. Ale 2 GB ani náhodou.Ira píše:Díky za odpovědˇ. Jen se mi zdá, že když má instalační CD 210MB, tak výsledná instalace na HDD je pak příliš veliká. 2GB se mi zdá moc, Kde potom lidé vzali těch 500MB? Na tuhle otázku mi snad ani neodpovídejte, Je řečnická.Dzin píše:Tak velikost instalace je vždycky vetší než instal CD...
SP2 si taky neco ukousne, dyt má 230MB sám o sobe
Zdraví Ira

jj, ja by som odporucal este trochu osekat a doladit...2GB je strasne moc.ka-spel píše:To máš nějak moc velký. Já včetně SP2 (jak jinak) a nezbytných hotfixů mám ISO 150 MB. Nainstalováno (teď si nepamatuju přesně), ale určitě pod 400 MB, holt se to rozbalí. Ale 2 GB ani náhodou.Ira píše: Díky za odpovědˇ. Jen se mi zdá, že když má instalační CD 210MB, tak výsledná instalace na HDD je pak příliš veliká. 2GB se mi zdá moc, Kde potom lidé vzali těch 500MB? Na tuhle otázku mi snad ani neodpovídejte, Je řečnická.
Zdraví Ira

Njn a prave preto to treba upravit este...Dzin píše:Ale pokud to počítá i se swapem, kterej muže mit třeba 1GB, tak to ani moc neni...embe píše: jj, ja by som odporucal este trochu osekat a doladit...2GB je strasne moc.

Ahoj, skus tu: www.msfn.org ale je to v anglictine...Ira píše:Ahoj,
tak jsem nakonec musela zase vše smazat. Ale před tím jsem si našla starší nLite 1,04 pro NetFrame 1,1. Vyrobila jsem si ořezanou verzi WinXP sp2, vypálila Nerem, nainstalovala a vše šlo. Tiskárna tiskne scener skenuje a jede vše jak má. S novým nLitem 1 final pro NetFrame 2 jsem to zkoušela snad 15x. Ořezat, neořezat, vypálit, ale tiskárna netiskla nikdy. Hledala jsem i na netu informace, ale nic jsem se nedověděla. Nevím, v čem je ten poslední nLite jiný, jestli v tom NetFrame? Nebo je to starou tiskárnou HP 940c? Nevím.
Zdraví Ira

Rado sa stalo, tam je toho miliardy....a este o mnoho viac...Ira píše:Díky za tip, angličtina není až takový problém,
ahoj

Fakt, že jsou ovladače z roku 2001, neznamená, že nemohou být určeny pro Windows XP. Tento systém vyšel 25. října téhož roku, navíc výrobci hardwaru by měli mít systém k dispozici vždy v předstihu. Ovladače na této oficiální stránce jsou z roku 2001 a zároveň určeny pro Windows XP.Ira píše:...tiskárna je starší HP940c - ovladače z roku 2001 (tudíž ne pro WinXP - novější jsem nenašla
Raději používejte vždy nejnovější verze, v těch starších jsou často dost nepříjemné chyby. Zkuste nejnovější nLite 1.2 Beta. dotNET je "pouze" platforma, pod kterou je aplikace nLite napsána, verze (nebo i jiný programovací jazyk) by na výslednou kvalitu vytvořené instalace Windows imho neměla mít vliv. Stáří tiskárny by také nemělo mít vliv (je to spíše věc ovladačů), zvláště pak funguje-li ve Vašem případě na stejném OS, jen ořezaném v jiné verzi.Ira píše:...tak jsem nakonec musela zase vše smazat. Ale před tím jsem si našla starší nLite 1,04 pro NetFrame 1,1.
...
Nevím, v čem je ten poslední nLite jiný, jestli v tom NetFrame? Nebo je to starou tiskárnou HP 940c? Nevím.
Well, if there is a bug present, it should be fixed. Please post the description of your problem to this nLite forum on the MSFN. It is important to attach your Last Session.ini (attach, don't copy-paste!).Ira píše:Díky za tip, angličtina není až takový problém,embe píše:Ahoj, skus tu: www.msfn.org ale je to v anglictine...
ahoj

Ahoj, to neni na 5 minut...ani na icq, to je zalezitost na dni az tyzdne ale vysledok stoji zato. Kazdopadne ak vies po aglicky, http://www.msfn.org/board/index.php bude Tvoj kamarat a este lepsie guide pre zaciatocnikov je na http://unattended.msfn.org/unattended.xp/Klinki píše:Dneska sem si stahl nLite (posledni stable relase) a koukal jsem na nejake ty clanky. To co mam v nLitu vypnout a co ne to sem pochopil, ale ta automaticka instalace programu mi az tak jasna neni (napr. jak tam nastavit slozku kam se to nainstaluje, instalace z jinych instalacaku nez sou ty zakladni , instalace ovladacu z exe souboru atd) :/ Dokonce na inst. cd nemam ani slozku $OEM$ ale tu si mam asi sam vytvorit zejo? Nemohli byste mi s tim nekdo pls poradit (treba pres PM nebo ICQ ? )? Vim ze uz to v tomto tematu 100% je ale nemam chut ani cas procitat vsech 22 stranek.
ps moje ICQ cislo:252404810

Kód: Vybrat vše
cmdow @ /HID
@echo off
SET KEY=HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnceEx
REG ADD %KEY% /V TITLE /D "INSTALUJEM APLIKACIE" /f
REG ADD %KEY%\040 /VE /D "NOD32 2.51.26" /f
REG ADD %KEY%\040 /V 1 /D "%systemdrive%\install\Applications\NOD32\setup.exe /silentmode /cfg=config.xml /instmfc" /f
REG ADD %KEY%\040 /V 2 /D "%systemdrive%\install\Applications\NOD32\updfiles.exe" /f
REG ADD %KEY%\040 /V 3 /D "REGEDIT /S %systemdrive%\install\Applications\NOD32\NOD32.reg" /f
REG ADD %KEY%\045 /VE /D "IRFAN VIEW 3.98 + PLUGINY" /f
REG ADD %KEY%\045 /V 1 /D "%systemdrive%\install\Applications\Irfan\iview398.exe /silent /desktop=0 /group=1 /allusers=0 /assoc=1" /f
REG ADD %KEY%\045 /V 2 /D "%systemdrive%\install\Applications\Irfan\irfanplugins398.exe /silent" /f