Zdravím,
koupil jsem z důvodu nákupu LCD novou grafiku (stará neměla DVI) a zatím jsem na ní připojil svůj starý trinitron (Sony E400). Mám pocit, že oproti starší grafice (MSI GeForce2 MX 32MB) je obraz z té nové (Leadtek GeForce 6200, 128MB) i na tom starém vyjetém trinitronu ostřejší. Takže jsem se chtěl zeptat, jestli je to možné. Samozřejmě to nemohu přímo porovnat, je to čistě subjektivní. Mám pocit, že Microstar není špatná značka, že by ta stará grafika musela být horší. Nebo je to jenom tím, že v průběhu času se kvalita zhoršuje?
A pak jsem se chtěl zeptat, jak je to se způsoby časování. Ten Leadtek jich nabízí několik. Mám to nějaký vliv na CRT?
Díky.
Zostření obrazu
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- JJ
- Začátečník

-
- no-X
- Středně pokročilý

- JJ
- Začátečník

-
Díky za odpověď. rozdíl je zcela zásadní
Ostrost v rozích, která za moc nestála je najednou skoro OK. Kdyby ten monitor nebyl malej a neměl ujetý barvy, tak ostrost by určitě nebyla důvodem k výměně. 
A jak je to s tím časováním? V ovladači můžu nastavit GTF, DMT, CVT, časování pevného poměru stran nebo automatiku. Má to nějaký vliv na CRT? A jak to budu mět nastavit na LCD přes DVI (nebo tam to roli nehraje?). Ty zkratky mi nic neříkají.
Díky
A jak je to s tím časováním? V ovladači můžu nastavit GTF, DMT, CVT, časování pevného poměru stran nebo automatiku. Má to nějaký vliv na CRT? A jak to budu mět nastavit na LCD přes DVI (nebo tam to roli nehraje?). Ty zkratky mi nic neříkají.
Díky