Burn in mode?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
nonego
Nováček
Nováček

Burn in mode?

Příspěvek od nonego »

dobrý den mám dotaz ohledně monitoru. Mám monitor Benq 91 GX a aniž bych jdekoli ckoli nastavova, zobrazuje se mi při zapnutí monitoru "Burn in mode" a nevím, kde to zrušit a co to vlastně je. Obrazovka bliká v různých barvách.Můžete mi prosím poradit. Děkuji w:)
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

A driv to nedelalo?? Nebo takhle si ho nasel a pripojil a dela hned od zacatku?? Zkontroluj si kabelaz a spravne zasunnutou grafnu... zkusenost ze skoly... tohle bylo bezny!!
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

burn in mode = zahřívací mód, co k tomu dodat? :) s kabeláží a grafikou to nic společnýho nemá :roll:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Shack
Začátečník
Začátečník

Re: Burn in mode?

Příspěvek od Shack »

nonego píše:dobrý den mám dotaz ohledně monitoru. Mám monitor Benq 91 GX a aniž bych jdekoli ckoli nastavova, zobrazuje se mi při zapnutí monitoru "Burn in mode" a nevím, kde to zrušit a co to vlastně je. Obrazovka bliká v různých barvách.Můžete mi prosím poradit. Děkuji w:)
No takze nieco podobne sa mi podarilo zapnut na mojom monitore.
Mam Samsung 940MW akurat nevypisovalo "Burn in mode" ale "test corrected" alebo take cosi. Chcel som to zapnut znova ale uz sa mi to nepodarilo.
Bavil som sa s tlacitkom MENU na monitore a drzal som ho v setriacom rezime troska dlhsie ale za boha neviem prist ako dlho a ci som nestlacil este nejake druhe spolu s nim.

Skus podrzat dlhsie tlacitko Menu alebo podobne ake mas na monitore a hadam sa to vypne...
XBOX360
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

zombux píše:burn in mode = zahřívací mód, co k tomu dodat? :) s kabeláží a grafikou to nic společnýho nemá :roll:
Mno mozna ale co se na nasich starejch 15 ve skole zahrivalo??
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

X-Spidy-X píše:
zombux píše:burn in mode = zahřívací mód, co k tomu dodat? :) s kabeláží a grafikou to nic společnýho nemá :roll:
Mno mozna ale co se na nasich starejch 15 ve skole zahrivalo??
vaše starý 15ky neměly burn in mode ale blikaly samy od sebe, tam to tou kabeláží bylo :lol: ale s tímhle to nemá nic společnýho :roll:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“