Nastaveni Firewallu pro sdilenou sit
Moderátor: Don
- OnO
- Nováček

Nastaveni Firewallu pro sdilenou sit
Zdarvim. Mam k PC pripojeny NTB pres druhou sitovku podle navodu na PCT. Vse funguje jak ma, ale potiz je v tom ze kdyz zapnu Firewall Zonealarm nebo jakykoliv jiny tak spojeni nejede. Muze mi nekdo poradit jak mam nastavit Firewall, abych se mohl na NTB pripojit na net. Jinak pripojeni je Chello Easy. Diky moc.
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nastaveni Firewallu pro sdilenou sit
Mělo by být ve firewallu, že počítač používáš jako bránu. Kerio to má.OnO píše:Zdarvim. Mam k PC pripojeny NTB pres druhou sitovku podle navodu na PCT. Vse funguje jak ma, ale potiz je v tom ze kdyz zapnu Firewall Zonealarm nebo jakykoliv jiny tak spojeni nejede. Muze mi nekdo poradit jak mam nastavit Firewall, abych se mohl na NTB pripojit na net. Jinak pripojeni je Chello Easy. Diky moc.
Toshiba Satellite
- OnO
- Nováček

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- OnO
- Nováček

- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- OnO
- Nováček

A muzete mi doporucit nejaky model od toho ZyXelu? Dival jsem se na ZyXel P-335WT, ale co jsem se dival tak doporucujete ZyWall G2000. Je v nich nejaky zasadni rozdil? Chtel bych aby tam byl i ten PrintServer. Diky za odpoved.pavel.minarik píše:ovis bych nekupoval, vem něco od ZyXELu, má v nabídce routery do 1500,- a jsou úplně v pohodě
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- OnO
- Nováček