A před tím ti fungoval nebo ho zkoušíš poprvý? Já už Chuck Patch zkoušel dřív a taky sem ho nebyl schopnej rozchodit. BTW, stačí ti jen Chuck Patch, to jsou ovladače + ten patch...HarY_cz píše:já mám problém s oblivionem. mám stáhnutý catalyst 6.9 i chuck patch 6.9 ale hdr s aa mi nejede. nevíte někdo jak to rozchodit?
ATi Catalyst™ 6.9
Moderátoři: morke, Walker1134
- Delarge
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Intel Core i7 12700KF + Noctua NH-U12A CB -- Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 -- Gainward Phantom RTX 4080 -- G.Skill Ripjaws V 2x16GB@3600CL14 -- WD Black SN850 NVMe 2TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Sennheiser HD 560S -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- WIN 11 Home 24H2
- HarY_cz
- Začátečník
-
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý
- medas
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
dohral jsem ted FEAR a ty 6.9 jsou špatné ty stíny jsem tam mel taky kostky a někdy i místo věcí nedoporičuji a objevuje se tento jev až po dlouhém hraní aspoň u mněOBR píše:Tak tyhle ovladace bida .... tedy pro me ... mam sice instalenou jen NFS Most Wanted, ale v Crossfire jsou chyby v obraze ... "koskaty stiny a tresouci se textury" predtim s 6.8 nic takoveho napamatuji.
- HarY_cz
- Začátečník
-
- no-X
- Středně pokročilý
Víš v čem bude problém? Podle všeho je na webu link na blbej soubor. Zdá se, že se odkazuje na standardní WHQL verzi ovladače, namísto chuck-patch verze. Už se objevujou další lidi, kterým chuck 6.9 neběhá, zatímco s předchozími verzemi problém nebyl a vypadá to skutečně na špatnej link či soubor na webu ati...
Nejlepší moderátor ve výslužbě