ATi Catalyst™ 6.9

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

HarY_cz píše:já mám problém s oblivionem. mám stáhnutý catalyst 6.9 i chuck patch 6.9 ale hdr s aa mi nejede. nevíte někdo jak to rozchodit? :?
A před tím ti fungoval nebo ho zkoušíš poprvý? Já už Chuck Patch zkoušel dřív a taky sem ho nebyl schopnej rozchodit. BTW, stačí ti jen Chuck Patch, to jsou ovladače + ten patch...
Intel Core i7 12700KF + Noctua NH-U12A CB -- Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 -- Gainward Phantom RTX 4080 -- G.Skill Ripjaws V 2x16GB@3600CL14 -- WD Black SN850 NVMe 2TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Sennheiser HD 560S -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- WIN 11 Home 24H2
HarY_cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HarY_cz »

zkoušel jsem to teď poprvý. donedávna jsem měl nvidii
cpu: AMD Athlon 7750 BE @ 3,0 GHz; mb: Gigabyte GA-MA790X-UD4, ram: 4 GB Transcend AXERAM 800MHz; gpu: ASUS EAH 4870 Dark Knight; psu: Fortron Raider 550W
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

0118 999 881 999 119 7253
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

HarY_cz píše:zkoušel jsem to teď poprvý. donedávna jsem měl nvidii
AA musíš nastavit v CCC, ne ze hry.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

OBR píše:Tak tyhle ovladace bida .... tedy pro me ... mam sice instalenou jen NFS Most Wanted, ale v Crossfire jsou chyby v obraze ... "koskaty stiny a tresouci se textury" predtim s 6.8 nic takoveho napamatuji.
dohral jsem ted FEAR a ty 6.9 jsou špatné ty stíny jsem tam mel taky kostky a někdy i místo věcí nedoporičuji a objevuje se tento jev až po dlouhém hraní aspoň u mně :sad:
HarY_cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HarY_cz »

no-X píše: AA musíš nastavit v CCC, ne ze hry.
jo to jsem samozřejmě zkoušel ale žádná změna
cpu: AMD Athlon 7750 BE @ 3,0 GHz; mb: Gigabyte GA-MA790X-UD4, ram: 4 GB Transcend AXERAM 800MHz; gpu: ASUS EAH 4870 Dark Knight; psu: Fortron Raider 550W
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Víš v čem bude problém? Podle všeho je na webu link na blbej soubor. Zdá se, že se odkazuje na standardní WHQL verzi ovladače, namísto chuck-patch verze. Už se objevujou další lidi, kterým chuck 6.9 neběhá, zatímco s předchozími verzemi problém nebyl a vypadá to skutečně na špatnej link či soubor na webu ati...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“