Po 15-20 minutách poklesne výrazně výkon PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- medy
- Nováček

-
Po 15-20 minutách poklesne výrazně výkon PC
Zdravim vsechny,
mam takovy problem, po urcite dobe (asi 15-20min) mi nepochopitelne klesne vykon hlavne v grafickych aplikacich. Hry, kter mi drive bezely naprosto plynule, se najednou sekaji. Moje konfigurace je p4 2,8 GHz, 1GB RAM, GF 6800 LE (128MB). Uz jsem zkousel reinstall systemu, i nove ovladace, ale porad zadna zmena. Pokud vas neco napadne, budu rad za kazdou radu.
Diky moc
//edit Thellwin - upraven název threadu
mam takovy problem, po urcite dobe (asi 15-20min) mi nepochopitelne klesne vykon hlavne v grafickych aplikacich. Hry, kter mi drive bezely naprosto plynule, se najednou sekaji. Moje konfigurace je p4 2,8 GHz, 1GB RAM, GF 6800 LE (128MB). Uz jsem zkousel reinstall systemu, i nove ovladace, ale porad zadna zmena. Pokud vas neco napadne, budu rad za kazdou radu.
Diky moc
//edit Thellwin - upraven název threadu
- D.O.D.O
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- medy
- Nováček

-
pokles vykonu
Nic jsem nemenil. Akorat asi pred pul rokem jsem pridaval 512 MB RAMky. Napadlo me, jestli nemuze byt slaby zdroj. Mam tam porad puvodni, je to nejaky noname - 300W.
- medy
- Nováček

-
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- Almighty
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Prach je taky neřád, pořádně vyčistit....Mr.Nigga píše:Proč jsi to nenapsal hned?
CPU má skoro kritickou teplotu a při 75°C throttluje(vkládá prázdné cykly) a tak jde výkon dolů. máš asi blbě nasazenej chladič
[CPU:] Intel Core 2 Duo E4300 + CM Hyper 212+ [MB:] Asus P5Q PRO [RAM:] 2x A-data 1GB 800Mhz +2x A-data 2GB 800Mhz [GK:] GIGABYTE N26OC-896I [HDD:]Samsung 1TB + Seagate Barracuda 7200.10 320GB (16MB) Sata II [DVD-RW:] LG GSA-4165 [PSU:] Enermax Liberty EL400AWT 400W [Case:] Thermaltake Soprano [Monitor:] LG Flatron W2600HP-BF [Myš:] Logitech G500 [Klávesnice:] MS Natural Ergonomic Keyboard 4000 V1.0 [Repro:] Creative Inspire 4.1 4400 [Sluchadla:] Koss SB/45; Koss Porta Pro
- medy
- Nováček

-
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

Tak větrák třeba jede, ale pasiv nemusí třeba doléhat. Co máš za socket? jestli 478, tak zkontroluj, jestli máš zatažený takový pacičky na BOX chladiči(v případě, že používáš BOX) nebo jestli není něco s tím plastovým držákem. Pro jistotu chladič sundej, zkontroluj pastu a zase nasaď.
Pokud je to LGA, tak zkontroluj, zda se neuvolnila některá nožička
V zájmu tvého procesoru ho za žádnou cenu nevytěžuj na plno! 92°C je opravdu smrtelná teplota!
V zájmu tvého procesoru ho za žádnou cenu nevytěžuj na plno! 92°C je opravdu smrtelná teplota!
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- VictimCZ
- Začátečník

-
amen.Mr.Nigga píše:Tak větrák třeba jede, ale pasiv nemusí třeba doléhat. Co máš za socket? jestli 478, tak zkontroluj, jestli máš zatažený takový pacičky na BOX chladiči(v případě, že používáš BOX) nebo jestli není něco s tím plastovým držákem. Pro jistotu chladič sundej, zkontroluj pastu a zase nasaď.
at uz ted udelas cokoliv tak je to kapku pozde.. tim jak si ho varil si mu velmi pravdepodobne zasadne ovlivnil zivotnost....
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- medy
- Nováček

-
- Mr.Nigga