wifi a prenos audio, video signalu
Moderátor: Don
- fido-dido
- Nováček

-
wifi a prenos audio, video signalu
ahoj
chci se zeptat jestli egzistuje koncove zarizeni na prenos video a audio signalu pres WIFI.
jde mi o to aby propojil domaci kini pres wifi a nebo kdyz si beru magnetak pred barak abych ho propojil s PC.
diky za nazor
chci se zeptat jestli egzistuje koncove zarizeni na prenos video a audio signalu pres WIFI.
jde mi o to aby propojil domaci kini pres wifi a nebo kdyz si beru magnetak pred barak abych ho propojil s PC.
diky za nazor
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nech si zajít chuť, wifi projektory, které se dnes prodávají jsou dobré leda tak na prezentace, na film se na tom zatím dívat nedá - jiná zařízení na tom budou velmi stejně, jde tu totiž o technologii a ne o konkrétní implementaci ...
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- fido-dido
- Nováček

-
nektere DVD prehravace uz wifi pouzivaji KISS
http://www.acomp.cz/kiss/cz/dp600/index.asp
mam zajem prevazne prehravat MP3 pres wifi
http://www.acomp.cz/kiss/cz/dp600/index.asp
mam zajem prevazne prehravat MP3 pres wifi
- Bajgy
- Středně pokročilý

na takove prehravani pouzivam SMCWAA-G, u nas se da sehnat starsi model SMCWAA-B, (dej si nazev do google) bohuzel oba dva modely se prestaly vyrabet protoze o ne v Evrope nebyl zajem. Ted uz se jen doprodavaji. Coz si myslim je skoda, protze funguji vyborne. Ale urcite se delaji i jina zarizeni podobneho typu.
Toshiba Tecra A6
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bajgy
- Středně pokročilý

no ono SMC ma i adaptery na prenost Videa (SMCWMM-AG) ... plynulost obrazu neni problem MPEG-4 to bez potizi utahne, tam velky datovy tok nepotrebujes. Problem zarizeni od SMC byl spise v tom, ze nepodporovalo titulky v DivX a tudiz pro CR to bylo nepouzitelne. Ale to je jina story.
Ostatne do budoucna by to mel byt mensi problem, protoze dnes uz hodne APček pouziva WMM (Wireles MultiMedia), tedy takovou nejakou QoS pro multimedia, takze by to melo byt pouzitelnejsi i v pripadě, že je bezdrátová síť hodně používaná.
Ostatne do budoucna by to mel byt mensi problem, protoze dnes uz hodne APček pouziva WMM (Wireles MultiMedia), tedy takovou nejakou QoS pro multimedia, takze by to melo byt pouzitelnejsi i v pripadě, že je bezdrátová síť hodně používaná.
Toshiba Tecra A6
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nejde mi o datový tok, spíš mi jde o zpoždění, třeba ten projektor je na filmy naprosto nepoužitelný, podle mě se to bude muset řešit třeba nějakým vyrovnávacím pevným diskem nebo flash pamětí a bufferovat to - což třeba u televizního signálu není jen tak, to vlastně potřebuješ bufferovat dvakrát 
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- fido-dido
- Nováček

-
nasel jsem neco takoveho a vypadato zajimave ale cena je pro mne stale vysoka.Bajgy píše:na takove prehravani pouzivam SMCWAA-G, u nas se da sehnat starsi model SMCWAA-B, (dej si nazev do google) bohuzel oba dva modely se prestaly vyrabet protoze o ne v Evrope nebyl zajem. Ted uz se jen doprodavaji. Coz si myslim je skoda, protze funguji vyborne. Ale urcite se delaji i jina zarizeni podobneho typu.
http://wifi.aspa.cz/zbozi.php?detail=26762
budu hledat dale diky za info