wifi a prenos audio, video signalu

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
fido-dido
Nováček
Nováček

wifi a prenos audio, video signalu

Příspěvek od fido-dido »

ahoj

chci se zeptat jestli egzistuje koncove zarizeni na prenos video a audio signalu pres WIFI.

jde mi o to aby propojil domaci kini pres wifi a nebo kdyz si beru magnetak pred barak abych ho propojil s PC.

diky za nazor
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

nech si zajít chuť, wifi projektory, které se dnes prodávají jsou dobré leda tak na prezentace, na film se na tom zatím dívat nedá - jiná zařízení na tom budou velmi stejně, jde tu totiž o technologii a ne o konkrétní implementaci ...
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
fido-dido
Nováček
Nováček

Příspěvek od fido-dido »

nektere DVD prehravace uz wifi pouzivaji KISS
http://www.acomp.cz/kiss/cz/dp600/index.asp

mam zajem prevazne prehravat MP3 pres wifi
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

na takove prehravani pouzivam SMCWAA-G, u nas se da sehnat starsi model SMCWAA-B, (dej si nazev do google) bohuzel oba dva modely se prestaly vyrabet protoze o ne v Evrope nebyl zajem. Ted uz se jen doprodavaji. Coz si myslim je skoda, protze funguji vyborne. Ale urcite se delaji i jina zarizeni podobneho typu.
Toshiba Tecra A6
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

prenos hudby problem neni, ale chtel bych videt plynulost toho obrazu ...
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

no ono SMC ma i adaptery na prenost Videa (SMCWMM-AG) ... plynulost obrazu neni problem MPEG-4 to bez potizi utahne, tam velky datovy tok nepotrebujes. Problem zarizeni od SMC byl spise v tom, ze nepodporovalo titulky v DivX a tudiz pro CR to bylo nepouzitelne. Ale to je jina story.

Ostatne do budoucna by to mel byt mensi problem, protoze dnes uz hodne APček pouziva WMM (Wireles MultiMedia), tedy takovou nejakou QoS pro multimedia, takze by to melo byt pouzitelnejsi i v pripadě, že je bezdrátová síť hodně používaná.
Toshiba Tecra A6
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

nejde mi o datový tok, spíš mi jde o zpoždění, třeba ten projektor je na filmy naprosto nepoužitelný, podle mě se to bude muset řešit třeba nějakým vyrovnávacím pevným diskem nebo flash pamětí a bufferovat to - což třeba u televizního signálu není jen tak, to vlastně potřebuješ bufferovat dvakrát :(
fido-dido
Nováček
Nováček

Příspěvek od fido-dido »

Bajgy píše:na takove prehravani pouzivam SMCWAA-G, u nas se da sehnat starsi model SMCWAA-B, (dej si nazev do google) bohuzel oba dva modely se prestaly vyrabet protoze o ne v Evrope nebyl zajem. Ted uz se jen doprodavaji. Coz si myslim je skoda, protze funguji vyborne. Ale urcite se delaji i jina zarizeni podobneho typu.
nasel jsem neco takoveho a vypadato zajimave ale cena je pro mne stale vysoka.
http://wifi.aspa.cz/zbozi.php?detail=26762
budu hledat dale diky za info
fido-dido
Nováček
Nováček

Příspěvek od fido-dido »

dneska jsem otevrel stereo&video 10/2006 str66 a je tam recenze na D-link dsm-520
snad dalsi moznos meho reseni
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“