Project: Mini Container

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Ono je těch kontejnerů strašně moc druhů. Já dělám zrovna podle české firmy Meva Bezděkov. Jinak je vyrábí taky německá firma Sci Schafer a pak ještě slovensko Ferex Nitra. Ale mě se nekvíc líbí ten od Mevy. Je to ten nejklasičtější co tu vždy byly. Dnes už je v republice ale skoro více těch zahraničních kousků co nemají buď žádné prolisy, nebo jen velice jednoduché.
W@jgL
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od W@jgL »

musim uznat ze si mel hodne luxusni napad :-D
Thermaltake Soprano Silver,AMD Athlon 64 3200+@2500MHz,ASUS A8N-SLI SE,2x512MB DDR400,Leadtek 7600GT 256MB,WD Caviar 80GB PATA,LG GSA-4163,LG GDR-8163,Atrix 650W
ALAIII
Nováček
Nováček

Příspěvek od ALAIII »

Co se děje? projekt je pozastaven či co? jinak perfektní práce :-D
AMD Athlon XP 2400+, DFI AD77, 512MB, GeForce 6600 GT, XP Profesional SP2
Bedna
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedna »

asi takhle :shock: :worship: :up:
:) proste super
Core i7-8700K + Gelid Solution Tranquillo | ASRock Z370 Extreme4 | 2x 8GB RAM G.SKILL RIPJAWS | MSI RTX 3080| Fractal Define R4 | Seasonic 850W Platinum | Omen 27i
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

ZdenekSveda píše:Ono je těch kontejnerů strašně moc druhů. Já dělám zrovna podle české firmy Meva Bezděkov. Jinak je vyrábí taky německá firma Sci Schafer a pak ještě slovensko Ferex Nitra. Ale mě se nekvíc líbí ten od Mevy. Je to ten nejklasičtější co tu vždy byly. Dnes už je v republice ale skoro více těch zahraničních kousků co nemají buď žádné prolisy, nebo jen velice jednoduché.
Tedy ja byt na tvem miste, tak zkusim kontaktovat vyrobce tech kontejneru a ten mod mu nabidnout :wink: (teda pokud se ho budes ochoten zbavit)
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ALAIII píše:Co se děje? projekt je pozastaven či co?
Projekt pokračuje, ale jelikož se jen tmelí a brousí, tak není moc co fotit. Takže jsem tady ani nic nedával. Tak jak tak musí být hotový do Polska, což určitě bude pokud mě nepřekvapí něco nečekaného. Už jsem v něm měl i rozeskládaný veškěrý hardware, ale říkal jsem si že to bliknu až se bude stříkat, aby to nebyly pořád skoro stejný fotky.
Johny_knoxvile
Nováček
Nováček

Příspěvek od Johny_knoxvile »

Tak pozor, abys ho nenechal venku a nejeli popeláři:-D
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Johny_knoxvile píše:Tak pozor, abys ho nenechal venku a nejeli popeláři:-D
:offtopic:
Přestaň tady spamovat všude kua .... Ot si dělej na jiným foru .. srry ale tak nechutně mě nasr..
Zdeňo kolikátku to máš plech ? že to vypadalo že se to dobře ohýbalo :) jinak klasika :worship:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Plech je to 1,3mm válcovanej za studena, takže dost kvalitní a pevnej, ale při trošce násilí se s tím dobře pracuje.
sacrifice
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sacrifice »

no, musim aj ja pochvalit... si fakt macher, je to neskutocne dielo!!! davam JEDNOTKU s * :up:
AMD X2 3800+ AC Freezer 64 PRO | MSI K8N Neo4 F | A-DATA 2 x 512 MB RAM PC500 | Asus EN7900GT 256 MB + Zalman VF900-Cu |
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

ZdenekSveda píše:Plech je to 1,3mm válcovanej za studena, takže dost kvalitní a pevnej, ale při trošce násilí se s tím dobře pracuje.

počky fakt ? já mám na tom trojuhelnícku taky 1.3 a měl jsem problémy to dobře ohnout
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

crug píše:
ZdenekSveda píše:Plech je to 1,3mm válcovanej za studena, takže dost kvalitní a pevnej, ale při trošce násilí se s tím dobře pracuje.

počky fakt ? já mám na tom trojuhelnícku taky 1.3 a měl jsem problémy to dobře ohnout
Jo, je to 1,3mm. Všechno ohýbám ve svěráku, a jde to pěkně. Teda ještě nikdy jsem neměl s plechama nějaký problémy. Chce to jen vhodný profily a přípravky kolem kterých se to má ohýbat. Pak to jde perfektně.
Dratek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dratek »

je to fakt husty uz se tesim na final foto
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

doufám, že vývoj modu nezamrzl na moc dlouho :(
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

SNowie píše:doufám, že vývoj modu nezamrzl na moc dlouho :(
Notak jelikož by hotový měl v pátek odjíždět do Krakowa, tak doufám, že Zdenek jen udělail informační embargo... :lol:
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Stoobi píše:
SNowie píše:doufám, že vývoj modu nezamrzl na moc dlouho :(
Notak jelikož by hotový měl v pátek odjíždět do Krakowa, tak doufám, že Zdenek jen udělail informační embargo... :lol:
:lol: Stoobi to vyjádřil naprosto přesně. Kontejner tu přede mnou právě stojí, je téměř dodělán. Chybí jen osadit hardware a zapojit elektriku + pár detailů. Takže na pátek bude stopro nachystanej.
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

a fotky pro nas, kteri by do polska jeli radi ale nemuzou?
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Budou po Polsku. Pak hodím zárove%n i fotky z Polska, takže to bude všechno zároveň.
Bedna
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bedna »

zdenek nas muci a trapi ! :D fakt bych uz chtel videt jak ten kontejner vypada dodelanej, je to masakr xD
Core i7-8700K + Gelid Solution Tranquillo | ASRock Z370 Extreme4 | 2x 8GB RAM G.SKILL RIPJAWS | MSI RTX 3080| Fractal Define R4 | Seasonic 850W Platinum | Omen 27i
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

OT/ Pokud budeme mit pripojeni na net tak par spinaznich fotek nebude problem.
/OT
Uz jsi to vazil? Vulcanus ma skoro 50KG Tohle asi taky nebude zadnej drobek.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“