Project: Mini Container
Moderátor: L4mka
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ono je těch kontejnerů strašně moc druhů. Já dělám zrovna podle české firmy Meva Bezděkov. Jinak je vyrábí taky německá firma Sci Schafer a pak ještě slovensko Ferex Nitra. Ale mě se nekvíc líbí ten od Mevy. Je to ten nejklasičtější co tu vždy byly. Dnes už je v republice ale skoro více těch zahraničních kousků co nemají buď žádné prolisy, nebo jen velice jednoduché.
- W@jgL
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- ALAIII
- Nováček
- Bedna
- Začátečník
- Aigor
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tedy ja byt na tvem miste, tak zkusim kontaktovat vyrobce tech kontejneru a ten mod mu nabidnout (teda pokud se ho budes ochoten zbavit)ZdenekSveda píše:Ono je těch kontejnerů strašně moc druhů. Já dělám zrovna podle české firmy Meva Bezděkov. Jinak je vyrábí taky německá firma Sci Schafer a pak ještě slovensko Ferex Nitra. Ale mě se nekvíc líbí ten od Mevy. Je to ten nejklasičtější co tu vždy byly. Dnes už je v republice ale skoro více těch zahraničních kousků co nemají buď žádné prolisy, nebo jen velice jednoduché.
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Projekt pokračuje, ale jelikož se jen tmelí a brousí, tak není moc co fotit. Takže jsem tady ani nic nedával. Tak jak tak musí být hotový do Polska, což určitě bude pokud mě nepřekvapí něco nečekaného. Už jsem v něm měl i rozeskládaný veškěrý hardware, ale říkal jsem si že to bliknu až se bude stříkat, aby to nebyly pořád skoro stejný fotky.ALAIII píše:Co se děje? projekt je pozastaven či co?
- Johny_knoxvile
- Nováček
-
- crug
- Začátečník
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- sacrifice
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
no, musim aj ja pochvalit... si fakt macher, je to neskutocne dielo!!! davam JEDNOTKU s *
AMD X2 3800+ AC Freezer 64 PRO | MSI K8N Neo4 F | A-DATA 2 x 512 MB RAM PC500 | Asus EN7900GT 256 MB + Zalman VF900-Cu |
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI
WD 2500KS 250 GB SATA II + Silentmaxx | Chill Innovation CP-450A2 | Thermaltake Shark Silver | Samsung 710T DVI
- crug
- Začátečník
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jo, je to 1,3mm. Všechno ohýbám ve svěráku, a jde to pěkně. Teda ještě nikdy jsem neměl s plechama nějaký problémy. Chce to jen vhodný profily a přípravky kolem kterých se to má ohýbat. Pak to jde perfektně.crug píše:ZdenekSveda píše:Plech je to 1,3mm válcovanej za studena, takže dost kvalitní a pevnej, ale při trošce násilí se s tím dobře pracuje.
počky fakt ? já mám na tom trojuhelnícku taky 1.3 a měl jsem problémy to dobře ohnout
- SNowie
- Začátečník
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Stoobi to vyjádřil naprosto přesně. Kontejner tu přede mnou právě stojí, je téměř dodělán. Chybí jen osadit hardware a zapojit elektriku + pár detailů. Takže na pátek bude stopro nachystanej.Stoobi píše:Notak jelikož by hotový měl v pátek odjíždět do Krakowa, tak doufám, že Zdenek jen udělail informační embargo...SNowie píše:doufám, že vývoj modu nezamrzl na moc dlouho
- Bubaaak
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Bedna
- Začátečník
- Woyta
- Středně pokročilý
OT/ Pokud budeme mit pripojeni na net tak par spinaznich fotek nebude problem.
/OT
Uz jsi to vazil? Vulcanus ma skoro 50KG Tohle asi taky nebude zadnej drobek.
/OT
Uz jsi to vazil? Vulcanus ma skoro 50KG Tohle asi taky nebude zadnej drobek.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)