Just Cause - hra se nespustí a hodí chybovou hlášku

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Muul Falam
Začátečník
Začátečník

Just Cause - hra se nespustí a hodí chybovou hlášku

Příspěvek od Muul Falam »

Když se pokouším zapnout Just Cause tak mi to píše následující :Obrázek

nebo to napíše , že nelze provést operací read atp. kartu mám na základních frekvencích. Nevíte co to je? Někdy mi to dělá u u jiných her!Moc děkuji !!!

:shock:

//edit Thellwin - upraven název threadu
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

tuto chybu delaji vetsinou vadne pameti, zkus je prohodit a nebo podtaktovat, nebo jim pridat stavu. Kdyztak je otestuj memtestem.
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

tento problem ma viac ludi .... ze im hra pada a objavuju sa podobne hlasky zevraj je to MEMORY LEAK .... takze musime pockat na patch .... ja mam taky problem ze po asi 30min-1hod hrania sa mi hra zacne spomalovat (pad FPS a neuveritelne sekanie skoro kazdu 1 min a je to seknute niekedy az na 5 sec) .....

viac TU
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

me ta hra jede bez problemu, takze tak. A on tvrdi ze ma problemy i s jinymi hrami.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

A sestava je jaká ? Je něco taktováno ? Pokud ano, zkus to testnout na základních frekvencích. Jinak viz OBR ...
Goldnoob team proud member!
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

btw, ked budes nabuduce robit screenshot, skus stlacit s PrintScreenom aj Alt, budes prekvapeny.

//Thellwin - já bych ocenil už to, že sem byl vložen jenom malý náhled :roll:
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Muul Falam
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Muul Falam »

AMD Athlon 3000+ 1GB RAM GF 6600GT.Budu mít GF 7900GT můžete mi to k mojí sestavě doporučit?Jako jestli ji využije procesor? Díky
Jinak už to funguje asi sem nastavil moc vysoké takty na grafárnu
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Just Cause - hra se nespustí a hodí chybovou hlášku

Příspěvek od Thellwin »

Muul Falam píše: kartu mám na základních frekvencích. Nevíte co to je?
Muul Falam píše:Jinak už to funguje asi sem nastavil moc vysoké takty na grafárnu
Hm, tak to se těžko něco radí když podáváš mylné informace :sleepy:
Kama
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kama »

RDK píše:tento problem ma viac ludi .... ze im hra pada a objavuju sa podobne hlasky zevraj je to MEMORY LEAK .... takze musime pockat na patch .... ja mam taky problem ze po asi 30min-1hod hrania sa mi hra zacne spomalovat (pad FPS a neuveritelne sekanie skoro kazdu 1 min a je to seknute niekedy az na 5 sec) .....

viac TU
Jo,mě to začne sekat taky,možná ještě dřív než za 30min.Nebude to hardwarovej problém,všechny ostatní hry (včetně Oblivionu,Fearu atd.) jdou bez problémů neomezeně dlouho.
Core i7-13700K | ASUS Z790 Hero | G.SKILL Trident 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 850 Pro 256GB | Samsung 870 EVO 1TB | WD Blue 6TB
Asus ROG Strix RTX 4080 O16G | Seasonic Vertex PX-850W | FD Define R5 | Asus ROG Strix XG27ACDNG | Windows 11 Pro 64bit
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

ja mam zasa s JustCause Ten problem ze ked precistim system CCleanerom tak mi hra nejde spustit napise to Explorer.exe chybu a pomoze len reinstall :x
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Asi CC sebou veme i něco, co hra potřebuje ...
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mayhem(cz) »

Othrondir píše:ja mam zasa s JustCause Ten problem ze ked precistim system CCleanerom tak mi hra nejde spustit napise to Explorer.exe chybu a pomoze len reinstall :x
Vykašli se na CCleanerom ,a zkus tenhle http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ ... -mechanic/
ps:používám ho něco přes rok,a nikdy žáden problém.
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

Mayhem(cz) píše:...
nj lenze to je Shareware :)
neviem preco to robi aspon to vyzera byt na CCleaner. mam viacero programov na cistenie systemu. ked som s CCleanerom precistil iba registre tak hra slapala v poho.
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mayhem(cz) »

Othrondir píše:
Mayhem(cz) píše:...
nj lenze to je Shareware :)
neviem preco to robi aspon to vyzera byt na CCleaner. mam viacero programov na cistenie systemu. ked som s CCleanerom precistil iba registre tak hra slapala v poho.
" mam viacero programov na cistenie systemu" používej jen jeden program na čištění registru!.Ják už jsem ti psal,tak já mám dobré zkušenosti s registry mech. :)
Othrondir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Othrondir »

nj na registre pouzivam viac menej uz len zo zvyku RegCleaner a spominany CCleaner a potom na subory aj CCleaner a Find Junk Files... nieco z tychto programov (okrem RegCleaneru ten som po teste vylucil) sposobuje pad JustCause
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Pokud se Just Cause nespustí nebo delá bordel, doporučuju taky updatovat ovladače zvukovky (zvlášt Audigy 2,4). Na starych to dela problemy..
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Kama
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kama »

Sentenced píše:Pokud se Just Cause nespustí nebo delá bordel, doporučuju taky updatovat ovladače zvukovky (zvlášt Audigy 2,4). Na starych to dela problemy..
VŠECHNY ovladače mám v aktuálních verzích (na zvuk mám osmikanálovej Realtek) a seká to stejně... :(
Je to hrou,bude potřeba patch.
Core i7-13700K | ASUS Z790 Hero | G.SKILL Trident 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 850 Pro 256GB | Samsung 870 EVO 1TB | WD Blue 6TB
Asus ROG Strix RTX 4080 O16G | Seasonic Vertex PX-850W | FD Define R5 | Asus ROG Strix XG27ACDNG | Windows 11 Pro 64bit
Sniper.24
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sniper.24 »

Zdarec, me to zas pri spustení hází hlasku Pixel shader error a Vertex shader error a porad se to střídá a hra se nespustí
Gigabyte GA-P55-UD3, Intel Core i5 750 , vetrak stock :-(, 2 x 2GB DDR3 1800Mhz Kingmax, Gigabite GTX 260, Seagate 160GB SATA2 NCQ + Samsung 400GB SATA 2 NCQ + Western 120GBSATA1, SB Audigy 2, Repro Genius 5.1 Home Theater, DVD+-RW 8x + Li-Teon DVD-RW 18x, zdroj Corsair 520W, LCD 24" Samsung SyncMaster 2493HM, Windows 7 RC 7100 64-bit.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Reinstal driverů jsi vyzkoušel ? Aplikoval jsi případný(é) patch(e), pokud existují ?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“