nebo to napíše , že nelze provést operací read atp. kartu mám na základních frekvencích. Nevíte co to je? Někdy mi to dělá u u jiných her!Moc děkuji !!!
//edit Thellwin - upraven název threadu
Moderátor: Baneshee

Muul Falam píše: kartu mám na základních frekvencích. Nevíte co to je?
Hm, tak to se těžko něco radí když podáváš mylné informaceMuul Falam píše:Jinak už to funguje asi sem nastavil moc vysoké takty na grafárnu

Jo,mě to začne sekat taky,možná ještě dřív než za 30min.Nebude to hardwarovej problém,všechny ostatní hry (včetně Oblivionu,Fearu atd.) jdou bez problémů neomezeně dlouho.RDK píše:tento problem ma viac ludi .... ze im hra pada a objavuju sa podobne hlasky zevraj je to MEMORY LEAK .... takze musime pockat na patch .... ja mam taky problem ze po asi 30min-1hod hrania sa mi hra zacne spomalovat (pad FPS a neuveritelne sekanie skoro kazdu 1 min a je to seknute niekedy az na 5 sec) .....
viac TU

Vykašli se na CCleanerom ,a zkus tenhle http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ ... -mechanic/Othrondir píše:ja mam zasa s JustCause Ten problem ze ked precistim system CCleanerom tak mi hra nejde spustit napise to Explorer.exe chybu a pomoze len reinstall

" mam viacero programov na cistenie systemu" používej jen jeden program na čištění registru!.Ják už jsem ti psal,tak já mám dobré zkušenosti s registry mech.Othrondir píše:nj lenze to je SharewareMayhem(cz) píše:...![]()
neviem preco to robi aspon to vyzera byt na CCleaner. mam viacero programov na cistenie systemu. ked som s CCleanerom precistil iba registre tak hra slapala v poho.

VŠECHNY ovladače mám v aktuálních verzích (na zvuk mám osmikanálovej Realtek) a seká to stejně...Sentenced píše:Pokud se Just Cause nespustí nebo delá bordel, doporučuju taky updatovat ovladače zvukovky (zvlášt Audigy 2,4). Na starych to dela problemy..