Kingstone KHX7200D2 a Gigabyte 965S3
- Almych
- Nováček

-
Kingstone KHX7200D2 a Gigabyte 965S3
Zdravim
Mam dva 1GB moduly techto pameti (nejsou dual kit ale dual bezi). V BIOSU vsechno nastaveno na auto a pameti se ve windows hlasi jako PC2-5300 na 667MHz. Vsechny testovaci programy hlasi to same. Na teto frekvenci je vse OK. Protoze to jsou 900MHz pameti, rucne jsem nastavil v BIOSu na 800MHz a okamzite zacaly problemy se stabilitou. Je mozne, ze jsou pod chladicem jine chipy nez deklaruje polepka?
Mam dva 1GB moduly techto pameti (nejsou dual kit ale dual bezi). V BIOSU vsechno nastaveno na auto a pameti se ve windows hlasi jako PC2-5300 na 667MHz. Vsechny testovaci programy hlasi to same. Na teto frekvenci je vse OK. Protoze to jsou 900MHz pameti, rucne jsem nastavil v BIOSu na 800MHz a okamzite zacaly problemy se stabilitou. Je mozne, ze jsou pod chladicem jine chipy nez deklaruje polepka?
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

To může být i nekompatibilita pamětí. Skus je v singlu a pokud budou OK, tak pravděpodobně je v dualu nerozchodíš.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- TOPIČ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Ghost_svk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Presne tak! Kukni:TOPIČ píše:Je potreba zvednout napeti na 2.0 - 2.1v
http://www.kingston.com/hyperx/products/khx_ddr2.asp
Najdi si tam tvoje moduly.Pre frek 900 musis mat napatie 2,1.Ja mam tiez HyperX 800 a musel som zdvihnut z 1,8v na 2,0v aby sli stabilne na 800, inac robili problemy.
- Almych
- Nováček

-
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
- Almych
- Nováček

-
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

- Almych
- Nováček

-
- olafcv
- Začátečník

-
Ono je to asi tak , že firmy vezmou levnější moduly přetaktí je napíšou vyšší napětí, při testování jim to normálně běhá a zákazník ať se stará, měl jsem několik ddr2 pamětí a 800 mhz paměti se mi většinou hlásili jako 667 paměti nebo mi psali nižší latenci než byla certifikovaná dle výrobce.
IPHONE 6S Plus
- janis
- Začátečník

Při vší úctě - tohle je trochu zvláštní,ne?Koupit si paměti 800 a nemoct je rozchodit na téhle frekvenci - to je snad na reklamaci,ne?Kingston má slušné renomé - není to noname firma a že by podváděli s čipama se mi nezdá - napětí jsi zvyšoval,co časování?Nastavil jsi ho podle specifikací nebo jsi to nechal na SPD?Někdy deska špatně čte z SPD a nastaví nesprávné hodnoty.Jinak ta cena - to je taky podezřelé - jsou to opravdu Kingstonky nebo jde o nějaké padělky?Odkud je máš koupené?