samsung 940bw - problem

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
lnx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

samsung 940bw - problem

Příspěvek od lnx »

mam problem z monitorom samsung 940bw cez dvi mi nechce ist pri rozliseni 1440x900 na 75hz ale len na 60hz aj ked v technickych specifikaciach sa uvadza ze by mal ak ho zapojim cez analogovy vstup tak ide na tych 75hz pri 1440x900 pri zapojeni cez dvi na 75hz sa ukazuju len farebne ciary vsetky ostatne rozlisenia funguju v pohode skusal som ho s roznymi verziami ovladacov a aj grafickych kariet pri niektorych konfiguraciach mi ani neponuklo 75hz ako keby ich monitor ani nepodporoval mal uz niekto podobny problem?
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: samsung 940bw - problem

Příspěvek od RainMakeR »

lnx píše:mam problem z monitorom samsung 940bw cez dvi mi nechce ist pri rozliseni 1440x900 na 75hz ale len na 60hz aj ked v technickych specifikaciach sa uvadza ze by mal ak ho zapojim cez analogovy vstup tak ide na tych 75hz pri 1440x900 pri zapojeni cez dvi na 75hz sa ukazuju len farebne ciary vsetky ostatne rozlisenia funguju v pohode skusal som ho s roznymi verziami ovladacov a aj grafickych kariet pri niektorych konfiguraciach mi ani neponuklo 75hz ako keby ich monitor ani nepodporoval mal uz niekto podobny problem?
když maš monitor zapojenej přes dvi tak na frekvenci nezaleži(snad jsem neřekl nějakou sračku :cry: )
a btw proč zakladaš new topic omg
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=75695
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
lnx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lnx »

no moje ocko vidi rozdiel medzi 60 a 75hz vo windowse nie ale v hrach je to badatelne mam to odskusane na ten analogovy vstup keby mi to nevadilo tak to nerozpitvavam
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RainMakeR »

lnx píše:no moje ocko vidi rozdiel medzi 60 a 75hz vo windowse nie ale v hrach je to badatelne mam to odskusane na ten analogovy vstup keby mi to nevadilo tak to nerozpitvavam
jo ja mam u cod2 nastavenou frekvenci 60 a ve winXP 75 na mym samsungu 17"CRT
ovšem už několikrat tu bylo zminěno že pokud maš LCD zapojeno přes DVI tak ta frekvence ikdyž je 60 tak je uplně vpohodě.

maš ten monitor?mohl bys mi změřit obrazovku? vyška/delka? ale pouze obrazovku.tzn bez ramu
thx :-)
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
lnx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lnx »

RainMakeR píše:
lnx píše:no moje ocko vidi rozdiel medzi 60 a 75hz vo windowse nie ale v hrach je to badatelne mam to odskusane na ten analogovy vstup keby mi to nevadilo tak to nerozpitvavam
jo ja mam u cod2 nastavenou frekvenci 60 a ve winXP 75 na mym samsungu 17"CRT
ovšem už několikrat tu bylo zminěno že pokud maš LCD zapojeno přes DVI tak ta frekvence ikdyž je 60 tak je uplně vpohodě.

maš ten monitor?mohl bys mi změřit obrazovku? vyška/delka? ale pouze obrazovku.tzn bez ramu
thx :-)
priblizne 41x26cm
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Uz som to raz pisal ale doporucena frekvencia pre rozlisenie 1440x900 je 60 Hz takze nie je co riesit. Ja to mam tak tiez a rozdiel nevidim.
XBOX360
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“