vzdyt Thellwin sem ty pozadavky postoval - dokonce jsou na tehle stranceLobo.cz píše:Hi lidi chci se zeptat jaký jsou minimální nároky na hru ? Dík
edit: tak ne na tehle
Moderátor: Baneshee

vzdyt Thellwin sem ty pozadavky postoval - dokonce jsou na tehle stranceLobo.cz píše:Hi lidi chci se zeptat jaký jsou minimální nároky na hru ? Dík

Mě Innos vyslyšel a Gothic III CE je doma.Rajče píše:Hmmm...takže dnes je den D...bohužel, když si dám sledovat balík (kterej mi byl už odeslán), tak zjišťuju, že to poslali na blbou a neexistující poštu...kua a to už jsem se těšil, že to o víkendu budu hrát
...kua - mě nikdy nic nevyjde! - nesnášim Murphyho!...

Jo, dám vědět, jak to šlape...mám A3500+, 1GB CL2, X1800XT ...nepočítám s plnejma detailama, ale počítám s tim, že to nebude padat! Někdo se tu zmínil o nestabilitě a to by mě teda nakrkli, kdybych se měl prát s nestabilitou...hypnotic666 píše: Rajče : Pak napiš jak to sviští a na čem to tak sviští... Pořád nevím jestli objednávat nebo neČekám na nějaké názory...

Bohužel co sem četl i na zahraničních forech tak to pada i po opatchovaní někdy je potřeba i restart ... je to neoptimalizované, měli radši ještě počkat a vyladit než vydat tohle.Rajče píše:Jo, dám vědět, jak to šlape...mám A3500+, 1GB CL2, X1800XT ...nepočítám s plnejma detailama, ale počítám s tim, že to nebude padat! Někdo se tu zmínil o nestabilitě a to by mě teda nakrkli, kdybych se měl prát s nestabilitou...hypnotic666 píše: Rajče : Pak napiš jak to sviští a na čem to tak sviští... Pořád nevím jestli objednávat nebo neČekám na nějaké názory...

No nevím jak moc to pomůže.. Pokud jsi četl recenzi, tak ten týpek má 2gb ram a taky mu to pořád padalo a prej když to spadne u savu (s 1gb prej trvá save půl minuty!!!Rajče píše:2 Nordir : to mi radši ani neříkej...nic - jdu rovnou stahovat patch