Moderátor: Baneshee
Neni začThellwin píše:Díky za radu, už si nepřipadám jako lama a dokonce jsem začal vyhrávatRajče píše:... MNOHEM lepší je pro mě auto s náhonem na všechny čtyři
Akorát mi moc nejde ten skok do výšky, maximum mám něco kolem 120m a ti nejlepší dávaj i přes 150m
Mezihry jsou nic moc, ale já si rád zahraju bowling nebo curlingRajče píše:Jinak mě ty mezihry (akrobacie), jako např. baseball, basketball, ohnivé kruhy, bowling, atd... vůbec nebaví, takže je nehraju (snad až na šipky, které jsou snesitelné a hratelné)
Ty mezihry jsou nahodou dobre...je to takove zpestreni. Jen takova mala rada...jakmile vystrelite panacka z auta tak musite pustit sipku dopredu a doletite mnohem dal. Je to sice nelogicke ale je to tak...Thellwin píše:Mě ty mezihry kromě toho, že mi nejdou, taky vůbec nebaví. Tohle si mohli odpustit a nebo to aspoň necpat do kariéry.
ne, neni to nelogickéAirKiller píše:Ty mezihry jsou nahodou dobre...je to takove zpestreni. Jen takova mala rada...jakmile vystrelite panacka z auta tak musite pustit sipku dopredu a doletite mnohem dal. Je to sice nelogicke ale je to tak...Thellwin píše:Mě ty mezihry kromě toho, že mi nejdou, taky vůbec nebaví. Tohle si mohli odpustit a nebo to aspoň necpat do kariéry.
Dik, snazil sem se... zabralo me to cca 4 hodky nez sem to dovedl do finalni podoby s kterou sem byl spokojenej...Swat píše:Dobrý video![]()
No ja taky nedavno zkusil MP, ale prijde me ze ho hraje malo lidi a vetsinou hrajou derby, coz ja bych radsi zavodil...Swat píše:Nedávno jsem si řekl - zkusím multiplayer - a už jsem se od toho nehnul,po netu je to absolutní masakr.