Gothic III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

no teda docela solidne neoptimalizovany skoda ze recenze vysla az kdyz uz jsem prijel s krabici domu :) to i oblivion se svoji neoptimalizaci behal v pohode
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

VYkon

Příspěvek od HunterGtNet »

jo no je to ulet z narocnosti koupite NEW vga za 12klacku s tim ze si vychutnate hry na maximum a vijde oblivion a gothic 3 a hry jede jak kdyby jste to hraly na GF4 hold budete muset koupit druhou :-)
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

wallot píše:no teda docela solidne neoptimalizovany skoda ze recenze vysla az kdyz uz jsem prijel s krabici domu :) to i oblivion se svoji neoptimalizaci behal v pohode
právě kde Oblivion jel nádherně tak si Gothic ani neškrtne :x
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jsem se byl projít znova a chvílema ledka mýho Raptora doslova zářila!Holt další šuplíková hra,kterou si naplno užijem za dva roky,no.Teda pokud nevyjde nějakej dost dobrej patch,ve kterej všichni doufáme.Nejlepší je,když si člověk přečte v manuálu,že G3 byl testován na mnoha sestavách a s jeho chodem byste neměli mít problémy.Je to doslova výsměch..... :blee:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Taky jsem stahnul předváděcí pětiminutový video,který se trhá stejně jako finální hra.Mě prostě neleze do hlavy,že to v takovym stavu může vyjít.Jestli tohle betatesteři považovali za hotovou hru,která hráče bude bavit a ne nasírat,tak vážně nevím,kam herní svět spěje.Hra je v šuplíku,čekám na patch - do té doby je Gothic 3 hodně velkym zklamáním,považuju ho za takřka nehratelný.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Hm, hru zatím nemám a plánovaný nákup se odouvá do doby, než na to budu mít železo a taky než vyjde dalších X patchů, co z toho udělají po technické stránce hratelnou hru :(

A já jim celou dobu věřil, jak to bude podobně náročný jako Oblivion ... aspoň do doby než si to koupím dohraju druhý díl.
Goldnoob team proud member!
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

takže koukám, že ani tak moc na tu poštu nemusím spěchat :).
show must go on..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To shadow: Tohle rejpnutí si neodpustím, hlavně že jsi si koupil GF 7800GS aby jsi si na tom zahrál TES4 a G3 :sigh:
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

shadow píše:takže koukám, že ani tak moc na tu poštu nemusím spěchat :).
1920x1200, absolutně vše na max, to jede s 40-50 FPS, což na RPG dostačuje... První hra, mimochodem, která zabrala na MAX celkem 2GB RAM...

Pár screenshotů je zde: http://radekhulan.cz/item/gothic-iii-dl ... hra-vydana

Graficky to ale není žádná sláva, upravený Oblivion s high-res textures vypadá lépe než nově vydaný Gothic. I ta atmosféra v Oblivionu mě chytla více. Ale uvidíme, třeba je to jen pomalejší vtáhnutí do děje, zvláště pokud jsem nehrál Gothic I a II.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

radekhulan píše:... zvláště pokud jsem nehrál Gothic I a II.
Doporučil bych zahrát, hlavně kvůli příběhu, který na sebe navazuje a ve třetím díle by měl být zakončen.

Ale asi by tě to po grafické stránce "nezaujalo" :)
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

radekhulan píše:....
Hm kéž by mi ta hra vypadala jako u Tebe :) ... takhle u mě paradoxně Gothic 2 vypadá lépe než trojka. Čekám jestli vyjde patch #2 který by trochu opravil optimalizaci. Jinak jak psal Thellwin pokud si nehrál původní díly tak příjdeš o většinu příběhu, které má být trojka vyvrcholením.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Thellwin píše:To shadow: Tohle rejpnutí si neodpustím, hlavně že jsi si koupil GF 7800GS aby jsi si na tom zahrál TES4 a G3 :sigh:
150 Hodin Oblivionu bylo naprosto v pohodě, a to se chystám hrát ještě celou řadu dalších add-onů, a oficiální expansion, který očekávám :). Takže investice je plně opodstatněná.

Jak pojede Gothic 3, to ještě uvidím :). Věřím, že případné optimalizační patche a různé "tweak guidy" postupně vyjdou :). A že si to zahruji i na své současné konfiguraci, ostatně nejsem tak náročnej v tomto směru jako Radek Hulán :).

A krom toho, já čekám hlavně na NWN 2, a to bude HW méně náročné....

No, a kdyžtak trochu vydělám, pošetřím, vezmu 30 litrů a koupím to sakumprásk nové (s Vistama).
show must go on..
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

radekhulan píše:...
Moc pěkné screeny, ale to se do jisté míry dalo čekat s tvým hw... ale doporučil bych přečíst tu recenzi na tiscali, tam je ve zkratce popsán příběh G1 a 2 a taky tam psal, že mu to trvalo déle, než ho hra chytla :)

Chtělo by to demo :? :D
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

hypnotic666 píše: Chtělo by to demo :? :D
Demo se nechystá kvůli rozhlehlosti celé hry.

Shadow: taky se těším na NWN2 o to víc když Gothic 3 je pro me zatím zklamání. HW nároky boudou daleko menší jelikož bude na stejném Enginu jako NWN1 akorát vylepšen(Aurora nepletuli se)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Nordir: ve skutečnosti to poběží na zcela novém engine Electron. Náročné to bude, ale dle mého názoru ne tolik, jako Gothic 3, ani jako Oblivion...

I když.. posuď sám :)

http://nwn2forums.bioware.com/forums/vi ... 8&forum=99
show must go on..
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

ajaj, to je škoda :/ nebude něco jako oldgoticon?:)

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

radekhulan píše:1920x1200, absolutně vše na max, to jede s 40-50 FPS, což na RPG dostačuje... První hra, mimochodem, která zabrala na MAX celkem 2GB RAM...
Graficky to ale není žádná sláva, upravený Oblivion s high-res textures vypadá lépe než nově vydaný Gothic. I ta atmosféra v Oblivionu mě chytla více. Ale uvidíme, třeba je to jen pomalejší vtáhnutí do děje, zvláště pokud jsem nehrál Gothic I a II.
co udělá s fps fsaa? tohle nevypadá nejlíp...
Obrázek Obrázek
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Tak jsem to hrál další 2 hodiny a jsem .. zklamán. Gothic III není RPG, ale skoro čistokrevná FPS, s poněkud uměle implementovaným rysem RPG. Narazil jsem na jednu jeskyni, masakr, kolem 40 banditů. Každou chvíli na mě útočí vlk, krvesaj, divoké prase či nějaká vodní příšera. Ve Quake 4 jsem vystřílel méně nábojů než za pár hodin v Gothic III mávnul mečem.

Jdu si opět spustit Oblivion, u nějž jsem rád strávil cca 200 hodin.
DEXTER507
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEXTER507 »

radekhulan píše:Tak jsem to hrál další 2 hodiny a jsem .. zklamán. Gothic III není RPG, ale skoro čistokrevná FPS, s poněkud uměle implementovaným rysem RPG. Narazil jsem na jednu jeskyni, masakr, kolem 40 banditů. Každou chvíli na mě útočí vlk, krvesaj, divoké prase či nějaká vodní příšera. Ve Quake 4 jsem vystřílel méně nábojů než za pár hodin v Gothic III mávnul mečem.

Jdu si opět spustit Oblivion, u nějž jsem rád strávil cca 200 hodin.
Někomu prostě sedne Elder Scrolls a někomu Gothic, to chápu. Ale čistokrevná FPS s umělým rysem RPG ?
Shit the bed!
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

ja vydrzel u oblivionu skoro 140 hodin a vyrdzim i na dale,podle me je gothic slusna hra,ale nenaplnilo to ma ocekavani,hlavne me sere narocnost...oblivion ale podle me nevypada lip,to zas ne,ale to bude rozdilem HW
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“