Gothic III
Moderátor: Baneshee
- wallot
- Středně pokročilý

-
- HunterGtNet
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
VYkon
jo no je to ulet z narocnosti koupite NEW vga za 12klacku s tim ze si vychutnate hry na maximum a vijde oblivion a gothic 3 a hry jede jak kdyby jste to hraly na GF4 hold budete muset koupit druhou 
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Swat
- Mírně pokročilý

Jsem se byl projít znova a chvílema ledka mýho Raptora doslova zářila!Holt další šuplíková hra,kterou si naplno užijem za dva roky,no.Teda pokud nevyjde nějakej dost dobrej patch,ve kterej všichni doufáme.Nejlepší je,když si člověk přečte v manuálu,že G3 byl testován na mnoha sestavách a s jeho chodem byste neměli mít problémy.Je to doslova výsměch..... 
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Swat
- Mírně pokročilý

Taky jsem stahnul předváděcí pětiminutový video,který se trhá stejně jako finální hra.Mě prostě neleze do hlavy,že to v takovym stavu může vyjít.Jestli tohle betatesteři považovali za hotovou hru,která hráče bude bavit a ne nasírat,tak vážně nevím,kam herní svět spěje.Hra je v šuplíku,čekám na patch - do té doby je Gothic 3 hodně velkym zklamáním,považuju ho za takřka nehratelný.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Thellwin
- Administrátor

Hm, hru zatím nemám a plánovaný nákup se odouvá do doby, než na to budu mít železo a taky než vyjde dalších X patchů, co z toho udělají po technické stránce hratelnou hru
A já jim celou dobu věřil, jak to bude podobně náročný jako Oblivion ... aspoň do doby než si to koupím dohraju druhý díl.
A já jim celou dobu věřil, jak to bude podobně náročný jako Oblivion ... aspoň do doby než si to koupím dohraju druhý díl.
Goldnoob team proud member!
- shadow
- Středně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
1920x1200, absolutně vše na max, to jede s 40-50 FPS, což na RPG dostačuje... První hra, mimochodem, která zabrala na MAX celkem 2GB RAM...shadow píše:takže koukám, že ani tak moc na tu poštu nemusím spěchat.
Pár screenshotů je zde: http://radekhulan.cz/item/gothic-iii-dl ... hra-vydana
Graficky to ale není žádná sláva, upravený Oblivion s high-res textures vypadá lépe než nově vydaný Gothic. I ta atmosféra v Oblivionu mě chytla více. Ale uvidíme, třeba je to jen pomalejší vtáhnutí do děje, zvláště pokud jsem nehrál Gothic I a II.
- Thellwin
- Administrátor

- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hm kéž by mi ta hra vypadala jako u Teberadekhulan píše:....
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- shadow
- Středně pokročilý

150 Hodin Oblivionu bylo naprosto v pohodě, a to se chystám hrát ještě celou řadu dalších add-onů, a oficiální expansion, který očekávámThellwin píše:To shadow: Tohle rejpnutí si neodpustím, hlavně že jsi si koupil GF 7800GS aby jsi si na tom zahrál TES4 a G3
Jak pojede Gothic 3, to ještě uvidím
A krom toho, já čekám hlavně na NWN 2, a to bude HW méně náročné....
No, a kdyžtak trochu vydělám, pošetřím, vezmu 30 litrů a koupím to sakumprásk nové (s Vistama).
show must go on..
- hypnotic666
- Mírně pokročilý

Moc pěkné screeny, ale to se do jisté míry dalo čekat s tvým hw... ale doporučil bych přečíst tu recenzi na tiscali, tam je ve zkratce popsán příběh G1 a 2 a taky tam psal, že mu to trvalo déle, než ho hra chytlaradekhulan píše:...
Chtělo by to demo
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Demo se nechystá kvůli rozhlehlosti celé hry.hypnotic666 píše: Chtělo by to demo![]()
Shadow: taky se těším na NWN2 o to víc když Gothic 3 je pro me zatím zklamání. HW nároky boudou daleko menší jelikož bude na stejném Enginu jako NWN1 akorát vylepšen(Aurora nepletuli se)
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- shadow
- Středně pokročilý

Nordir: ve skutečnosti to poběží na zcela novém engine Electron. Náročné to bude, ale dle mého názoru ne tolik, jako Gothic 3, ani jako Oblivion...
I když.. posuď sám
http://nwn2forums.bioware.com/forums/vi ... 8&forum=99
I když.. posuď sám
http://nwn2forums.bioware.com/forums/vi ... 8&forum=99
show must go on..
- honny
- Středně pokročilý

ajaj, to je škoda :/ nebude něco jako oldgoticon?:)
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
co udělá s fps fsaa? tohle nevypadá nejlíp...radekhulan píše:1920x1200, absolutně vše na max, to jede s 40-50 FPS, což na RPG dostačuje... První hra, mimochodem, která zabrala na MAX celkem 2GB RAM...
Graficky to ale není žádná sláva, upravený Oblivion s high-res textures vypadá lépe než nově vydaný Gothic. I ta atmosféra v Oblivionu mě chytla více. Ale uvidíme, třeba je to jen pomalejší vtáhnutí do děje, zvláště pokud jsem nehrál Gothic I a II.

note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to hrál další 2 hodiny a jsem .. zklamán. Gothic III není RPG, ale skoro čistokrevná FPS, s poněkud uměle implementovaným rysem RPG. Narazil jsem na jednu jeskyni, masakr, kolem 40 banditů. Každou chvíli na mě útočí vlk, krvesaj, divoké prase či nějaká vodní příšera. Ve Quake 4 jsem vystřílel méně nábojů než za pár hodin v Gothic III mávnul mečem.
Jdu si opět spustit Oblivion, u nějž jsem rád strávil cca 200 hodin.
- DEXTER507
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Někomu prostě sedne Elder Scrolls a někomu Gothic, to chápu. Ale čistokrevná FPS s umělým rysem RPG ?radekhulan píše:Tak jsem to hrál další 2 hodiny a jsem .. zklamán. Gothic III není RPG, ale skoro čistokrevná FPS, s poněkud uměle implementovaným rysem RPG. Narazil jsem na jednu jeskyni, masakr, kolem 40 banditů. Každou chvíli na mě útočí vlk, krvesaj, divoké prase či nějaká vodní příšera. Ve Quake 4 jsem vystřílel méně nábojů než za pár hodin v Gothic III mávnul mečem.
Shit the bed!
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-