Problém nastal při nahrávání Appro do ovise. Když tam chci nahrát zpět původní firmware přes "mezi firmware" tak mi to hodí chybu. Mělo by to nějak jít přes ten appro.
Moderátor: Don

Skupina stejná, maska stejná, dokonce i IP a mac je stejná.. Ne nedělám si srandu, když není mac stejná tak se nedostanu na net, a ip se přiděluji přes dhcp providera a ten přidělí jenom jednuGeeker píše:Jste ve stejne skupine? stejne nastavena sitova maska? Muzes zkusit pripadne nastavit masku 255.255.0.0

Zkusím. Jaký mód mám nastavit? AP mód je třeba u nějaké kavárny kde je free net. (klienti se navzájem nevidí, síť je jen pro internet zadarmo) ale já potřebuji mód abych mohl sdílet data a zařízení.[CZ]mike píše:..

Nahrál jsem tam původní firmware ale takovéto volby tam nemám :-/[CZ]mike píše:..

Já bych to řešil takto:mozek007 píše:Nahrál jsem tam původní firmware ale takovéto volby tam nemám :-/[CZ]mike píše:..
Vyřešilo by se to koupením ještě jednoho zařízení? Routeru? Já mám obavy, že ten Ovis 5460 neumí routrovat a zároveň AP.

Zajímavá myšlenka, ale wline je nedostupné (doslova) na střeše a v krabici přešně na ty rozměry menšího wline. Tam bych ovise nenarval. Už mě to docela štve, objednávám router: http://www.entershop.cz/product.php?pro ... _catalog=1&pavduf píše:
anténa - ovislink5460 v modu WISP (routující klient - poslední oficiální fw to umí) - utpčkem do wline w3000g (režim AP) - pc, notes
ovis umí klonovat mac nebo můžeš zadat tu, co máš registrovanou.
budeš moct připojit PC kolik chceš přes jednu IP poskytovatele
edit// budeš potřebovat ještě switch