Myslím si, že Easy Tune nefunguje na žádné desce DS3 a DS4. Mě na DQ6Yuris píše:Nevíte proč mi nejde nainstalovat utilitka EasyTune 5? Setup.exe se objeví ve spuštěných procesech, ale nic víc. Čekám 5 minut a furt nic.
jede.
Moderátor: Eddward
Funguje i na DS3 (s BIOSem F7 prinesl funkcnost smartfanu). Jen jsem si vsiml ze kdyz mam EasyTune spusteny, tak mi to ve hrach v urcitych intervalech skube, kdyz ho vypnu je to ok.TiborM píše:S novym Biosom F6 Easy Tune 5 funguje aj na DS4.knedla píše: Myslím si, že Easy Tune nefunguje na žádné desce DS3 a DS4. Mě na DQ6
jede.
Ne OC nemám, když jsem ho ale zkoušel, tak se to po té stránce vypínání chovalo stejně - tedy úplně náhodně.h4__ píše:mas nejake OC??me tohle same delala deska MSI K8N Neo4 Platinum,kdyz jsem mel jeste A64 3000+ s.939,delalo to vysokym OC
To jsem se už díval, všechno pěkne dosedá a je zacvaknuté. Nejhorší na tom právě je ta nepředvídatelnost, kdyby se to stalo pokaždé, tak je pak jednoduché najít příčinu, ale takhle...h4__ píše:podivej se,jestli nemas treba spatne zapojenej 24 pin kábl,treba jestli nedoseda,pa se jeste podivej,jestli nemas spatne upevneny CPU v socketu...
To nedokážu objektivně posoudit, ale myslím si že ne, protože nemám v celém domě problémy že by vypadávaly spotřebiče.h4__ píše:nemas treba nestalou elektrickou sit??
To je zajímavé, myslíte takové ty červené papírové podložky? Těch jsem měl málo a pod některé šroubky držící desku jsem je tedy nedal..Ghost_svk píše:No neviem ci to bude akurat tento pripad ale skusim sa podelit o moje skusenosti:
Ked som skladal pc secko slo ok.Akonahle som vsak zapol tak sa mi hned vypol a potom znova zapol.Pc nabehol len ked bola bedna nalezato.Akonahle som ju chel postavit tak sa hned vypol...Mal som ine nervy vtedy.Potom vsak prisiel kamarat a zistili sme ze tam bude skrat.Ja som dal totiz pod dosku a par "podloznych skrutiek" viac.Akonahle som ich vybral a nanovo posklal pc secko slo ok.
Mam tak isto DS4 a dokonca aj bednu Swing.Na tu dosku treba dat len tolko podloziek kolko je v nej dier... Cize tak.Dufam ze som niekomu pomohol
Podvotovanie na 1,3V? No neivem ja mam 1,15 - 1,2V (cpu-z) Cize ty mas asi jemny overvoltageimatrix píše:Nazdarek, chci se zeptat jestli je normalni ze mi jede Core 2 Duo E6400 na 3,2 GHz i pri podvoltovani na 1,300V stabilne v prime. Mam teploty v klidu 50C a pri zatizeni 68C v Core temp samozrejme.
Mne to tiez hlasi v BIOSe ale to bude asi koli tomu ze som pridal 0,2v na RAMkach a doska si chce vsetko nastavit sama.To bude proste len varovanie.Bartek píše:Smart fan funguje. Ale proste ta hlaska v biose me stari. Z napajenim se nic nestalo. Ale ty mas Fortona tak to skus. Treba ta hlaska je kvuli LC Poweru.