GPU: SAPPHIRE RADEON 9600 PRO ATLANTIS (Omega 3.8.252) (128 MB)
MB: Octek Rhino KT400A-ASE (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio)
CPU: AMD Athlon XP 2600+
RAM: 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)
WinXP:SP2
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Doporučil bych ti omegy.Měl jsem Radeon 9600 na KT400 a podobné problémy jako ty.Jako nejlepší a nejstabilnější verze ovladačů se mi osvědčila verze 2.5.90.Vyzkoušej,třeba ti to taky pomůže.D3v!L píše:Tak jsem nainstalloval chipsetový VIA Hyperion 5.07A Pro a nejnovější DirectX 9.0c mám, ale bohužel žádná změna![]()
Pořád AGP 0x a FW off. Přes EVEREST jsem si najel na nějakou stránku s drivery, provedl scan a ukázalo mi to tohle http://driveragent.com/driveragent_resu ... &n=3655970
Tak bych se chtěl zeptat jestli to nemůže být nějakým z těchto driverů....ta stránka je placená a nemůžu to odtamtud stáhnout =//

Tyhle obecné postupy většinou nezabírají.Čipset KT400/a a Radon 9600/pro mají problémy s kompatibilitou.EfineSS píše:Jestlis ovladace zakladni desky "placl" na uz nainstalovane Catalysty, tak se nediv ze to nejede... Zasadne se instaluji nejdrive ovladace na chipset a pak az na grafickou kartu.. Takze oboje ovladace odinstaluj, procisti PC programkem Driver cleaner a pak postupuj s instalaci ovladacu tak, jak jsem uvedl vyse..

Nač potřebueš na starou kartu nejnovější ovladače?Stáhni avyzkoušej tu verzi 2.5.90,kterou jsem ti doporučoval.D3v!L píše:Jo jo to už jsem si taky všiml =//
Udělal jsem to přesně jak EfineSS řikal-odinstalloval jsem všechno co mělo co spolešnýho s VIA z počítače, znova nainstallovat a to samý s drivery na grafiku a šoupnul jsem tam nejnovější Omega drivery. A situace se nezmněnila
Hlavně necjápu jak je to možný....dřív jsem s tim myslim problémy neměl a najednou mi hry hlásí AGP deactivated bla bla bla...
![]()
![]()