You Tube videa a subory v Temporary files

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
ObiwanKenobi
Nováček
Nováček

You Tube videa a subory v Temporary files

Příspěvek od ObiwanKenobi »

Prezeral som si par videi cez Youtube a zistil som,ze sa pocas prehravania ktore ide cez Adobe Flash Player zrejme,ulozia do skryteho suboru v Documents and Settings/nazov mna ako uzivatela/Local settings/Temporary internet files/Content IE.5 subory velkosti zodpovedajuce tymto videam na Youtube/aspon myslim/.

Skopiroval som si ich inam a pokusal len jednoducho premenovat na subory s priponou avi,mpeg,mpg a prehrat ich v BSPlayeri,VLC Playeri,WMP 8,ale neuspesne.
Da sa to niako vyriesit,aby tieto subory isli cez nieco prehrat? Som v tejto oblasti lama :-D ,tak uvitam kazdy dobru radu. Dik
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

v IE otevřít nejdou?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

videa na youtube jsou ve formatu flv a prejmenovanim stazeneho videa na avi, mpg jej neprehrajes. potrebujes na to FLV player. stahnout jej muzes napr.ODSUD
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

navíc jsou v nějakém nestandartním flv, takže se v nich bez "překonvertování" ať už znovu na flv, nebo na něco jiného mimo youtube nedá pohybovat, jen je přehrát od začátku do konce (například VLC playerem)
jinak existuje plugin do FF, který ta videa dokáže z youtube, googlevideo a podobných serverů stahovat, netřeba hrabat v documents
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

SNowie píše:navíc jsou v nějakém nestandartním flv, takže se v nich bez "překonvertování" ať už znovu na flv, nebo na něco jiného mimo youtube nedá pohybovat, jen je přehrát od začátku do konce (například VLC playerem)
jinak existuje plugin do FF, který ta videa dokáže z youtube, googlevideo a podobných serverů stahovat, netřeba hrabat v documents
No co jsem tak zjistil, tak mě většinou tyhle videa nejdou posunout, ale už se mi párkrát stalo, že to šlo, takže problém bude podle mě co byl výchozí formát před převedením do .flv.
Já používám flv player a wimply flv player a stahuju z www.keepvid.com
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..no tak ja to taham pres tenhle plug-in..
http://javimoya.com/blog/youtube_en.php

..prehravam ve FLV Playeru a to, ze nektery videa nejsou posunovat, to je samozrejme uzitym kodekem.. obcas to delaj i nektery AVIny.. podle me je to proste o nejaky zaskrtnuty funkci pri kompresi..
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

a na operu plugin? jeden som nasiel, ale nejde mi to...

http://www.viloader.net/#
sebad
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sebad »

Maxtor píše:..no tak ja to taham pres tenhle plug-in..
http://javimoya.com/blog/youtube_en.php

..prehravam ve FLV Playeru a to, ze nektery videa nejsou posunovat, to je samozrejme uzitym kodekem.. obcas to delaj i nektery AVIny.. podle me je to proste o nejaky zaskrtnuty funkci pri kompresi..
taky to stahuju přes javimoya.com a potom to překonvertuju přes Super do avi :wink:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“