Vyběr mobilního telefonu do 7000
Moderátor: CageJ
- crashPC
- Mírně pokročilý

- medas
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- crashPC
- Mírně pokročilý

- Bubaaak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- crashPC
- Mírně pokročilý

- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jde o to ze K750tka je proste na omak takova jistejsi.. to razr vubec.. jako kdyby jste meli v ruce pomalu papir... clovek se o ten telefon boji.. jediny co sem si na Kcko koupil je crystal case (takovej ten transparentni pruhlednej obal) a podle vseho se to dost vyplatilo (obal na displaji nechutne poskrabanej)... jediny co je problem je joy, uz u starejch T68 a T300 se zaprasil (zespoda se ucpal prachem) a zasekaval se.. znam lidi co menili uz po mesici, me drzi uz trictvrte roku (ale jeden z dvaceti pohybu dolu je zaseknuti). Jeste redukci na 3,5mm jack a vetsi pametova karta. .a je to... K750i (a D750i) jsou hardwarove uplne identicky s W800i.. dokonce se mezi nimy muzou menit kryty a delat docela zajimavy kombinace (jen nejsem prez kolotoce, nechci ztratu zaruky a Kcko je elegantni, narozdil od W800...)... jinak preflashovani na Wcko je silene jednoduchy a ztrata zaruky nehrozi (proste hodite vsechno zpatky a nic se nepozna), clovek tim ziska lepsi prehravac MP3, kvalitnejsi zvuk (nebo si muzete do Kcka nainstalovat lepsi ovladac zvuku a vyjde to nastejno). Plus je taky automaticka aktualizace ktera jednoduse opatchuje firmware bez ztraty dat atd... ale jde o to ze i kdyz cloveka nezajimaj tyhle blbustky tak je to vybavenejsi telefon, s vetsi vydrzi, ergonomii, menu, rychlosti, a spolehlivosti, narozdil od motoroly, ktera je jenom pekna... ale co sem si telefon upravil tak nemam zadny vytky... nejlepsi mobil co sem kdy pouzival
- Axess
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- CZEBLADE
- Začátečník

- srna
- Středně pokročilý

- Alert03
- Červená karta

-
Ktery telefon 5-7k?
Cau lidi. Mam problem , zhorel my mobil
A protoze to nejak nesleduju tak bych si chtel od vas nechat poradit ktery mobil zvolit v cenove relaci 5-7 tisic korun. A taky bych chtel poradit na kterem online obchode nakupujete (kde je nejlepsi cena). Diky
//D.M. změna nadpisu
//D.M. změna nadpisu
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co bys chtěl s telefonem dělat, hmmm? Co se týče obchodů, tak já osobně nakupuju na www.deltamobil.cz
...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- Alert03
- Červená karta

-
No tak hlavne telefonovatDon Martinez píše:Co bys chtěl s telefonem dělat, hmmm? Co se týče obchodů, tak já osobně nakupuju na www.deltamobil.cz...
- Don Martinez
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak třeba pár telefonů z Finska: Nokia 6131, Nokia 6233, Nokia E50-2 (bez fotoaparátu). Pokud bys chtěl něco stylovýho z USA tak třeba Razr V3i nebo Razr V3x, nebo by se v pohodě za tuhle cenu dal sehnat třeba Sony Ericsson K750i (navíc bys imho slušně ušetřil). Výběr je na tobě za 7k už se dá sehnat slušnej telefon. Pokud ti jde hlavně o organizaci času (synchronizace, poznámky, kalendář atd.) ber tu E50-2
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.

- Alert03
- Červená karta

-
- crashPC
- Mírně pokročilý

výběr telefonu do 7000
I na mě došlo. vybírám něco decentního, vzhled nejlépe jako Samsung X700, a hudbu jako SE W810i. jde mi o přesnou klávesnici, tu hudbu, menší velikost, ne cihlu a schopnost pracovat s emaily. Oba navrhované mají něco super, ale i něco chybí.... máte jiné návrhy?
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Jackal
- Mírně pokročilý

Já mohu doporučit Nokia 6233 a 6300 oba mám a splňují vše co chceš. 
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25+ 12GB/256GB Blueblack / Samsung Galaxy S25 12GB/256GB Silver Shadow / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Samsung Galaxy S25+ 12GB/256GB Blueblack / Samsung Galaxy S25 12GB/256GB Silver Shadow / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
- Holda
- Středně pokročilý

- crashPC
- Mírně pokročilý

nokií mam v práci denně 20-30 kousků. ničím mě neoslňuje - tedy některý kusy svou super klávesnicí.
6233 má pěknej silnej zvuk repráku, ale nic extra navíc.
O zvuku nemluvě - tam je to spíš nic než moc, na SE se nehrabe
Holda: K800i se mi vůůůbec nelíbí. kus šrotu pro mě.
po menší úvaze slevuju od toho zvuku, ale vzhled, rozumnej displej a průměrně lepší klávesnici s normálníma tlačítkama budu držet pořád.
//edit
) nakonec to vypadá na SE K700i + výměna krytu, nebo tu X700, ale jestli ještě někdo má nápad....
6233 má pěknej silnej zvuk repráku, ale nic extra navíc.
O zvuku nemluvě - tam je to spíš nic než moc, na SE se nehrabe
Holda: K800i se mi vůůůbec nelíbí. kus šrotu pro mě.
po menší úvaze slevuju od toho zvuku, ale vzhled, rozumnej displej a průměrně lepší klávesnici s normálníma tlačítkama budu držet pořád.
//edit
- Jackal
- Mírně pokročilý

No jestli máš tento pohled na věc, nechápu proč jsi se vůbec ptal. Měl jsem i 750i a zněl naprosto děsivě proti Nokia. Je to věc názoru, ale když vidíš telefon jako šrot a nakonec chceš skončit u K700i, tak to potěž bánbů. 
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
- crashPC
- Mírně pokročilý

uáááá
chtěl sem napsat K750i. omyl...
No abych pravdu řekl, je mi přednější ta klávesnice a vzhled než zvuk, pouze jen kdyby to šlo dohromady.... Ale jelikož mám vybudovanou ponorkovou nemoc z práce, Nokii nechci.
No abych pravdu řekl, je mi přednější ta klávesnice a vzhled než zvuk, pouze jen kdyby to šlo dohromady.... Ale jelikož mám vybudovanou ponorkovou nemoc z práce, Nokii nechci.