Vyběr mobilního telefonu do 7000

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jestli je K700 nejak vic bitelnejsi no nevim, ale necha se vic roztriskat a jeste povetsinou maka :-D
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
medas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medas »

crashPC píše:jestli je K700 nejak vic bitelnejsi no nevim, ale necha se vic roztriskat a jeste povetsinou maka :-D
souhlasím mne taky drzí i po pár drsných pádech
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

samozrejme ze sem myslel K750.....
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

to mas to samy ;)
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

no K750 sem ještě nerozebíral ale K700 je hroznej stroj (vevnitř)...
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

jde o to ze K750tka je proste na omak takova jistejsi.. to razr vubec.. jako kdyby jste meli v ruce pomalu papir... clovek se o ten telefon boji.. jediny co sem si na Kcko koupil je crystal case (takovej ten transparentni pruhlednej obal) a podle vseho se to dost vyplatilo (obal na displaji nechutne poskrabanej)... jediny co je problem je joy, uz u starejch T68 a T300 se zaprasil (zespoda se ucpal prachem) a zasekaval se.. znam lidi co menili uz po mesici, me drzi uz trictvrte roku (ale jeden z dvaceti pohybu dolu je zaseknuti). Jeste redukci na 3,5mm jack a vetsi pametova karta. .a je to... K750i (a D750i) jsou hardwarove uplne identicky s W800i.. dokonce se mezi nimy muzou menit kryty a delat docela zajimavy kombinace (jen nejsem prez kolotoce, nechci ztratu zaruky a Kcko je elegantni, narozdil od W800...)... jinak preflashovani na Wcko je silene jednoduchy a ztrata zaruky nehrozi (proste hodite vsechno zpatky a nic se nepozna), clovek tim ziska lepsi prehravac MP3, kvalitnejsi zvuk (nebo si muzete do Kcka nainstalovat lepsi ovladac zvuku a vyjde to nastejno). Plus je taky automaticka aktualizace ktera jednoduse opatchuje firmware bez ztraty dat atd... ale jde o to ze i kdyz cloveka nezajimaj tyhle blbustky tak je to vybavenejsi telefon, s vetsi vydrzi, ergonomii, menu, rychlosti, a spolehlivosti, narozdil od motoroly, ktera je jenom pekna... ale co sem si telefon upravil tak nemam zadny vytky... nejlepsi mobil co sem kdy pouzival
Axess
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Axess »

Rozhodně hlasuju pro K750i (mám D750i) a kámoš si teď koupil Razr..., já mu to rozmlouval, ale má co chtěl :lol:
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Kamos ma V 3 R... a celkem si na nej stezuje...... Kdybych vzal v uvahu funkce a fotak, tak je K750i lepsi....zalezi jestli mas rad vecka, ale razr ma divnou klavesnici...
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

Razr ma klavesnici divnou(ale me sedi), jinak bych ale sel do 750i, kvuli funkcim a ovladani. ta motorola toho moc neumi, ale libi se mi
Alert03
Červená karta
Červená karta

Ktery telefon 5-7k?

Příspěvek od Alert03 »

Cau lidi. Mam problem , zhorel my mobil :( A protoze to nejak nesleduju tak bych si chtel od vas nechat poradit ktery mobil zvolit v cenove relaci 5-7 tisic korun. A taky bych chtel poradit na kterem online obchode nakupujete (kde je nejlepsi cena). Diky

//D.M. změna nadpisu
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Co bys chtěl s telefonem dělat, hmmm? Co se týče obchodů, tak já osobně nakupuju na www.deltamobil.cz :) ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Alert03
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Alert03 »

Don Martinez píše:Co bys chtěl s telefonem dělat, hmmm? Co se týče obchodů, tak já osobně nakupuju na www.deltamobil.cz :) ...
No tak hlavne telefonovat :-D No a ted vazne , potrbuju nejaky poznamkovy blog , potrebuju aby se dal jednodues synchronizovat s PC stylem zalohovani adresare a sms do PC , nejake ty melodie atd
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Tak třeba pár telefonů z Finska: Nokia 6131, Nokia 6233, Nokia E50-2 (bez fotoaparátu). Pokud bys chtěl něco stylovýho z USA tak třeba Razr V3i nebo Razr V3x, nebo by se v pohodě za tuhle cenu dal sehnat třeba Sony Ericsson K750i (navíc bys imho slušně ušetřil). Výběr je na tobě za 7k už se dá sehnat slušnej telefon. Pokud ti jde hlavně o organizaci času (synchronizace, poznámky, kalendář atd.) ber tu E50-2
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Alert03
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Alert03 »

Beru tu E50 je fakt dobra. Jeste mi poradte kde ji sezenu za co nejlepsi cenu 8-) :lol:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

výběr telefonu do 7000

Příspěvek od crashPC »

I na mě došlo. vybírám něco decentního, vzhled nejlépe jako Samsung X700, a hudbu jako SE W810i. jde mi o přesnou klávesnici, tu hudbu, menší velikost, ne cihlu a schopnost pracovat s emaily. Oba navrhované mají něco super, ale i něco chybí.... máte jiné návrhy?
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Já mohu doporučit Nokia 6233 a 6300 oba mám a splňují vše co chceš. :wink:
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25+ 12GB/256GB Blueblack / Samsung Galaxy S25 12GB/256GB Silver Shadow / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

a co SE K800i? Mel jsem K790i a spokojenost, vsechno co chces splnuje
.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

nokií mam v práci denně 20-30 kousků. ničím mě neoslňuje - tedy některý kusy svou super klávesnicí.

6233 má pěknej silnej zvuk repráku, ale nic extra navíc.
O zvuku nemluvě - tam je to spíš nic než moc, na SE se nehrabe

Holda: K800i se mi vůůůbec nelíbí. kus šrotu pro mě.

po menší úvaze slevuju od toho zvuku, ale vzhled, rozumnej displej a průměrně lepší klávesnici s normálníma tlačítkama budu držet pořád.

//edit :o) nakonec to vypadá na SE K700i + výměna krytu, nebo tu X700, ale jestli ještě někdo má nápad....
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

No jestli máš tento pohled na věc, nechápu proč jsi se vůbec ptal. Měl jsem i 750i a zněl naprosto děsivě proti Nokia. Je to věc názoru, ale když vidíš telefon jako šrot a nakonec chceš skončit u K700i, tak to potěž bánbů. :wink:
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25+ 12GB/256GB Blueblack / Samsung Galaxy S25 12GB/256GB Silver Shadow / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

uáááá :lol: chtěl sem napsat K750i. omyl...
No abych pravdu řekl, je mi přednější ta klávesnice a vzhled než zvuk, pouze jen kdyby to šlo dohromady.... Ale jelikož mám vybudovanou ponorkovou nemoc z práce, Nokii nechci.
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“