Project FREECOMP, Začátek, první úpravy,...

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Project FREECOMP, Začátek, první úpravy,...

Příspěvek od Freeman.cz »

Ahoj, začal jsem upravovat svůj case:
1. nechal jsem si vyřezat vodním laserem do boku casu lebku, tu jsem pak oblepil plexi a vyrobil oči a nos:
Obrázek
Obrázek
2. jsem si koupil neon větráčky a podsvětlil case + nařezal jsem kabely od HDD a udělal z plochých kulaté:
Obrázek
3. Koupil jsem a přidal neony:
Obrázek
a hned to vypadalo lépe:
Obrázek
4. Přesříkal jsem Case a černo (udělal jsem si šablony plamenů na vrch casu a přezdívku na bok... po nastříkan jsem je doloupl a výsledek super):
Obrázek
Obrázek
Obrázek
5. Koupil jsem větráček co píše nápisy, aktuální teplotu a obrázky:
Obrázek
6. Koupil jsem novou grafiku, zdroj LC power titan a kabely jsem dal do husích krků, výsledek:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Další plány: Musím nějak upravit předek.. neporadíte někdo co by se k tomuto hodilo? Díky
Aktuální foto:
Obrázek
Obrázek
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

osobne bych si to do pokoje nedal, ale spatny to neni
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Dr Meduza píše:osobne bych si to do pokoje nedal, ale spatny to neni
Říkám začátek :P
Jackar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackar »

"Plamene" na modro, mechaniky a ostatne sede casti na cierno (alebo plamene aj predok na modro a tie modre plasty na cierno), pekne by to pasovalo ku modro podsvietenemu oknu, jednoznacne dat prec tie nalepky freeman a hlavne to auto (ked tak nechat laserom spravit pekne logo Freeman a streknut nejako aby to pasovalo) + ked tak spravit nejaky jednoduchy regulator do prazdnej mechaniky.
Inac celkom pekne na zaciatok ;)
Sila Jablcka ! Ukazme Microsoftu prostrednik !
Moja sunka:
AMD 2500+ Barton - Soltek 75FRN2-RL - ATi Radeon 9600pro FireBlade - Samsung 512Mb 466Mhz Nedokonceny CaseMod(click)
Moja masina:
Apple MacBook Pro, Intel Core Duo 2Ghz, 2Gb Ram 667mhz, ATi X1600 256mb, 15.4' TFT, Obal z leteckeho hlinika
Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jackar píše:"Plamene" na modro, mechaniky a ostatne sede casti na cierno (alebo plamene aj predok na modro a tie modre plasty na cierno), pekne by to pasovalo ku modro podsvietenemu oknu, jednoznacne dat prec tie nalepky freeman a hlavne to auto (ked tak nechat laserom spravit pekne logo Freeman a streknut nejako aby to pasovalo) + ked tak spravit nejaky jednoduchy regulator do prazdnej mechaniky.
Inac celkom pekne na zaciatok ;)
Myslíš nechat předek modrý a zněho nahoru ty plameny přebarvit z bílé na modorou? Ale neztratí se ta tmavě modrá s černou? Co kdybych to stříkl do podobné modré jako ty neony?
Jackar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackar »

Ano, myslel som ziarivu modru aby to pasovalo k neonu. Tmavo modra by nevynikla. Asi najlepsie by bolo dat plamene spolu s mechanikami a tym malym kuskom dole (teda vsetko co je sede) dat do svetlo modrej (aby ladila s neonom) a plast co je v modrom dat na rovnaky odtien ciernej ako je case. Urcite by to vyzeralo lepsie nez teraz. A ak tam chces siloumocou mat nejaky obrazok auta, tak radsej dat strieknut airbrushom nejakou peknou kontrastnou farbou. Nalepky nikdy nespravia taky pekny efekt. A ktomuto modu sa plnofarebna nalepka auta uz vobec nehodi.
Ale este si pockaj na reakcie ostatnych, mozno budu mat ine napady ;)
Sila Jablcka ! Ukazme Microsoftu prostrednik !
Moja sunka:
AMD 2500+ Barton - Soltek 75FRN2-RL - ATi Radeon 9600pro FireBlade - Samsung 512Mb 466Mhz Nedokonceny CaseMod(click)
Moja masina:
Apple MacBook Pro, Intel Core Duo 2Ghz, 2Gb Ram 667mhz, ATi X1600 256mb, 15.4' TFT, Obal z leteckeho hlinika
Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jackar píše:........
Neboj počkám :)
jinak ta nálepka tam nebude neboj... ;-) Ale nejsem si jist jak by to vypadalo v zářivé světle modré.. to je spíše taková vybledlá barva ne?
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

u ty lebky se mi vubec nelibi ty oci, nechal bych je cerne, maximalne bych do nich vyrezal sitnici, jinak tu modrou bych pouzil metalizovanou, to by pak vypadalo dobre, trochu bych zakitoval predek, a udelal mu novej design, jinak celkem fajnky mod ;)
Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

M4r1hu4n3 píše:u ty lebky se mi vubec nelibi ty oci, nechal bych je cerne, maximalne bych do nich vyrezal sitnici, jinak tu modrou bych pouzil metalizovanou, to by pak vypadalo dobre, trochu bych zakitoval predek, a udelal mu novej design, jinak celkem fajnky mod ;)
Díky ti a pouvažuji o té metalíze... uvažoval jsem i o tzv. chameleon efektu.....
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

Mně se taky zdá, že to hrozně kazí ty oči a nos, obojí bych nechal jednobarevné, v barvě laku(černá) vypadalo by to mnohelm líp, tohle vypadá hrozně dětsky a odfláknutě. To je asi jediný co se mi tam nelíbí( pokud neberu ten neudělaný předek), je to dost povedený....jen tak dál 8-)
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Pls co je to za vetrcek?? Takovej ten co kresli pismenka dyz se otaci... :-D Nekdo sem to uz videl, ale ted to nemužu najit. Vim ze sem se predtim divil ze to neni tak drahy, ted bych to chtel a nvm kde sem to predtim videl...
opice007
Nováček
Nováček

Příspěvek od opice007 »

Prosim kde ti udelaj ten chameleon efekt??? videl sem to na aute a docela pekny nebo jestly vis jak na to tak pls porad... :oops:
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

Neni to zas tak špatný, akorád bych ten předek taky stříknul na černo. :)
Podpis nenalezen.
LGA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LGA »

Freeman.cz píše:Říkám začátek :P
Takze nakonci bude snad i ta kabelaz vevnitr lepe vyresena.

//edit: Proto neni nad to mit velkou skrin. I kdyz je bordel v kabelech, tak je pro vzduch stale dost mista.
Naposledy upravil(a) LGA dne sob 28. říj 2006, 09:19, celkem upraveno 1 x.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

jj, taky se mi zda ze tam je prekabelovano, nerikam at vezmes stipacky a nejaky ty "prebytecny" ustipnes, ale utcite se daji schovat a vyvazat nkam nahoru k CD/DVD mechanikam. Jinak ten predek bych dal taky modrej, bilou tam urcite nenechavej, trochu bych si pohral s kitem a zadelal ty pruduchy dole, a udelal tam diru akorat dole pod predkem :wink:
Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

M4r1hu4n3 píše:jj, taky se mi zda ze tam je prekabelovano, nerikam at vezmes stipacky a nejaky ty "prebytecny" ustipnes, ale utcite se daji schovat a vyvazat nkam nahoru k CD/DVD mechanikam. Jinak ten predek bych dal taky modrej, bilou tam urcite nenechavej, trochu bych si pohral s kitem a zadelal ty pruduchy dole, a udelal tam diru akorat dole pod predkem :wink:
No ty kable nejsou přebytečné... jen grafika spolkne 2 napájecí kable :oops:
Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

opice007 píše:Prosim kde ti udelaj ten chameleon efekt??? videl sem to na aute a docela pekny nebo jestly vis jak na to tak pls porad... :oops:
Jsem leader jednoho tuning klubu (viz. podpis), takže s tímto lakem už jsem dělal... Jinak dá se sehnat 400ml za 395,- ale musíte ještě dát černý základ 400ml za 150,- ale vypadá to skvěle... 8-)
Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

X-Spidy-X píše:Pls co je to za vetrcek?? Takovej ten co kresli pismenka dyz se otaci... :-D Nekdo sem to uz videl, ale ted to nemužu najit. Vim ze sem se predtim divil ze to neni tak drahy, ted bych to chtel a nvm kde sem to predtim videl...
Kupoval jsem ho v alfacomp.cz za 495,- bylo to hned jak se objevil na trhu.... tady to je :
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=10561
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Me se to celkem libi...pekny
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
Freeman.cz
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

CZEBLADE píše:Me se to celkem libi...pekny
Díky :oops:
Odpovědět

Zpět na „Projekty“