Project FREECOMP, Začátek, první úpravy,...
Moderátor: L4mka
- Freeman.cz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Project FREECOMP, Začátek, první úpravy,...
Ahoj, začal jsem upravovat svůj case:
1. nechal jsem si vyřezat vodním laserem do boku casu lebku, tu jsem pak oblepil plexi a vyrobil oči a nos:
2. jsem si koupil neon větráčky a podsvětlil case + nařezal jsem kabely od HDD a udělal z plochých kulaté:
3. Koupil jsem a přidal neony:
a hned to vypadalo lépe:
4. Přesříkal jsem Case a černo (udělal jsem si šablony plamenů na vrch casu a přezdívku na bok... po nastříkan jsem je doloupl a výsledek super):
5. Koupil jsem větráček co píše nápisy, aktuální teplotu a obrázky:
6. Koupil jsem novou grafiku, zdroj LC power titan a kabely jsem dal do husích krků, výsledek:
Další plány: Musím nějak upravit předek.. neporadíte někdo co by se k tomuto hodilo? Díky
Aktuální foto:
1. nechal jsem si vyřezat vodním laserem do boku casu lebku, tu jsem pak oblepil plexi a vyrobil oči a nos:
2. jsem si koupil neon větráčky a podsvětlil case + nařezal jsem kabely od HDD a udělal z plochých kulaté:
3. Koupil jsem a přidal neony:
a hned to vypadalo lépe:
4. Přesříkal jsem Case a černo (udělal jsem si šablony plamenů na vrch casu a přezdívku na bok... po nastříkan jsem je doloupl a výsledek super):
5. Koupil jsem větráček co píše nápisy, aktuální teplotu a obrázky:
6. Koupil jsem novou grafiku, zdroj LC power titan a kabely jsem dal do husích krků, výsledek:
Další plány: Musím nějak upravit předek.. neporadíte někdo co by se k tomuto hodilo? Díky
Aktuální foto:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý
- Freeman.cz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Jackar
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
"Plamene" na modro, mechaniky a ostatne sede casti na cierno (alebo plamene aj predok na modro a tie modre plasty na cierno), pekne by to pasovalo ku modro podsvietenemu oknu, jednoznacne dat prec tie nalepky freeman a hlavne to auto (ked tak nechat laserom spravit pekne logo Freeman a streknut nejako aby to pasovalo) + ked tak spravit nejaky jednoduchy regulator do prazdnej mechaniky.
Inac celkom pekne na zaciatok
Sila Jablcka ! Ukazme Microsoftu prostrednik !
Moja sunka:
AMD 2500+ Barton - Soltek 75FRN2-RL - ATi Radeon 9600pro FireBlade - Samsung 512Mb 466Mhz Nedokonceny CaseMod(click)
Moja masina:
Apple MacBook Pro, Intel Core Duo 2Ghz, 2Gb Ram 667mhz, ATi X1600 256mb, 15.4' TFT, Obal z leteckeho hlinika
Moja sunka:
AMD 2500+ Barton - Soltek 75FRN2-RL - ATi Radeon 9600pro FireBlade - Samsung 512Mb 466Mhz Nedokonceny CaseMod(click)
Moja masina:
Apple MacBook Pro, Intel Core Duo 2Ghz, 2Gb Ram 667mhz, ATi X1600 256mb, 15.4' TFT, Obal z leteckeho hlinika
- Freeman.cz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš nechat předek modrý a zněho nahoru ty plameny přebarvit z bílé na modorou? Ale neztratí se ta tmavě modrá s černou? Co kdybych to stříkl do podobné modré jako ty neony?Jackar píše:"Plamene" na modro, mechaniky a ostatne sede casti na cierno (alebo plamene aj predok na modro a tie modre plasty na cierno), pekne by to pasovalo ku modro podsvietenemu oknu, jednoznacne dat prec tie nalepky freeman a hlavne to auto (ked tak nechat laserom spravit pekne logo Freeman a streknut nejako aby to pasovalo) + ked tak spravit nejaky jednoduchy regulator do prazdnej mechaniky.
- Jackar
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ano, myslel som ziarivu modru aby to pasovalo k neonu. Tmavo modra by nevynikla. Asi najlepsie by bolo dat plamene spolu s mechanikami a tym malym kuskom dole (teda vsetko co je sede) dat do svetlo modrej (aby ladila s neonom) a plast co je v modrom dat na rovnaky odtien ciernej ako je case. Urcite by to vyzeralo lepsie nez teraz. A ak tam chces siloumocou mat nejaky obrazok auta, tak radsej dat strieknut airbrushom nejakou peknou kontrastnou farbou. Nalepky nikdy nespravia taky pekny efekt. A ktomuto modu sa plnofarebna nalepka auta uz vobec nehodi.
Ale este si pockaj na reakcie ostatnych, mozno budu mat ine napady
Ale este si pockaj na reakcie ostatnych, mozno budu mat ine napady
Sila Jablcka ! Ukazme Microsoftu prostrednik !
Moja sunka:
Moja masina:
Moja sunka:
Moja masina:
- Freeman.cz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
- Freeman.cz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Díky ti a pouvažuji o té metalíze... uvažoval jsem i o tzv. chameleon efektu.....M4r1hu4n3 píše:u ty lebky se mi vubec nelibi ty oci, nechal bych je cerne, maximalne bych do nich vyrezal sitnici, jinak tu modrou bych pouzil metalizovanou, to by pak vypadalo dobre, trochu bych zakitoval predek, a udelal mu novej design, jinak celkem fajnky mod
- lukazkiss
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- X-Spidy-X
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- opice007
- Nováček
-
- Don_N
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- LGA
- Začátečník
Takze nakonci bude snad i ta kabelaz vevnitr lepe vyresena.Freeman.cz píše:Říkám začátek
//edit: Proto neni nad to mit velkou skrin. I kdyz je bordel v kabelech, tak je pro vzduch stale dost mista.
Naposledy upravil(a) LGA dne sob 28. říj 2006, 09:19, celkem upraveno 1 x.
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
jj, taky se mi zda ze tam je prekabelovano, nerikam at vezmes stipacky a nejaky ty "prebytecny" ustipnes, ale utcite se daji schovat a vyvazat nkam nahoru k CD/DVD mechanikam. Jinak ten predek bych dal taky modrej, bilou tam urcite nenechavej, trochu bych si pohral s kitem a zadelal ty pruduchy dole, a udelal tam diru akorat dole pod predkem
- Freeman.cz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No ty kable nejsou přebytečné... jen grafika spolkne 2 napájecí kableM4r1hu4n3 píše:jj, taky se mi zda ze tam je prekabelovano, nerikam at vezmes stipacky a nejaky ty "prebytecny" ustipnes, ale utcite se daji schovat a vyvazat nkam nahoru k CD/DVD mechanikam. Jinak ten predek bych dal taky modrej, bilou tam urcite nenechavej, trochu bych si pohral s kitem a zadelal ty pruduchy dole, a udelal tam diru akorat dole pod predkem
- Freeman.cz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jsem leader jednoho tuning klubu (viz. podpis), takže s tímto lakem už jsem dělal... Jinak dá se sehnat 400ml za 395,- ale musíte ještě dát černý základ 400ml za 150,- ale vypadá to skvěle...opice007 píše:Prosim kde ti udelaj ten chameleon efekt??? videl sem to na aute a docela pekny nebo jestly vis jak na to tak pls porad...
- Freeman.cz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Kupoval jsem ho v alfacomp.cz za 495,- bylo to hned jak se objevil na trhu.... tady to je :X-Spidy-X píše:Pls co je to za vetrcek?? Takovej ten co kresli pismenka dyz se otaci... Nekdo sem to uz videl, ale ted to nemužu najit. Vim ze sem se predtim divil ze to neni tak drahy, ted bych to chtel a nvm kde sem to predtim videl...
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=10561
- CZEBLADE
- Začátečník
- Freeman.cz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: