MicroStar NX7600GS-TD256 256MB přetaktování
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- figufa
- Začátečník

-
MicroStar NX7600GS-TD256 256MB přetaktování
Dobrý den.Měl bych takový problém.Ve všech tématech ohledně přetaktování této karty se přetakty pohybují vesměs všechny kolem 550/950!!Ovšem mě jde jádro v rivatuneru přetaktovat jen na 451/901!!Čím to??Po přetaktování jádra nad hodnoty přesahující 460 se vyskytují tak 20 vteřínové záseky...!!Nevíte jak bych tomu přetaktování trošicku pomohl??Díky
- wallot
- Středně pokročilý

-
pust si monitoring teploty v rivatuneru a uvidis esi se karta neprehriva. ale proste ne kazda karta jde dobre taktit. treba moje 7800GT sla s pameti max na 1120 a ostatnim sla vklidu pres 1200 to je proste normalni
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- M.i.k.i.D.
- Nováček

-
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no nevím jestli se dá mluvit o štěstí... v čem to taktuješ? přetakt pamětí je totiž nic moc... mnohem lepší je totiž těch nic moc 450-460MHz na gpu, ale 960MHz na pamětechM.i.k.i.D. píše:Ja jsem s ni zatim na 500/870 a to bez jakychkoliv uprav- asi mam stesti![]()
Ale stve me jina vec - Po spusteni jakekoliv 3D aplikace mi tak behem 10-20 sek zamrzne komp asi na 15 sek a potom se bez vetsich problemu rozjede...dela to jen po pretaktu...nevi nekdo cim to je?
- Shark NX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- M.i.k.i.D.
- Nováček

-
Jo jasný já řikam že ZATIM...Vždy ve volném čase zkouším další nastavení a stabilitu ve hrách a tak...Takže se časem dostanu třeba vejšfanik píše:no nevím jestli se dá mluvit o štěstí... v čem to taktuješ? přetakt pamětí je totiž nic moc... mnohem lepší je totiž těch nic moc 450-460MHz na gpu, ale 960MHz na pamětechM.i.k.i.D. píše:Ja jsem s ni zatim na 500/870 a to bez jakychkoliv uprav- asi mam stesti![]()
Ale stve me jina vec - Po spusteni jakekoliv 3D aplikace mi tak behem 10-20 sek zamrzne komp asi na 15 sek a potom se bez vetsich problemu rozjede...dela to jen po pretaktu...nevi nekdo cim to je?
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nechci ti kazit radost a mařit naděje, ale jde o to že mezi OC frekvencemi gpu a pamětí je vztah ---> o co více stable přetaktuješ gpu o to méně ti to půjde s pamětmi, proto říkám zkoušej nejdříve maximum pamětí a gpu nech na defaultu.M.i.k.i.D. píše: Jo jasný já řikam že ZATIM...Vždy ve volném čase zkouším další nastavení a stabilitu ve hrách a tak...Takže se časem dostanu třeba vejš
Až budeš mít jistotu že ty paměti jsou na té frekvenci stable, tak začni zkoušet OC jádra, ale téměř na 100% ti mohu garantovat že se na tu původní maximální frekvenci gpu nedostaneš
- M.i.k.i.D.
- Nováček

-
OK díky za radufanik píše:nechci ti kazit radost a mařit naděje, ale jde o to že mezi OC frekvencemi gpu a pamětí je vztah ---> o co více stable přetaktuješ gpu o to méně ti to půjde s pamětmi, proto říkám zkoušej nejdříve maximum pamětí a gpu nech na defaultu.M.i.k.i.D. píše: Jo jasný já řikam že ZATIM...Vždy ve volném čase zkouším další nastavení a stabilitu ve hrách a tak...Takže se časem dostanu třeba vejš
Až budeš mít jistotu že ty paměti jsou na té frekvenci stable, tak začni zkoušet OC jádra, ale téměř na 100% ti mohu garantovat že se na tu původní maximální frekvenci gpu nedostaneš