Presne jak pisete,plastovej kryt blbej,plechovy ,,mrizky" stojej za ......
A jinak,tenhle vikend sem vyriz tu blbost jak v ni maj byt cudliky na zapinani atd. ,cela spodni cast je z jednoho kusu,jeste se ale musi zakitovat.
Fotky sem casem dam,ale ted mam zrovna technicke problemy
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
tak jsem se do toho po kratke pauze,zavinene skolou zase pustil a udelal sem vypln do predku a zakitoval,prijde to jeste jednou zbrousit:
Jak je videt,puvodne tam mel bejt podsvicenej gravir ,,by KasMen" ale nejak se mi tam nezdal tak sem ho zakitoval
Pres diru bude ta kulata mrizka a 120 vetrak:
A jeste dira do bocnice:
Zatim vsechno
EDIT:tak snad uz to pujde,wz je nejaky divny
Naposledy upravil(a) KasMen dne úte 20. čer 2006, 13:32, celkem upraveno 2 x.
ASRock H370M-ITX/ac | Intel Core i5-8500 | SilentiumPC Fera 3 | HyperX Fury Black 16GB 2666MHz Samsung 970EVO Plus 2TB | WD Blue 2TB | Seasonic SS-360GP | COOLTEK JB-U2 | LG IPS235P | Win 10 Pro
ta bocnice vypada zajimave, ale imho jeste neco bych prilepil na plexi, aby to vypadalo treba jak nejakej patvar (myslim prilepit kus nakyho plecu dostredu)
to koza: wtf to tvoje video? proc na nas vystrkujes prdel?
Notak řekněmě, že to je zatím celkem standardní úprava...ale uvidíme, jak to pořešíš dál...hlavně doporučuju přes ten kit stříknout plnič a opravdu důkladně přebrousit a třeba zase znovu plnič...sám poznáš, že se to vyplatí...
2Stoobi: plnicem to je,ale jenom jednou a je to ten sedej,ale zatim sem s nim docela spokojenej.A jinak jeste to prijde cely ten predek zabrousit,ale asi az o prazdninach,ted vypada ze zase nebude cas
no mas okno v bocnici...predpokladam ze tam hodis plexi..no tak na to plexi prilep kus plechu, podobne vystrizenyho jako mas samotnou diru do bocnice..nebo tam dej treba kus perforovanyho plechu mozna by to bylo najs
sorry ze vytahujem starsi dred ale mam rovnaky case a chcel by som sa nechat inspirovat a vidiet co sa s tym da urobit
ale wz.cz mi v tom brani
mohol by si tie fotky dat pls do pct galerie a upravit linky??
pls