Company of Heroes

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

tom01 píše:Tak je to doma :) Zatim jsem dal v klidu první dvě mise, jak šly tady hlasy jak je to chytlavý atd., naprostej souhlas, večeřet budu dneska asi o půlnoci :-D

Líbí se mi hlavně detailní zpracování terénu+míra poškození všeho co se dá. Jen mi to zatim vytuhává při ukládání, jinak ne...Nevím jestli to spraví změna nastavení, zkusim a uvidim...
doporucuji nainstalovat patch 1.2cz a pouzivat posledni ovladace. me to padalo na verzi 84.43 tak jsem dal novejsi a tam jde vse bez problemu.
---
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

To J X P: díky, zkusím...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Moje sebevedomí hráče RTS se boří do bahnitýho dna :oops: Ze 4 skirmish masakrů jsem nevyhral ani jeden, pokud si vezmu CPU kolegu a davame spolu 2x normal, tak je to bezproblemu, sam neporazim ani jednoho :)

Jako hrač Generals a LOTR tady nemam nejmenší šanci, chce to totalní zmenu strategie .. Hlavne me neskutečne vytáčí jak AI obchází kulometny hnízda, na to nejsem zvyklej, vzdycky se v RTS o tyhle obrany rozmlátí, ne tak v CoH. Uhejbá, obchází, otravuje, je rychlej .. proste me sere :D
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Oblak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oblak »

sente - prostě je dobrej....kámoš razí strategii...tiger s opravnou a jede....

mimochodem, nebyl jsi admin?
Jaký je tu bez papamobila klídek....
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Skirmish...to bude kapitola sama pro sebe, dal jsem si jeden jen tak abych videl co to umí...za deset minut bylo hotovo, vycvičil jsem asi dvě skupiny paragánů, položil nějaký to pletivo a najednou ostřelovač, tanky...konec ani jsem necek :( ..

Dojedu kampaň a tohle jak říká Sent chce promyslet a překopat strategii...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jsem myslel, že už hůř nebude a ono jo :) Jsou mapy, kde ani s PC kolegou neporazim 2x normal germána. Musel jsem dát 1x normal a 1x easy, ostuda :oops:

Problem je i v tom, ze vůbec nestíham...

Jinak se mi hodne líbí změna zvuku podle toho na jakou čast boje se človek dívá, stačí vyslat delostrelectvo, prkliknout jinam a tez zvuk "z dálky", to nemá chybu ... :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

O víkendu jsem dal dalších asi šest misí, no jediný trochu co mi vadí je, že už vlastně skoro netřeba pěchoty, protože Němci už všude nasazujou tanky a ty pěchota skoro nemá šanci zlikvidovat. Než se doplíží k tanku a umístí nálož je většinou kaput :( Takže pěchotou jen zabírám body a rychle trénuju tanky a čistím mapu...

Maximálně pár kulometů hlídá základnu nebo důležitej bod, ale stejně musí mít u sebe aspoň jednoho obrněnce. Ještě tak minomet mi čistí pozici než tam najedu aby odstranil co se dá..
maxim99
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxim99 »

zahraj si to za nemce a zjistis, jak allied taktika je jednoducha :)

57mm ATs hodne a vsude a ani si neprdne
CPU:AMD Phenom 9850@default MB:Asus M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP MEM:4GB DDR2-800MHz CL4-4-4 GPU: Sapphire ATI HD 3870 Ultimate s pasivem PSU: ENERMAX PRO82+ 525W
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

maxim99 píše:zahraj si to za nemce
Nikdy :twisted:

Jinak se mi líbí ten bonus, kdy engineers staví artillery, nestojí to pak uz suroviny a jsou schopny tu mapu zdevastovat.... Akorat je človek musí branit a pak uz zas neni čim utočit, pač jednotek neni neomezeny množství.

HarY_cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HarY_cz »

no ta artilerka postavená od engineerů je sice fajn ale nedá se s ní pohybovat ani jí zrušit. to mě docela štvalo když už jsem němce zatlačil mimo dostřel a tohle mi pak bylo k ničemu a jen mi to snižovalo unit limit :(
btw k těm zvukum - líbí se mi jak jsou ozvučený výbuchy těch dělostřeleckých granátů. hlavně pak takový to chvilkový pískání po výbuchu jako když ti zvoní v uších :D
cpu: AMD Athlon 7750 BE @ 3,0 GHz; mb: Gigabyte GA-MA790X-UD4, ram: 4 GB Transcend AXERAM 800MHz; gpu: ASUS EAH 4870 Dark Knight; psu: Fortron Raider 550W
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

HarY_cz píše:no ta artilerka postavená od engineerů je sice fajn ale nedá se s ní pohybovat ani jí zrušit. to mě docela štvalo když už jsem němce zatlačil mimo dostřel a tohle mi pak bylo k ničemu a jen mi to snižovalo unit limit :(
btw k těm zvukum - líbí se mi jak jsou ozvučený výbuchy těch dělostřeleckých granátů. hlavně pak takový to chvilkový pískání po výbuchu jako když ti zvoní v uších :D
Souhlas ve všech bodech :)

Ta artilerka nejde zničit, ani opravit - to je fakt naprd, človek jí musí vyhodit do vzduchu i s osazenstvem, a to neni zrovna výborný řešení, ale co už :) Škoda, ze tech bonusů neni možný víc najednou. Když hraju s tankama, tak bych rad použil i nejaky bombardovaní nebo paragany, bohužel.

J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

kouknete na zaznamy hry z http://www.gamereplays.org/coh/portal.htm

urcite se hodne priucite. Zvlast bych doporucoval sekci Silver replays a Gold replays. nejlepsi zaznamy podle hodnoceni hracu. Vazne to stoji za to ;).

Download sekce
---
tom01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tom01 »

Včera jsem dojel kampaň, spokojenost...Teď přemýšlím jestli to dát znovu na vyšší obtížnost nebo se pustit do přestřelek, ale ty mě zatim teda moc nešly :-D Tři pokusy na normál z toho dvě rychlý porážky...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

tom01 píše:Včera jsem dojel kampaň, spokojenost...Teď přemýšlím jestli to dát znovu na vyšší obtížnost nebo se pustit do přestřelek, ale ty mě zatim teda moc nešly :-D Tři pokusy na normál z toho dvě rychlý porážky...
Vítej do klubu :)

Zkoušim skirm tak obden a na normal ho proste neporazim, jsem loser.
Uvidim po shlídnutí replays co jsou tu odkazovany, chce to inspiraci uplne jinou strategií a ne to hrat jak bežný RTS.
Jinak s PC si s nim vetšinou poradíme..

ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Takže dneska (teda včera) sem si pořídil tuhle hru a až před dvouma hodina jí pustil. První dojmy jsou super. Dal jsem si nejdříve dvakrát skirmish, abych věděl jak to vypadá a chvíli si zahrál a pak jsem si dal tutorial jestli se něco nedovim :)

hra šlape dobře, i když jsem si ještě nehrál pořádně s nastavenim grafiky. až bude více času tak se do toho dam.

tahle hra u mě zustane dlouho a dlouho ji budu hrát, tim jsem si jistej
teď už běžim spát :)
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

FPS teto hry mne prijemne prekvapily. Mam nastaveni detailu uplne vsude na max, pouze Textury mam pouze High (nikoliv Ultra). Prumer podle testu 30 FPS a i ve hre to jede uplne bez problemu (dokonce i pri sledovani replayu 4vs4 a to je co rict) ;).
---
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Tahle hra mě vážně dostala a jediny, co mě na ní štve, že je tak krátka. A čekal sem trošku lepší konec...

Konečně nějaka hra z 2.sv války, kde se staví základna :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Speedy FX píše:Tahle hra mě vážně dostala a jediny, co mě na ní štve, že je tak krátka. A čekal sem trošku lepší konec...

Konečně nějaka hra z 2.sv války, kde se staví základna :)
ted mas nekonecny skirmish, ktery te bratru proveri ... kampan je jen na navnadeni :-)
---
Honeybadger1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honeybadger1 »

Jo skirmish to je pořádný maso :-D , zvlášť mulťák. Já byl za 2 hodiny (2 hry) úplně vyklikanej :) . Zkrátka super zážitek 8)
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

J X P píše:Ted mas nekonecny skirmish, ktery te bratru proveri ... kampan je jen na navnadeni :-)
Mas recht. Sem si řikal - no, kampan byla na medium docela jednoducha, tak pudem na hard...vy co ste zkoušeli skirmish, víte co nasledovalo. Klepec jak sviň :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“