doporucuji nainstalovat patch 1.2cz a pouzivat posledni ovladace. me to padalo na verzi 84.43 tak jsem dal novejsi a tam jde vse bez problemu.tom01 píše:Tak je to domaZatim jsem dal v klidu první dvě mise, jak šly tady hlasy jak je to chytlavý atd., naprostej souhlas, večeřet budu dneska asi o půlnoci
![]()
Líbí se mi hlavně detailní zpracování terénu+míra poškození všeho co se dá. Jen mi to zatim vytuhává při ukládání, jinak ne...Nevím jestli to spraví změna nastavení, zkusim a uvidim...
Company of Heroes
Moderátor: Baneshee
- J X P
- Středně pokročilý

---
- tom01
- Mírně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Moje sebevedomí hráče RTS se boří do bahnitýho dna
Ze 4 skirmish masakrů jsem nevyhral ani jeden, pokud si vezmu CPU kolegu a davame spolu 2x normal, tak je to bezproblemu, sam neporazim ani jednoho
Jako hrač Generals a LOTR tady nemam nejmenší šanci, chce to totalní zmenu strategie .. Hlavne me neskutečne vytáčí jak AI obchází kulometny hnízda, na to nejsem zvyklej, vzdycky se v RTS o tyhle obrany rozmlátí, ne tak v CoH. Uhejbá, obchází, otravuje, je rychlej .. proste me sere
Jako hrač Generals a LOTR tady nemam nejmenší šanci, chce to totalní zmenu strategie .. Hlavne me neskutečne vytáčí jak AI obchází kulometny hnízda, na to nejsem zvyklej, vzdycky se v RTS o tyhle obrany rozmlátí, ne tak v CoH. Uhejbá, obchází, otravuje, je rychlej .. proste me sere
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Oblak
- Začátečník

- tom01
- Mírně pokročilý

Skirmish...to bude kapitola sama pro sebe, dal jsem si jeden jen tak abych videl co to umí...za deset minut bylo hotovo, vycvičil jsem asi dvě skupiny paragánů, položil nějaký to pletivo a najednou ostřelovač, tanky...konec ani jsem necek
..
Dojedu kampaň a tohle jak říká Sent chce promyslet a překopat strategii...
Dojedu kampaň a tohle jak říká Sent chce promyslet a překopat strategii...
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jsem myslel, že už hůř nebude a ono jo
Jsou mapy, kde ani s PC kolegou neporazim 2x normal germána. Musel jsem dát 1x normal a 1x easy, ostuda
Problem je i v tom, ze vůbec nestíham...
Jinak se mi hodne líbí změna zvuku podle toho na jakou čast boje se človek dívá, stačí vyslat delostrelectvo, prkliknout jinam a tez zvuk "z dálky", to nemá chybu ...
Problem je i v tom, ze vůbec nestíham...
Jinak se mi hodne líbí změna zvuku podle toho na jakou čast boje se človek dívá, stačí vyslat delostrelectvo, prkliknout jinam a tez zvuk "z dálky", to nemá chybu ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- tom01
- Mírně pokročilý

O víkendu jsem dal dalších asi šest misí, no jediný trochu co mi vadí je, že už vlastně skoro netřeba pěchoty, protože Němci už všude nasazujou tanky a ty pěchota skoro nemá šanci zlikvidovat. Než se doplíží k tanku a umístí nálož je většinou kaput
Takže pěchotou jen zabírám body a rychle trénuju tanky a čistím mapu...
Maximálně pár kulometů hlídá základnu nebo důležitej bod, ale stejně musí mít u sebe aspoň jednoho obrněnce. Ještě tak minomet mi čistí pozici než tam najedu aby odstranil co se dá..
Maximálně pár kulometů hlídá základnu nebo důležitej bod, ale stejně musí mít u sebe aspoň jednoho obrněnce. Ještě tak minomet mi čistí pozici než tam najedu aby odstranil co se dá..
ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- maxim99
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Nikdymaxim99 píše:zahraj si to za nemce
Jinak se mi líbí ten bonus, kdy engineers staví artillery, nestojí to pak uz suroviny a jsou schopny tu mapu zdevastovat.... Akorat je človek musí branit a pak uz zas neni čim utočit, pač jednotek neni neomezeny množství.
- HarY_cz
- Začátečník

-
no ta artilerka postavená od engineerů je sice fajn ale nedá se s ní pohybovat ani jí zrušit. to mě docela štvalo když už jsem němce zatlačil mimo dostřel a tohle mi pak bylo k ničemu a jen mi to snižovalo unit limit
btw k těm zvukum - líbí se mi jak jsou ozvučený výbuchy těch dělostřeleckých granátů. hlavně pak takový to chvilkový pískání po výbuchu jako když ti zvoní v uších
btw k těm zvukum - líbí se mi jak jsou ozvučený výbuchy těch dělostřeleckých granátů. hlavně pak takový to chvilkový pískání po výbuchu jako když ti zvoní v uších
cpu: AMD Athlon 7750 BE @ 3,0 GHz; mb: Gigabyte GA-MA790X-UD4, ram: 4 GB Transcend AXERAM 800MHz; gpu: ASUS EAH 4870 Dark Knight; psu: Fortron Raider 550W
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Souhlas ve všech bodechHarY_cz píše:no ta artilerka postavená od engineerů je sice fajn ale nedá se s ní pohybovat ani jí zrušit. to mě docela štvalo když už jsem němce zatlačil mimo dostřel a tohle mi pak bylo k ničemu a jen mi to snižovalo unit limit![]()
Ta artilerka nejde zničit, ani opravit - to je fakt naprd, človek jí musí vyhodit do vzduchu i s osazenstvem, a to neni zrovna výborný řešení, ale co už
- J X P
- Středně pokročilý

kouknete na zaznamy hry z http://www.gamereplays.org/coh/portal.htm
urcite se hodne priucite. Zvlast bych doporucoval sekci Silver replays a Gold replays. nejlepsi zaznamy podle hodnoceni hracu. Vazne to stoji za to
.
Download sekce
urcite se hodne priucite. Zvlast bych doporucoval sekci Silver replays a Gold replays. nejlepsi zaznamy podle hodnoceni hracu. Vazne to stoji za to
Download sekce
---
- tom01
- Mírně pokročilý

- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Vítej do klubutom01 píše:Včera jsem dojel kampaň, spokojenost...Teď přemýšlím jestli to dát znovu na vyšší obtížnost nebo se pustit do přestřelek, ale ty mě zatim teda moc nešlyTři pokusy na normál z toho dvě rychlý porážky...
Zkoušim skirm tak obden a na normal ho proste neporazim, jsem loser.
Uvidim po shlídnutí replays co jsou tu odkazovany, chce to inspiraci uplne jinou strategií a ne to hrat jak bežný RTS.
Jinak s PC si s nim vetšinou poradíme..
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Takže dneska (teda včera) sem si pořídil tuhle hru a až před dvouma hodina jí pustil. První dojmy jsou super. Dal jsem si nejdříve dvakrát skirmish, abych věděl jak to vypadá a chvíli si zahrál a pak jsem si dal tutorial jestli se něco nedovim
hra šlape dobře, i když jsem si ještě nehrál pořádně s nastavenim grafiky. až bude více času tak se do toho dam.
tahle hra u mě zustane dlouho a dlouho ji budu hrát, tim jsem si jistej
teď už běžim spát
hra šlape dobře, i když jsem si ještě nehrál pořádně s nastavenim grafiky. až bude více času tak se do toho dam.
tahle hra u mě zustane dlouho a dlouho ji budu hrát, tim jsem si jistej
teď už běžim spát
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- J X P
- Středně pokročilý

- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tahle hra mě vážně dostala a jediny, co mě na ní štve, že je tak krátka. A čekal sem trošku lepší konec...
Konečně nějaka hra z 2.sv války, kde se staví základna
Konečně nějaka hra z 2.sv války, kde se staví základna
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- J X P
- Středně pokročilý

- Honeybadger1
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mas recht. Sem si řikal - no, kampan byla na medium docela jednoducha, tak pudem na hard...vy co ste zkoušeli skirmish, víte co nasledovalo. Klepec jak sviňJ X P píše:Ted mas nekonecny skirmish, ktery te bratru proveri ... kampan je jen na navnadeni
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz