Need For Speed Carbon

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Já mám trošku přiblblej dotaz :D Jak rozjet autosculpt? :D Něco to psalo a já vůl to odklik a teď mám všechny posuvníky šedé :( :(
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

hypnotic666 píše:Já mám trošku přiblblej dotaz :D Jak rozjet autosculpt? :D Něco to psalo a já vůl to odklik a teď mám všechny posuvníky šedé :( :(
Musi to umet naky tvuj partak.
scream
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od scream »

RDK píše:
Martin Kusyn píše:
hmm ... jak se tak koukám, tak je někdy lepší bejt trošku pozadu :D

... asi som uz 3-ti ktory ti to povie ale poviem ti to polopate preto nemas problem s vykonom u NFSC lebo tvoja GK nepodporuje SM 3.0 ale len 2.0b a preto mas dobry vykon .... u NV/ATI X1xxx kartach sa utomaticky zapne SM 3.0 a u teba nie lebo ho NEMAS :roll: ....

a neda sa SM3 nejak vypnut v ovladacoch alebo co? :)
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

RDK píše:
Martin Kusyn píše: hmm ... jak se tak koukám, tak je někdy lepší bejt trošku pozadu :D
... asi som uz 3-ti ktory ti to povie ale poviem ti to polopate preto nemas problem s vykonom u NFSC lebo tvoja GK nepodporuje SM 3.0 ale len 2.0b a preto mas dobry vykon .... u NV/ATI X1xxx kartach sa utomaticky zapne SM 3.0 a u teba nie lebo ho NEMAS :roll: ....
no to mi říkat nemusíš ... to je mi jasné, nejsem lama - taky o HW něco (víc než dost) vím ;-)
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

scream píše:

a neda sa SM3 nejak vypnut v ovladacoch alebo co? :)
da sa vypnut v registroch ...

START/RUN/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Electronic Arts/Need for Speed Carbon/g_ShaderDetailLevel/Modify/2

.. dufam ze pomohlo ...

Obrázek
Naposledy upravil(a) RDK dne čtv 2. lis 2006, 21:48, celkem upraveno 1 x.
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

RDK píše:
scream píše: a neda sa SM3 nejak vypnut v ovladacoch alebo co? :)
da sa vypnut v registroch ...
START/RUN/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Electronic Arts/Need for Speed Carbon/g_ShaderDetailLevel/Modify/2
. dufam ze pomohlo ...
trosku blbý dotaz ... když si tak prohlizim registry, tak mám u shader modelu 3 ikdyz moje GF SM3 nepodporuje ... nevíte proč?
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
Ctibor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ctibor »

Omlouvám se jestli se tu tento problém vyskytl, ale nechtělo se mi to všechno pročítat. Na začátku instalace mi hra napíše že potřebuje directx 0 nebo vyšší. Zkoušel jsem, jak reinstalaci directx tak ovladačů grafiky (1900xt). Neměl někdo ten samý problém? :?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ctibor píše:Omlouvám se jestli se tu tento problém vyskytl, ale nechtělo se mi to všechno pročítat. Na začátku instalace mi hra napíše že potřebuje directx 0 nebo vyšší. Zkoušel jsem, jak reinstalaci directx tak ovladačů grafiky (1900xt). Neměl někdo ten samý problém? :?
Nastav kompatibilitu autorunu na win 2000.
Ctibor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ctibor »

THX :)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

radekhulan píše:Tato hra už vyšla v ČR? Co já vím, tak má datum vydání 3. listopadu 2006. Nebo tu má každý ukradenou verzi z torrentu (pardon, koupenou ze zahraničí na speciální teenagerovskou kreditní kartu)?

Že se nestydíte...
Hra je dostupná pokud vím už i v ČR, třeba Xzone píše "skladem".

Primátor píše:Pane boze, to je zase hlaska stoleti. Co je ti potom odkud to kdo ma? Tohle neni thread ''Odkud mate NFS Carbon?'' ale ''NFS Carbon'' a nikoho tady nezajma odkud to kdo ma tak nevim co se do toho vrtas kdyz ti do toho nic neni. Jak muzes vedet ze to je z torrentu? (treba to je z DC++ :-D ), nic nevis a hned obvinujes :roll:
Ne, opravdu nás nezajímá odkud hra je, pokud zde uživatel veřejně nehlásá, že má hru z "nelegálních" zdrojů tak předpokládáme, že si ji poctivě koupil.

Pro oba : Proti pravidlům je řešit zde hry, které ještě nejsou oficiálně dostupné nikde na světě. Myslet si můžeme všichni co chceme, ale obviňovat bez důkazů není to nejlepší.

No a jinak promaz OT :roll:
Goldnoob team proud member!
hacker_
Nováček
Nováček

Příspěvek od hacker_ »

by mě zajímalo, proč nejde na x800 xt zapnout motion blur. vím, že chybí pix.s.3, ale u minulého dílu to šlo v pohodě. Kdyby někdo přišel na to, jak to udělat, tak by to bylo super. BTW. přepnutí stínování (shaders) na low mi zvedne fps tak o 15. Hra sice není tak světlá a auta nemají takovou tu lesklou autu, ale to nevadí, když mi to pak jede naplno přes 40fps. (2xAA,4AF). 1280x1024
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

nevíte prosím někdo jak upravit rozlišení kde najdu config. diky
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

tak mi to dela takovou zajimavou vec...normalne hraju a kdyz chci potom hru vypnout a dam quit a yes tak to z ty hry nevyjede ale zustane to kously na ty obrazovce v NFS a hraje porad hudba...nejde alt tab ani nic jinyho...zkousel sem to nechat a tak po 5ti minutach to az vyjede na plochu...nevi nekdo cim to muze byt ?
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hunter

Příspěvek od HunterGtNet »

Icy_DeaD píše:tak mi to dela takovou zajimavou vec...normalne hraju a kdyz chci potom hru vypnout a dam quit a yes tak to z ty hry nevyjede ale zustane to kously na ty obrazovce v NFS a hraje porad hudba...nejde alt tab ani nic jinyho...zkousel sem to nechat a tak po 5ti minutach to az vyjede na plochu...nevi nekdo cim to muze byt ?
tak to jsme na tom stekne taky me to dela ale uz jsaem to vyresil kdyz uz nechci hrat najedu do menu ulozim hru manualne a pak to minimalizuji otevru zpravce uloh a dam ukoncit ulohu a je to :-)
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Problem s vykonom u GeForce grafik stale pretrvava? Niesu nejake nove ovladace alebo patch od EA? :evil:
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Re: hunter

Příspěvek od oneill_sx1 »

HunterGtNet píše:
Icy_DeaD píše:tak mi to dela takovou zajimavou vec...normalne hraju a kdyz chci potom hru vypnout a dam quit a yes tak to z ty hry nevyjede ale zustane to kously na ty obrazovce v NFS a hraje porad hudba...nejde alt tab ani nic jinyho...zkousel sem to nechat a tak po 5ti minutach to az vyjede na plochu...nevi nekdo cim to muze byt ?
tak to jsme na tom stekne taky me to dela ale uz jsaem to vyresil kdyz uz nechci hrat najedu do menu ulozim hru manualne a pak to minimalizuji otevru zpravce uloh a dam ukoncit ulohu a je to :-)
ano tak to delam projistotu taky, ta hra se sama vypne tak v 1 z5 pripapadu, demo to delalo take.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Re: hunter

Příspěvek od Icy_DeaD »

oneill_sx1 píše:
HunterGtNet píše: tak to jsme na tom stekne taky me to dela ale uz jsaem to vyresil kdyz uz nechci hrat najedu do menu ulozim hru manualne a pak to minimalizuji otevru zpravce uloh a dam ukoncit ulohu a je to :-)
ano tak to delam projistotu taky, ta hra se sama vypne tak v 1 z5 pripapadu, demo to delalo take.

aha tak to budu delat takle, jen doufam ze na to nebudu zapominat :D
Carpone
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Carpone »

Prosim vas jak mam zmenit jazyk na cestinu? Nemuzu to nikde najit. dik
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

beardie píše:ako a kde upravit config alebo ini aby som mohol hrat na notase 1280x800?
nikto nevie?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

beardie píše:
beardie píše:ako a kde upravit config alebo ini aby som mohol hrat na notase 1280x800?
nikto nevie?
Tobě to nejde přímo přes menu?
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“