StanleyS píše:no-x -- koukám že se na každým foru najde magor ,kterej místo aby poradil tak dělá že sežral Šalamounovo hov..
Za to tvůj post je tou nejpřínosnější informací za celou historii fóra. Nerad to sem tahám, ale než začneš někoho kritizovat, tak se trochu podívej kolem. Rank, který mám, jsem si nenastavil sám, ale dostal jsem ho na základě hlasování uživatelů tohoto fóra, kteří zřejmě měli své důvody, proč vybrali právě mě. Takže si spočítej uživatele, kterým jsi poradil ty, pak uživatele, kterým jsem poradil já. Pak si ještě jednou přečti, cos napsal a zkus se nad tím zamyslet.
Mimoto, postup instalace, který zde popisuješ není nic nového, poprvé jsem ho tady zmínil já
v prosinci minulého roku, od března je součástí
FAQ v sekci ATi a po vydání každé verze ovladačů ho tu já a nebo ostatní uživatelé minimálně 3x měsíčně opakujeme lidem, kteří si nejsou schopni na stránce, ze které drivery stahujou, přečíst, co je k nim nutné nainstalovat. Takže rozhodně nemám pocit, že bych uživatelům neradil. Jen nehodlám denně opakovat, co bylo už x-krát vysvětleno a nečinně přihlížet, jak někdo rozšiřuje bludy.
Pokud máš jakékoli výhrady ke kvalitě mé práce, řeš to s administrátory fóra v příslušné sekci a ne v threadu o ovladačích, kde to může být klasifikováno jako OT = porušení pravidel fóra. Díky.