ATi Catalyst™ 6.10
Moderátoři: morke, Walker1134
- Carrif
- Začátečník
Mne po intalaci tychto driverov vyhadzuje ccc chybovu hlasku
skusal som ho aj preinstalovat a stale .. ked ho pustim, hodi tabulku ze sa vyskytla chyba a musi sa zavriet - ale da sa v nom normalne robit len tam furt visi ta tabulka a ked ho vypnem tak sa objavi dalsia taka ista tabulka.... a ked odklepnem ukonci mi ccc....
skusal som ho aj preinstalovat a stale .. ked ho pustim, hodi tabulku ze sa vyskytla chyba a musi sa zavriet - ale da sa v nom normalne robit len tam furt visi ta tabulka a ked ho vypnem tak sa objavi dalsia taka ista tabulka.... a ked odklepnem ukonci mi ccc....
- ps47
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý
- StanleyS
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- phz^
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý
A koho by napadlo, že se ještě před tím musí nainstalovat Windows, pak ovladače pro čipset, a pak ještě nějaké DirectX. To se taky na krabici od karty nepíšeStanleyS píše:jo jo buď štěstí nebo toho asi musel nejdřív dost vyhledat - co se týká tohoto tématu.Koho by napadlo že si musí postupně instalovat nejdříve Net.framework 1,pak 1.1 a nakonec 2 aby mu to chodilo - teda můj případ. Tak ať se všem ostatním daří
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- ps47
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
..ok,aby sme to mali kompletne,instalacia vyzerala nasledovne: winxp sp2,dx9c august,Uli agp drivers,net framework 2.0 (ano,1.1 som tam ani nedal),catalyst 6.8 (mal som tam r9800p),ked som isiel nahodit novu kartu tak uninstall vsetkeho ati softu cez ati software uninstal utility (najdete v control panel/add&remove programs),vypnut komp,vytiahnut r9800p,vopchat dnu x1950xtx (yooo beastie,koniec karty je prave tak daleko od disku ako v sekundarnom kompe s voodoo5 [img]http://www.inc_exe.szm.sk/smileys/naughty.gif[/img]),zapnut komp,po nabehnuti do desktopu zrusit vsetky dementne pokusy xpecok o autoinstalaciu (pevne verim ze kraviny ako auto-download drivers from M$ mate ako kazdy slusny user povypinane),spustit catalyst full package,zvolit quick install,reboot,a sme doma.
v CCC nastavit hi-quality,v oblivion launcheri zapnut HDR,praask,AA+HDR hned napoprve..
v CCC nastavit hi-quality,v oblivion launcheri zapnut HDR,praask,AA+HDR hned napoprve..
- Carrif
- Začátečník
Neviete mi niekto poradit s mojim problemom vyssie?
Vsetko mam dobre, lebo doteraz to slo. Objavilo sa to az vtedy ked som nainstaloval a zapol NFS Carbon - pri loadovani prvykrat vyskocila ta tabulka, a odvtedy vyskakuje stale ked spustim Control Center.... nepommohlo ani odinstalovanie NFS Carbon a nasledovne preinstalovanie catalystov + ccc ....
btw. AA+HDR v oblivione tiez bez problemov
Vsetko mam dobre, lebo doteraz to slo. Objavilo sa to az vtedy ked som nainstaloval a zapol NFS Carbon - pri loadovani prvykrat vyskocila ta tabulka, a odvtedy vyskakuje stale ked spustim Control Center.... nepommohlo ani odinstalovanie NFS Carbon a nasledovne preinstalovanie catalystov + ccc ....
- RADEONX800
- Začátečník
-
ps47 píše:..ok,aby sme to mali kompletne,instalacia vyzerala nasledovne: winxp sp2,dx9c august,Uli agp drivers,net framework 2.0 (ano,1.1 som tam ani nedal),catalyst 6.8 (mal som tam r9800p),ked som isiel nahodit novu kartu tak uninstall vsetkeho ati softu cez ati software uninstal utility (najdete v control panel/add&remove programs),vypnut komp,vytiahnut r9800p,vopchat dnu x1950xtx (yooo beastie,koniec karty je prave tak daleko od disku ako v sekundarnom kompe s voodoo5 [img]http://www.inc_exe.szm.sk/smileys/naughty.gif[/img]),zapnut komp,po nabehnuti do desktopu zrusit vsetky dementne pokusy xpecok o autoinstalaciu (pevne verim ze kraviny ako auto-download drivers from M$ mate ako kazdy slusny user povypinane),spustit catalyst full package,zvolit quick install,reboot,a sme doma.
ale vubec kdyz ma ATI kartu v compu nemusis nic odinstalovavat normalne vymnenis a nabootujes a drivery ti ji rozpoznaj pokud tam nemas nejaky starodavny a jede to
- no-X
- Středně pokročilý
- phz^
- Žlutá karta Bazar
-
- Kontaktovat uživatele:
- StanleyS
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý
Za to tvůj post je tou nejpřínosnější informací za celou historii fóra. Nerad to sem tahám, ale než začneš někoho kritizovat, tak se trochu podívej kolem. Rank, který mám, jsem si nenastavil sám, ale dostal jsem ho na základě hlasování uživatelů tohoto fóra, kteří zřejmě měli své důvody, proč vybrali právě mě. Takže si spočítej uživatele, kterým jsi poradil ty, pak uživatele, kterým jsem poradil já. Pak si ještě jednou přečti, cos napsal a zkus se nad tím zamyslet.StanleyS píše:no-x -- koukám že se na každým foru najde magor ,kterej místo aby poradil tak dělá že sežral Šalamounovo hov..
Mimoto, postup instalace, který zde popisuješ není nic nového, poprvé jsem ho tady zmínil já v prosinci minulého roku, od března je součástí FAQ v sekci ATi a po vydání každé verze ovladačů ho tu já a nebo ostatní uživatelé minimálně 3x měsíčně opakujeme lidem, kteří si nejsou schopni na stránce, ze které drivery stahujou, přečíst, co je k nim nutné nainstalovat. Takže rozhodně nemám pocit, že bych uživatelům neradil. Jen nehodlám denně opakovat, co bylo už x-krát vysvětleno a nečinně přihlížet, jak někdo rozšiřuje bludy.
Pokud máš jakékoli výhrady ke kvalitě mé práce, řeš to s administrátory fóra v příslušné sekci a ne v threadu o ovladačích, kde to může být klasifikováno jako OT = porušení pravidel fóra. Díky.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- ps47
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
a potom sa div ze polovica veci nefunguje spravne.ja pri zmene grafiky vecsinou zvyknem dat aj novu instalaciu xpRADEONX800 píše:ale vubec kdyz ma ATI kartu v compu nemusis nic odinstalovavat normalne vymnenis a nabootujes a drivery ti ji rozpoznaj pokud tam nemas nejaky starodavny a jede to
StanleyS nekomentujem,padaj nazad na well.done
- DrasticBass
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych se zeptat jestli ty Catalysty budou mít nějaky kladný účinek na Radeona 9600XT nebo je to už zbytečne. A jake jiné CCC by ste doporučili pro tuto kartu?
PC1: |MB|Gigabyte EX38-DS5 |CPU| E8400 3600MHz |RAM| 2x1GB Geil 800MHz cl4 |GPU| nVidia™ MSi 7900GTO@GTX |Sound| Creative Sound Blaster Audigy 4 |HDD| Samsung SATA II 80GB //WD SATA II 250GB |PSU| Enermax Liberty 400W |CASE| Thermaltake Swing |Cooling| Zalman CNPS9500 LED//Zalman VF900-Cu |LCD| Philips 190B6 |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP
- Mirkana
- Začátečník
-
- HarY_cz
- Začátečník
-
někde jsem to tu už uváděl. záleží na tom jaký máš nainstalovaný .NET framework. jestli máš 2.0 zkus to přeinstalovat na 1.1Carrif píše:Neviete mi niekto poradit s mojim problemom vyssie?
cpu: AMD Athlon 7750 BE @ 3,0 GHz; mb: Gigabyte GA-MA790X-UD4, ram: 4 GB Transcend AXERAM 800MHz; gpu: ASUS EAH 4870 Dark Knight; psu: Fortron Raider 550W
- X-diablo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- medas
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Oneeye_IO
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Umí ty ovladače fungovat s dosovskejma aplikacema na fullscreen ? Už to měli mít spravené 6.8 a nic se nedělo, tak doufám, že tohle bude lepší. Kdyžtak to někdo zkuste jestli máte stejnej problém. Dik.
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe